Şimdi Ara

PARKTA KAPI ÇARPMASINA ÖNLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
12.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu otoparklarda yanımıza parkeden ve kapısını hızlıca açan homo sapienslere önlem olarak marşpiyel uygulamasına ne dersiniz? i30 aracımı yeni aldım ve şu bodykit olayına sırf bu yüzden girmeyi düşünüyorum. Ne zaman dar bir yere parketsem aklım kalıyor

• bende aynı olaydan konu açmıştım çok önceden.Bununla ilgili ufak tefek savaş teknikleri geliştirdim.

1-solundaki araca uzak yanaş,çünkü solundaki aracın sağ kapısını açan kapayan bayandır o da dikkatsizdir dan dun kapı açar,sağındaki aracın sahibide dolayısıyle şöför olacaktır kapısını açarken senin arabana çarpıp kendi aracınıda zedelememek ve iyimser olmak gerekirse bizler gibi sorumlu düşünceli bir insan olma ihtimali var.Heleki sağındaki araç yeniyse emin ol dikkatli açar fakat eşi yada sevgilisi donk diye kapıyı açar.
    2-Birkaç metre daha fazla yürümekten bir zarar gelmeyeceğini düşünerek ve bizim milletin tembel olup kapıya en yakın yere park ettiğini düşünerek kapıya uzak olan noktaya gönül rahatlığıyla park et.
    3-Arabanın dışı pis çamurlu tozlu olsunki yayalar gelip geçerken saat,yüzük,çanta düğmesi vs cisimleri sürterek geçemesinler.Araba pis olunca çevresinde bir enerji kalkanı varmış gibi korunur
    Genelde bayan sürücüler , yeni ve acemi araç sahipleri , aracını benzinde kullanacak kadar umursamaz olanlar kapalı,karanlık ve bir o kadar da dar avm otoparklarına zorla park etmeye çalıştıkları için kesin bir yerlere sürterler bu yüzden avm'ye araba ile gitmemek doğru olur gidilecekse de uzakta bir yere bırakılıp gidilmeli.
    İkili park yerine park etmek en doğrusu piyasada o kadar maho var ki senin gözün gibi sakındığın arabaya gelip vururlar hayır yani 2 kez manevra yapacağına 4 kez yap dikkatli gir veya bilmiyorsan park etmeyi kullanma.
    Bence avm otoparklarını çizgiyle değil demir bloklarla sıralamaları gerekirdi bu uygulama hayvanlar için güzel bir yaptırım niteliği taşıyabilirdi.

Umarım böylesine bir gün denk gelmem görürsem dayanamam o pskilojiyle cemilin nacizane iffetle gerçekleştirdiği senaryoyu çekebilirim.
  • Kapıyı ayı gibi açan yaşam formları, organizmalar beni de deli ediyor .
  • Esirgenen göze çıban batarmış derler,ne kadar esirgersen o kadar sorun oluyor.İstediğin kadar marşpiyel yaptır bu defa parkederken sürter bana yaptıkları gibi önlem mönlem alınmaz bu insanlara.En güzeli rahat ol akışına bırak..
  • bende aynı olaydan konu açmıştım çok önceden.Bununla ilgili ufak tefek savaş teknikleri geliştirdim.

1-solundaki araca uzak yanaş,çünkü solundaki aracın sağ kapısını açan kapayan bayandır o da dikkatsizdir dan dun kapı açar,sağındaki aracın sahibide dolayısıyle şöför olacaktır kapısını açarken senin arabana çarpıp kendi aracınıda zedelememek ve iyimser olmak gerekirse bizler gibi sorumlu düşünceli bir insan olma ihtimali var.Heleki sağındaki araç yeniyse emin ol dikkatli açar fakat eşi yada sevgilisi donk diye kapıyı açar.
    2-Birkaç metre daha fazla yürümekten bir zarar gelmeyeceğini düşünerek ve bizim milletin tembel olup kapıya en yakın yere park ettiğini düşünerek kapıya uzak olan noktaya gönül rahatlığıyla park et.
    3-Arabanın dışı pis çamurlu tozlu olsunki yayalar gelip geçerken saat,yüzük,çanta düğmesi vs cisimleri sürterek geçemesinler.Araba pis olunca çevresinde bir enerji kalkanı varmış gibi korunur

• quote:

