bende bi kere havaalanında arabayı park ederken biraz hızlı geliyodum geri geri arkadaki araca çarptım ama araç sahibi yanındaydı aracının plakası içine göçtü biraz onun bizim araca bişey olmadı.bende park sensörü çalışmadı o yüzden böle oldu dedim fazla bişey yok falan dedim adam tamam önemli değil dedi.sonra gittim. 2hafta öncede bizim evin otoparkında bir araç bizim arabanın sol ön kapıya çarpıp kaçmış,kapı içine göçmüş biraz bastım bende içimden küfürü.
benim ark da skoda oktavia var. onların arka görüşleri çok zayıf, paralel park edeceği zaman arkadaki araca dokunana kadar gelir genelde geri geri, hissederek parkeder yani
neden çarpayım ?
YA BEN Bİ KERE FETHİYE'DE YAZLIKTAYKEN DOKUNDURMUŞTUM..YAZLIĞIN SINIRLARI KARŞISINDA YİNE BİZİM SİTEYE AİT OLAN BİR YOL VAR..İKİ ARABAMIZI DA GÖRELİM DİYE ÖNLÜ ARKALI ORAYA KOYUYORUZ..YANAŞTIRIYORUZ İYİCE..BEN Bİ SABAH BAKKALDAN EKMEK ALDIM GELDİM..ANNEM TERASTA BENİ BEKLİYO..BEN GELDİM,AYAĞIM DEBRİYAJDA YANAŞIYORUM YANİ..DERKEN ANNEMİN ARABASINA DOKUNDURDUM AMA ÇIKAN SESİ ANNEM SİTENİN ÖBÜR TARAFINDAKİ EVİMİZDEN DUYDU..NASIL BİR SES ÇIKTI ANLAMIŞ DEĞİLİM..ANNEM TERASTAN DOĞRU BRAVO OĞLUM AFERİN DİYE BAĞIRDI.İNDİM BAKTIM HİÇ BİŞEY YOK ALLAH'TAN..YOKSA DİLİNDEN DÜŞMEZDİM..Bİ ARABAYI PARKEDEMEDİN DİYE..
kar yagıyodu arabayı bahçeye soktum yerlerde buz olmuş ön taraftada abimin arabası vardı yavaş yavaş frene bastım kaydı araba direk arabaya güm... buzlar eriyene kadar arabalar yapışık kaldı abimin tamponu hafif çizilmiş pastaylada çıkrdım 1.5 seneden beri haberi yok birde yine kar yagıyodu araba dışarda park halindeydi çamurluga vurmuşlar gitmişler.Allahtan o zaman kasko vardıda yaptırdık
@balimsnet
ben milletin çıkışını engelleyecek şekilde park yapmıyorum şirketin önünde evin önünde v.s böyle bi durum olunca gidip musait olan yere park ediyorum geri yürüyerek geliyorum o mesafeyi anladın kardeşim millette aynı itinayı göstersin göstermeyenin arabasınada takarım arabasınıda çizerim beni alakadar etmiyor sagı solu doluymus v.s gitsin musait olan yere park etsin(acil hastam var farzet ben o g...verenimi arayacam 1SN BİLE HAYAT KURTARIR) tekrar söylüyorum aynı hareketi ben yaparsam millette benim yaptıklarımı benim arabama yapsın
bi kere okulda bizim bölümden bana cart curt konuşan bi tipe çok sinirlendim. arabada onun arkasındaymış
direk ittirdim 1 metre falan sonra arkadaş durdurdu "olm sakinleş tampon dandik zaten çatırdıo" die. uyandım o noktada
bir kaç gün sonra o tipin diğer arabasına direk tamponun köşesinden girdim
hayır ama bize çarpanlar hep kaçtı
walla kendi arabamla Allaha çok şükür bir sorunum olmadı. amaaa; şirketin kamyonuyla çok vukuatım oldu. bi sefer opel comboya arka sol taraftan taktım, sol ön taraftan çıktım. arabasını benim geçemeyeceğim gibi parkederse öyle olur. bi sefer de bi tane tempra 2000'e taktım. sağ ön lastik ve tamponu parçalandı. basıp çıktım. kırıp kaçtığım aynaları söylemiyorum bile.
