Şimdi Ara

PARKTA KAPI ÇARPMASINA ÖNLEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
12.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~mtnsyn~

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

bende aynı olaydan konu açmıştım çok önceden.Bununla ilgili ufak tefek savaş teknikleri geliştirdim.

1-solundaki araca uzak yanaş,çünkü solundaki aracın sağ kapısını açan kapayan bayandır o da dikkatsizdir dan dun kapı açar,sağındaki aracın sahibide dolayısıyle şöför olacaktır kapısını açarken senin arabana çarpıp kendi aracınıda zedelememek ve iyimser olmak gerekirse bizler gibi sorumlu düşünceli bir insan olma ihtimali var.Heleki sağındaki araç yeniyse emin ol dikkatli açar fakat eşi yada sevgilisi donk diye kapıyı açar.
    2-Birkaç metre daha fazla yürümekten bir zarar gelmeyeceğini düşünerek ve bizim milletin tembel olup kapıya en yakın yere park ettiğini düşünerek kapıya uzak olan noktaya gönül rahatlığıyla park et.
    3-Arabanın dışı pis çamurlu tozlu olsunki yayalar gelip geçerken saat,yüzük,çanta düğmesi vs cisimleri sürterek geçemesinler.Araba pis olunca çevresinde bir enerji kalkanı varmış gibi korunur

3.sü süpermiş vallaha

Ben 6,5 yıldır kullanıyorum o yöntemi, ilk 5,5 sene çok işe yaradı da bu sene işlevini yitirdi, afyonda araba çizmeyi seven canlı türü çok fazla

• bu sistem güzele benziyor PDR deniliyor yaptıran var mı acaba aramızda?
    http://www.youtube.com/watch?v=SSds9_YREt4
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Kapıyı ayı gibi açan yaşam formları, organizmalar beni de deli ediyor .

sen istiyor duj verecek 50 dolar daha
  • kimse çarpmasın diye duvara ve kolonlara yanaşma ustası oldum resmen. 1-2mm bırakarak silme yanaşıyoru her parkta. hanzo korkusu bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

geçen gün arabam üşümesin diye sıcacık suyla yıkıyorum.neyse kurulamaya geçtim. çat bir ses.
    yere baktım. sakız büyüklüğünde bir taş sekiyor.

karşı bahçeye kafamı kaldırmamla ikincisinin henuz 4-5 yaşlarında bir itin elinden çıktığını gördüm.
    iki taşta cama geldi Allahtan.

itin yanına geldim. neden atıyorsun dedim. ben atmadım dedi.
    neden yalan söylüyorsun diyerek babanı çağır diye kızdım. citroen dedim.
    o anda babasıda bahçedeymiş.

bu çocuk sizinmi dedim. evettt dedi.
    arabaya taş atıyor dedim. olabilir çocuk dedi.
    ama ben çocukken böyle gerizekalı davranmazdım dedim. üstelik yalan söylüyor dedim.
    nasıl çocuk yetiştiriyorsunuz siz derken , malesef yıllarca bakkallığımızı yapan yaşlı amcanın misafiri olduğunu öğrenince , ve yaşlı amca özür dileriz vs.. diyince münakaşayı yarıda kesmek zorunda kaldım.
    işin enteresan tarafı , yaşlı amca ve oğlu özür dilerken itin babası oralı bile olmadı.

adam (!) aynı şuna benziyordu

citroen.

şaka bi yanada bu durum gerçekten can sıkıcı.

ben korunmak için otoparkta falan aracı direk yanına parkederim en azından bir yanını korumuş oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 14 Ekim 2013; 14:40:19 >

• Gerçekten öyle insanlar yaşamamalı
  • Genelde bayan sürücüler , yeni ve acemi araç sahipleri , aracını benzinde kullanacak kadar umursamaz olanlar kapalı,karanlık ve bir o kadar da dar avm otoparklarına zorla park etmeye çalıştıkları için kesin bir yerlere sürterler bu yüzden avm'ye araba ile gitmemek doğru olur gidilecekse de uzakta bir yere bırakılıp gidilmeli.
    İkili park yerine park etmek en doğrusu piyasada o kadar maho var ki senin gözün gibi sakındığın arabaya gelip vururlar hayır yani 2 kez manevra yapacağına 4 kez yap dikkatli gir veya bilmiyorsan park etmeyi kullanma.
    Bence avm otoparklarını çizgiyle değil demir bloklarla sıralamaları gerekirdi bu uygulama hayvanlar için güzel bir yaptırım niteliği taşıyabilirdi.

