Bildirim
Park halindeki aracım çizildi acil yardımm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pasta ve süngerle silin büyük ihtimal çıkacaktır o siyahlık. -
yok hocam ne önemlisi
tabi merak edip bakmak isterseniz bakın bulun kimin sürttüğünü yrın öbürgün yine sürterse bilirsiniz kimin yaptıgını, -
Önce temizlemeye çalışın, temizlenmezse bakın sahibine şikayetçi olun fakat geçeceğini sanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de şu 1850 model iett otobüslerinden birine sürtmüştüm aracı, yeşil boya baya kendini benim aracın boyası zannetmişti bir süre ama sonra yıkaya yıkaya geçmişti.. Uğraşmaya değmez bence.. -
Bõyle durumlar da, yorum için görüntü gerekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer o arabanın boyası sizin tampona geçmişse büyük ihtimal çıkar, bir pasta atın halledersiniz.
3 gün önce de benim arabaya sürtmüşler park halindeyken, sürten kişi telefon numarasını bırakmış ama pasta attım çıktı. Aramadım bile adamı veya kadını kim sürttüyse. -
pastaya bakar hocam geçmiş olsun yinede -
Bende surtmustum cikar mi cikmaz mi sinir kan ter icinde kaldim ama cikio .d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 17 Mart 2014; 12:42:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X