< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
engelli işte parkta hayvan gezdirmenin kuralı vardır bilmiyorsan besleme boş boş zaten ağzını gözünü kırdıktan sonra sen zor cıkardın o parktan o da ayrı
|
Benimde bir köpeğim var, istediğin kadar bilincinde ol hayvanın ne yapacağından %100 emin olmak gibi bir şey yoktur. Ufak çocuklar varsa o köpek salınmaz. Asla ve asla. Dostum çok uysaldır, asla birine hırladığını görmedim ama dediğim gibi bilemezsin biraderim. Ayrıca herkes köpekleri sevmiyor sevmek zorunda da değil. Bizde hayvan seviyoruz ailemizin de bir parçası yaklaşık 8 senedir ama dediğim gibi insanlar korkuyor isterse minik bir köpek olsun bağıra bağıra kaçacak insanlar var. Bence düşüncen yanlış, biri beni bu şekilde insan gibi uyarsa sonradan köpeğimi bilerek salsam yine çocuğunun yakınına gitse ben hatalıyımdır bu kadar basit. Niye boş muhalefet yapılıyor anlamadım ?
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bildiğin Odun -- 4 Haziran 2018; 10:23:34 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 5 Haziran 2018; 15:47:17 > |
|