Umarım böylesine bir gün denk gelmem görürsem dayanamam o pskilojiyle cemilin nacizane iffetle gerçekleştirdiği senaryoyu çekebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 9 Mayıs 2016; 11:40:11 >
  • rsafan R kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kere türü yanlış biliyorsunuz. Onlar homo sapiens değil cro magnondur ( kıro magnon diye okunur)

Bu konuda yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Araca kevlar koruma giydiremeyeceğinize göre, sadece mümkün mertebe en az aracın çekildiği, işyerinize yürüme mesafesinde bir yere koymaya çalışın. Ama bu sefer Avm'ye gideceksiniz orada da bunlarla karşılaşacaksınız.

Ben saldım gitti artık ne yapayım

Not: Cro magnon türünün tipi aşşağıdaki gibi. Bakalım etrafınızda bunlardan biriyle karşılaştınız mı PARKTA KAPI ÇARPMASINA ÖNLEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 9 Mayıs 2016; 12:13:34 >

• Tamam benim babamda kroydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aarabayı satın aldığım gün bütün yanlarına gövde rengine boyanmış kalın plastik bant çektirdim...Başka çözüm yok...
  • ben daçya aldım kimse yaklaşmıyor,yıkamıyorumda ellerinide sürmüyolar mis gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruna bugüne kadar getirilen tek çözümü C4 Cactus'te gördüm:

PARKTA KAPI ÇARPMASINA ÖNLEM

Kapılardaki darbe bantları sökülüp yenileriyle de değiştirilebiliyor.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    bu araç kapı çarpmaları haricinde 2-3 km hızla çarpan araçlara karşıda dayanaklı güzel bişey bayaa
  • Cactus'teki olay çok güzel gerçekten, keşke daha çok araçta kullanılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

bende aynı olaydan konu açmıştım çok önceden.Bununla ilgili ufak tefek savaş teknikleri geliştirdim.

1-solundaki araca uzak yanaş,çünkü solundaki aracın sağ kapısını açan kapayan bayandır o da dikkatsizdir dan dun kapı açar,sağındaki aracın sahibide dolayısıyle şöför olacaktır kapısını açarken senin arabana çarpıp kendi aracınıda zedelememek ve iyimser olmak gerekirse bizler gibi sorumlu düşünceli bir insan olma ihtimali var.Heleki sağındaki araç yeniyse emin ol dikkatli açar fakat eşi yada sevgilisi donk diye kapıyı açar.
    2-Birkaç metre daha fazla yürümekten bir zarar gelmeyeceğini düşünerek ve bizim milletin tembel olup kapıya en yakın yere park ettiğini düşünerek kapıya uzak olan noktaya gönül rahatlığıyla park et.
    3-Arabanın dışı pis çamurlu tozlu olsunki yayalar gelip geçerken saat,yüzük,çanta düğmesi vs cisimleri sürterek geçemesinler.Araba pis olunca çevresinde bir enerji kalkanı varmış gibi korunur

şoför de bayansa ?

• Merhaba arkadaşlar yeni kokunaçmaktansa bu konuyu hortlatalım , malum Yen'i araçlarda kapı çıtası bulunmuyor , aracımızı kapalı veya açık otoparka bıraktığımızda özellikle bizim otoparkta olduğu gibi şirket araçlarının bol olduğu yerlerde hanzo arkadaşlar tarafından kendi kapısını dikkatsiz açarak bizim araçta göçük olmasına neden oluyorlar ,

Önceki sayfalarda bir çözüm bulunamamış görülüyor , sizlerin bir fikri varmı otoparka girildiğine güneşlik gibi kolay takıp çıkartılacak birşey varmı acaba

• Eskiden böyle güzel dertlerimiz varmış, hey gidi...

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

Eskiden böyle güzel dertlerimiz varmış, hey gidi...
    Şimdi daha önemli hocam , araba eskisinden 2 kat değerlendi , yenisini almak hayal olur yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: ihkelektrik

Şimdi daha önemli hocam , araba eskisinden 2 kat değerlendi , yenisini almak hayal olur yakında

Alıntıları Göster
    Aslında ben de bu konuya oldum olasıya takık durumdayım. Hatta bu tipler yüzünden aracımı diğer araçlara paralel çekmemeye gayret ederim.

• Bütün park yerlerinin AVM, apartman, işyeri farketmeden delinatör denen esnek şerit ayraçlarla düzenlenmesi.

Böylece herkes nizami parketme zorunda kalır.

Birkaç yerde rastladım. Son derece etkili

Üstelik çokta ucuz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.