Şimdi Ara

parlak ekran lcd monitör yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar parlak ekran (bright) monitör artık üretilmiyor mu arıyorum bulamıyorum. yada aramayı beceremiyorum:)
    varsa tavsiyeler lütfen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metedoruk -- 21 Ekim 2009; 0:07:25 >

• Acer'ın Predator serisi monitörler parlak ekran ama ne yapacaksın parlak ekranı yahu, gündüz tam bir çin işkencesi oluyorlar, ekrandan cok kendini görüyorsun....zevk senin tabi de....
  • HP nin monitörleri var... parlak ekran ama.. gündüz kendini seyredersin, yer yer ayna özelliğinede sahip olabiliyor özellikle kapalıyken.. ama karanlıktada çok ii oluo o ayrı konu..
  • arkadaşlar 5 gün önce arıza verene kadar kullandığım monitörüm sony parlak ekrandı. harika görüntüsü vardı. mat ekranların görüntüsü bana çok kötü geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metedoruk -- 18 Ekim 2009; 5:44:06 >
  • Hp w2207H hp
    2232gw samsung
    P203W acer
    iyi bu üç model var parlak ekran. fazla büyük istemiyorum 20 inç yeterli gelir. fakat bunların sıfırları yok piyasada. acaba bunlar ayarında piyasada olan bir model var mıdır?
  • ya bende 23" 24" parlak ekran monitör arıyorum ama yok.Kimse üretmiyor. Halbuki görüntü kalitesi fersah fersah iyi mat ekranlardan ve ışığı kontrol edebiliyorsanız parlama da yapmaz. Yani ışık kontrollü bir odada kullanılmak için biçilmiş kaftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camoka5 -- 21 Ekim 2009; 5:04:31 >
  • yokmuş demek:(
  • dostum var inca il-1020 serisi parlak ekran şu anda ona bakarak yazıyorum...
  • Vatanda 1 adet gördüm, büyük ihtimal ile Acer 22" P223WBBDR di.
  • sağolun arkadaşlar hemen bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.