Şimdi Ara

Park halindeki aracım çizildi acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gece park ederken bir araç benim aracın sol ön tamponu sıyırmış, boya çıkmamış ancak siyah sürtme lekesi var. aracın sahibini bulabilirim kamera kaydından. ancak masraflar ne kadar tutar? önemli mi bu sürtme? uğraştığıma değecek mi? şimdiden teşekkür ederim

• pasta ve süngerle silin büyük ihtimal çıkacaktır o siyahlık.
  • yok hocam ne önemlisi
    tabi merak edip bakmak isterseniz bakın bulun kimin sürttüğünü yrın öbürgün yine sürterse bilirsiniz kimin yaptıgını,
  • Önce temizlemeye çalışın, temizlenmezse bakın sahibine şikayetçi olun fakat geçeceğini sanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şu 1850 model iett otobüslerinden birine sürtmüştüm aracı, yeşil boya baya kendini benim aracın boyası zannetmişti bir süre ama sonra yıkaya yıkaya geçmişti.. Uğraşmaya değmez bence..
  • Bõyle durumlar da, yorum için görüntü gerekli.

• Eğer o arabanın boyası sizin tampona geçmişse büyük ihtimal çıkar, bir pasta atın halledersiniz.

3 gün önce de benim arabaya sürtmüşler park halindeyken, sürten kişi telefon numarasını bırakmış ama pasta attım çıktı. Aramadım bile adamı veya kadını kim sürttüyse.
  • pastaya bakar hocam geçmiş olsun yinede
  • Bende surtmustum cikar mi cikmaz mi sinir kan ter icinde kaldim ama cikio .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 17 Mart 2014; 12:42:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.