quote:
Orjinalden alıntı: ozzye36
hayır ama bize çarpanlar hep kaçtı
aynı dertten müzdaribim
Enişte bayram ziyaretine giderken sokak arasında park etmiş iki arabaya birden yandan vuruyor,iyi de hasar veriyor (ehliyeti de yeni almıştı:) Neyse 3 yaşında çocuk var arabada ağlıyor,annesi kaç oğlum diyor ve bunlar yola devam edip bayram ziyaretine gidiyorlar.Yarım saat sonra aklı başına gelip geri döndüğündeyse ne arabalar var ne de sahiplerini soracağı bir kişi.Bu da devam ediyor diğer ziyaretlerini gerçekleştiriyor bu arada kendi aracında da tampon çamurluk ayna gidik durumda.Bu arada utana sıkıla beni aradı ve tabi tekrar dönmesini adamları aramasını söyledim.Meğer bu araçları haşat etmekle meşgulken iki aracın sahibi de 2. kattaki balkonlarında hem kahvaltı yapıp hem de bunu seyretmekle meşgulmüşler Adamlardan biri polis,bizimkinin kaçmasıyla plakasından adresini bile bulmuş,şikayetçi olmuş,evine gitmişler vs vs... Tabi, çocuk korktu, duramadım tekrar geldiğimde de siz yoktunuz,özür filan işi tatlıya bağladı.
2004 Haziran, aracım 1 aylık Eryamandaki gölün orada arkadaşlarla kahvaltı yapıyoruz, dev gibi açık otopark var belki 500-1000 araçlık filan ve içinde 3-4 tane araba ,bi geldik benim sağ çamurlukta 7-8 santimlik göçük.Nasıl keyfimin kaçtığını,sinir olduğumu anlatamam,yaptın bir hata madem ceremesini çek arkadaşım,sadece para değil bir özür bekliyor insan ve yapılana kadar da 2 yıl öyle bindim arabaya...
Benim bildiğim arabalar 5km hıza kadar hiç birşey olmayacak şekilde yapılmıştır.Zaten yavaş yavaş park edip yanlışlıkla vurursanız hasar oluşmaz diye biliyorum ben
Sene 2002 falan. İlk aracım 92 model bir serçe. Acemilik atıyorum... 100. Yıl'daki MTA kampüsünün içindeyim. Geri geri giderken beyaz Renault 19'u görmeyip hafifce vurdum. Araçta ceviz büyüklüğünde girinti oldu. O günden beri paranoyakça geri geri gitmekten korkarım.
ehlyet yokken gece gece arkdşlarla bi gazdr arbaa kaçrdmştk.Park yernde kmse yok die bakmdan çıkıorm aynya.Taaakk etti baktm bagaj tam ortdan çok gzl girmş.. kamyonet varmş arkmda.Başladm Allah m rüya olsn die ağşmya.Sora kaçtm ama kamyonet demir hiç bakamdm bile:D.Para topladk yaptrdk da ilk gnden çakmştı peder.Aynen bn de o gnden beri geri geri gtmye korkarm gaza basamam geride milim milim
ben çarpıp kaçanı ihbar ettiğimi bile bilirim
quote:
Orjinalden alıntı: kudal
walla kendi arabamla Allaha çok şükür bir sorunum olmadı. amaaa; şirketin kamyonuyla çok vukuatım oldu. bi sefer opel comboya arka sol taraftan taktım, sol ön taraftan çıktım. arabasını benim geçemeyeceğim gibi parkederse öyle olur. bi sefer de bi tane tempra 2000'e taktım. sağ ön lastik ve tamponu parçalandı. basıp çıktım. kırıp kaçtığım aynaları söylemiyorum bile.
tebrik ederim
Arkadaşlar iyiki Türkiye'de yaşıyorsunuz.
Ben geçen yıl Paris'te görevliydim. Orada kaldırım kenarına park edenlerde öndeki veya arkadaki arabaya dokunmayan YOK.
Hatta araba sığmadığında arkadaki arabayı kendi arabasıyla ittirmeye çalışanlar bile var. Ben kaç kere gördüm, adam (veya kadın) kendi tamponunu öndekine öyle dayıyor (tamponların ikisi de biraz göçüyor) ve arabasını öyle bırakı gidiyor. Ne öndekine veya arkadakine parktan çıkacak mesafe ne not bırakma ne bişey. Öbür arabanın sahibi de geldiğinde yine aynı şekilde öbür arabaları ittire kaktıra çıkıp gidiyor.
Polis de görüyor bişey demiyor. Bu arabalar da hep son model pırıl pırıl arabalar.
Bizim buralarda böyle şeyler olucak, katliam çıkar be