Şimdi Ara

parmağım çok şişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk başta sağlık ocağına sonra ortopediye gittim. bişey yok bunda diyip krem verip yolladılar. kremleri kullanmama rağmen şişlik aşırı arttı ve komple sardı. tırnak etrafında yeşillik oluşmaya başladı. sağlık ocağına tekrar gittim bu sefer ilerlemiş dedi antibiyotik yazdi. genel cerrahiye gidicem ama yakın randevu yok mecbur hastaneye gidicem randevusuz. boşaltılması mı lazım? parmağımı 1 gram kullanamiyorum, kalem bile tutulmuyor

parmağım çok şişti
    parmağım çok şişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam. Bir hekimin düşünceleri tatmin etmediyse birkaç hekime daha danışın. Belki doktorun atladığı bir şeyler vardır.

• Acile gidin oradan seni yönlendirirler zaten sağlık ocağı ne yapsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Özel hastaneye gitmekten başka care yok sanırım geçmiş olsun hocam

• Eczaneden ihtiyol al ve parmağına sürdükten sonra bir bezle bağla. 7-8 saat öyle kalsın, iyi gelecektir.

• Geçmiş olsun hocam bence antibiyotik işe yarayacaktır..

• Kardeşim aynısını bende yaşadım . Buna dolama diyorlar . Gerçekten parmağını değil elini kullanamıyorsun çok acı veriyor. Seninki baya şişmiş onu hafif bi kesip içindeki çıkartıcaklar . Ben doktora gitmiştim bana bi krem vermişti o kremi kullandım geçti ama daha öncesinde de diğer elimde olmuştu hatta aynı parmak ( yüzük parmağı ) bak oraya haşlanmış kuru soğanı sar ve sabaha kadar beklet . Sabaha içindekini kurutur bunu 3 gün yap geçer ve daha iyi hissedersin inşAllah .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana özelden ulaşırsan anlatırım sana gerçekten iyi geliyor

• Dolama olmuş
    Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 20 Ocak 2022; 4:17:23 >
  • İltihap toplamış,bir yerden patlak verip iltihabın akması gerekiyor. Acile gidersen ufak bir dokunuşla hallederler.

• @Mekatroniks

@•Acharad

dün gece kendiliğinden patladı her yer kan oldu. acile gidip içini iyice sıkarak akıttı. çıkarırken acı çektim resmen çığlık atacaktım artık.

rahatlama oldu fakat şişlik daha var. ortopediye gittim antibiyotik yazdı her gün pansuman dedi. 10 gün deniyip göreceğim.

• Geçmiş olsun patlaması baya bir rahatlatmıştır ancak ateşiniz çıkarsa mutlaka acile gidin,antibiyotiği tam saatinde içmeye özen gösterin. tekrardan geçmiş olsun

• Ah eski parmak yediğim günler aklıma geldi 😂😂 kardeş tırnağını sıyırıp yemişsin ve etin altındaki bölgeden kopardığın için iltahap toplamış. O bölgeden bir daha aynı sıyırma işlemini yaparsan eline kolonya dök tırnak yemeyenin bu olaydan anlıyacağını sanmıyorum :)

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

en azından parmağıma dokunabiliyorum. sargılı olmasına rağmen kalem tutması kolaylaştı. orta parmak ve baş parmağımla kutu kola kaldıramazdım şimdi kalkıyor. akşam vakti kafam döndü şuan düzeldi. antibiyotik günde 1 kere aç karna.

• ozgurbuluc O kullanıcısına yanıt

evet bende çok yiyodum patlak verdik. artık akıllandık. şu şeytan tırnağı çıkınca mecbur koparmak zorunda kalıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.