Orijinalden alıntı: gcagrici

Merhaba arkadaşlar,

Bu otoparklarda yanımıza parkeden ve kapısını hızlıca açan homo sapienslere önlem olarak marşpiyel uygulamasına ne dersiniz? i30 aracımı yeni aldım ve şu bodykit olayına sırf bu yüzden girmeyi düşünüyorum. Ne zaman dar bir yere parketsem aklım kalıyor

Onlara homosapiens değil ursus denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 25 Mart 2010; 12:16:08 >
  • Sorma arkadaşım benim sitedede var o şekil bir arkadaş.Her defasında benim aracın yanına park ediyor.Geçen gün kapıyı öyle bir çarpmış ki resmen kapımda beyaz renk bi çukur oluşmuş.Hayır adama denk de gelmiyorum otoparkta.rastlasam 2 çift lafım var. solundaki araca uzak yanaş demiş bir arkadaş ama adam bir gün ters park ediyo bir gün düz değişmiyo yani.Sonuçta bu kişinin karakteri ve eğitimiyle ilgili diye düşünüyorum.Fazla takılmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Sorma arkadaşım benim sitedede var o şekil bir arkadaş.Her defasında benim aracın yanına park ediyor.Geçen gün kapıyı öyle bir çarpmış ki resmen kapımda beyaz renk bi çukur oluşmuş.Hayır adama denk de gelmiyorum otoparkta.rastlasam 2 çift lafım var. solundaki araca uzak yanaş demiş bir arkadaş ama adam bir gün ters park ediyo bir gün düz değişmiyo yani.Sonuçta bu kişinin karakteri ve eğitimiyle ilgili diye düşünüyorum.Fazla takılmamak lazım.

Bİ kağıda not yaz camına bırak.İçerik şu şekilde olsun..Lütfen aracınızın kapılarını açarken dikkatli olun.Dikkatsizliğiniz yüzünden kapıma zarar vermişsiniz.AYnısı tekrarlanırsa çeşitli uygulamalara başvuracağım.

BU notu okuduktan sonra kapıyı açıp kapatırken ses bile çıkartmamaya özen gösterir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

bende aynı olaydan konu açmıştım çok önceden.Bununla ilgili ufak tefek savaş teknikleri geliştirdim.

vayyyy süpper taktikler hocam teşekkürler, bunları yazdım bir kenara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 26 Mart 2010; 11:20:38 >

• quote:

bende aynı olaydan konu açmıştım çok önceden.Bununla ilgili ufak tefek savaş teknikleri geliştirdim.

3.sü süpermiş vallaha

• AYI çok piyasada! Adam gözümün önünde oyle bir kapı açıyorki kavga etsen başın belaya gider! Güzelce sopalasan adamdan sayarlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

quote:

3.sü süpermiş vallaha

Aynen Katılıyorum

• sırf bu yüzden alışveriş merkezlerinde tekli bulduğum uzak yerlere park ediyorum (ayrıca çok dokunan oluyor kaç kere gördüm )

ancak alışın arkadaşlar maalesef kaçındıkça oluyor....

hele ido feribotlarında 20 30 santimlik yanaşmalarla park edilen araçlar illaki değme v.s. oluyor kapıyı açan dikkatsiz düşüncesizse...
    ayrıca çoluk cocuk açıyor tak diye dokunuyor yapıcak birşey yok .. yanından geçiyor çanta fermuar v.s. sürtüyor ...

artık takmıyorum çok hayvanii olmadıkça...
  • Çizik mi dedi birisi? Valla sag tarafta var bı fay hattı ama cızık mı yarık mı bılemıcem 1-2 yerde metale kadar ınmıs. Ben kuzey anadolu fay hattı dıyorum ona.
  • İnsana saygı var mı ki araçlara olsun; orası ayrı mevzu. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kader.

Bugün yan koruma siparişi verdik. Aracın rengine boyanıp Cmt yerleştirilecek. Az "ayı" olanlara karşı önlem
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcagrici

İnsana saygı var mı ki araçlara olsun; orası ayrı mevzu. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi kader.

Bugün yan koruma siparişi verdik. Aracın rengine boyanıp Cmt yerleştirilecek. Az "ayı" olanlara karşı önlem

Insana Saygi yok ve Araclarada olmaz cok haklisin . Almanya´da bile bu tür varliklar olabiliyor ama Türkiye kadar cok bir sekilde degil !

Aracimi genellikle;

1. Yeni Araclarin arasina Park ederim, böylelikle Yeni Arac sahibi olan biri aracin kapisini yaninda Bayanda olsa malina zarar vermeyecek bir sekilde acarlar (bu tür insanlar ne mutluku cogunluk oluyor).

2. Sirf eski arac var ise aracin Tipinden ve görünüsünden belli oluyor o zaman var ise 2 Arabalik yere Park ediyorum ortalama yok ise gidip uzak yere Park ediyorum hem biraz Yürüyüsün bir zarari yok

3. Genelde hep Alisveris Merkezinin kapisindan uzakta Park ediyorum araci, cünkü hic kimse Yürümek istemiyor ve uzak yerlerde Park yerleri bombos oluyor .

NOT: Almanya´da bu isi yapanlar yine Medeniyet görmemis Yabancilardir, bu Yöntemleri hep yapiyorum, Uzak yere Park etmekte Fayda var. Birde Almanya´da cok sükür Otoparklar cok genis yani adam Kapisini var gücüyle acsa bile bazi yerlerde Kapi kendi aracina degmiyor

Saygilar

• evde park sorunu yaşamıyorum. alışveriş merkezlerindeki çözümüm ise gerekirse 5 tur atıp bir tarafımı sütuna 0 park edebileceğim bir yer bulup böylece diğer tarafımlada mesafe bırakmak. o mesafedende dana bile biner artık arabasına bana sürttürmeden. dahada olursa sağlık olsun ne diyim. yanımda park yeri ararken huzursuzluk çıkartacak birisi varsa bırakıyorum kapıda ben park edip geliyorum diyorum.
  • Bizim insanlarımız neden başkalarının arabalarına zarar vermeyi ve kapıları dikkatsiz açıp başka arabalara vurmayı çok seviyor anlamış değilim.Yahu hiçmi akıl yok sende.Benim araca kapıyı sert sekilde acıp vurduğunda senin aracında zarar görüyor.Bizi düşünmüyorsun bari kendini düşün Hadi çoluk çocuk anlarımda yetişkin biri yaptığında denk gelirsem 2 çift laf ederim ve uyarırım.Tekrarında olacakları düşünemiyorum
  • çoluk çocukta olsa dikkat etmeyenleri fark edince çok rahatsız oluyorum. bazen insan sesinide çıkartamıyor karşıdakini başka insanların yanında rencide etmemek için ama ben 7 yaşımdayken bile babam beni her seferinde istisnasız uyarırdı kapını çarptırma diye kapısını çarptıran insanlar böyle şeyleri umursamayan insanlar benim arkadaşlarımda benim gibi bu konuya dikkat eden insanlar yanımda dikkat etmeyen birisi varsada hoş bir şekilde park etmeden önce arabadan indiriyorum park edince dar yerden zor inersin istersen in şimdi diyorum bütün mesele çözülüyor.
  • geçen gün arabam üşümesin diye sıcacık suyla yıkıyorum.neyse kurulamaya geçtim. çat bir ses.
    yere baktım. sakız büyüklüğünde bir taş sekiyor.

karşı bahçeye kafamı kaldırmamla ikincisinin henuz 4-5 yaşlarında bir itin elinden çıktığını gördüm.
    iki taşta cama geldi Allahtan.

itin yanına geldim. neden atıyorsun dedim. ben atmadım dedi.
    neden yalan söylüyorsun diyerek babanı çağır diye kızdım. citroen dedim.
    o anda babasıda bahçedeymiş.

bu çocuk sizinmi dedim. evettt dedi.
    arabaya taş atıyor dedim. olabilir çocuk dedi.
    ama ben çocukken böyle gerizekalı davranmazdım dedim. üstelik yalan söylüyor dedim.
    nasıl çocuk yetiştiriyorsunuz siz derken , malesef yıllarca bakkallığımızı yapan yaşlı amcanın misafiri olduğunu öğrenince , ve yaşlı amca özür dileriz vs.. diyince münakaşayı yarıda kesmek zorunda kaldım.
    işin enteresan tarafı , yaşlı amca ve oğlu özür dilerken itin babası oralı bile olmadı.

adam (!) aynı şuna benziyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 25 Mart 2010; 23:32:18 >

• Bizim otoparkta yan tarafa park edilemeyecek iki arabalık yer var. Emekli üç amcayla orası için köşe kapmaca oynuyoruz. Boş buldum mu affetmiyorum, ancak ben sabah çıkar çıkmaz beni takip ediyorlar ve hemen boş yere çekiyorlar arabalarını.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.