Şimdi Ara

Parmağım Kırıldı Çaresi Yok Diyorlar ? (ÖNEMLİ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
31.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun inşallah düzelir parmağın.Ancak bi spor hekimine görün derim.
    Gün doğmadan neler doğar.Bir bakmışsın gözünü açığ kapayana kadar düzelmiş gitmiş :)
  • Tipin ileriligiyle geriligiyle bu olayin alakasi yokki bir cok kisi yazmis. Simdi bir isin bir olgunun mekanigi burada tartisma konusu. Senin basina gelen durumda aynen yukaridaki arkadasim dedigi gibi tendon kopmus olabilir kemik tekrar kaynamis olabilir vs vs. tibbin ileri olmasiyla bunun alakasi yok. Hala sebebi bilinemeyen cozulmemis binlerce sey var insan vucudunda. Bu kadar basit bakmayin olaya,tip aklinizin ve hayalinizin alamayacagi kadar genis bir bilim dali ve bunu samimiyetle soyluyorum. Oyledine karmasikki vucudumuz tip okumakta tibbi bilimlerle ilgilenmekte her gecen sene zorlasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: nmsyrk

Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni üye oldum.

Benzer bir durum da bizim başımıza da geldi.

Benim eşim 2 ay önce düşüp elini zorlamıştı. Eline yüzük oturmuştu ve şişmişti. Hemen acile gittik. Yumuşak dokuda zedelenme var dediler. Acilden 1 hafta sonra gelişme olmayınca başka bir hastaneye daha gittik. Yine doku zedelenmesi dediler. Aradan iki ay geçmesine rağmen iyileşme olmadı. Bugun tekrar başka bir hastaneye gittik. Kırık varmış kemik yanlış kaynamış dediler.

Bu konudaki mesajları okudum. Yusuf Bey tedaviniz ile ilgili bir gelişme var mı? Bize önerebileceğiniz birşeyler var mıdır acaba?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

Benım parmagım böyle kaldı 1 sene 1 ay oldu

http://n1311.hizliresim.com/1h/y/v11l4.jpg

http://m1311.hizliresim.com/1h/y/v11us.jpg

Sizede çok geçmiş olsun. Bu tarz durumların sorumluları genelde ilk teşhisi koyan doktorlar. Benim parmagımı alçıya almak yerıne direk amelıyata almaları lazımmış. Son gittiğim doktorların cogu böyle dedi.

Baltalimanı Kemik Hastanesi falan boş orayada kaç defa gittim ben ama çare olamıyorlar kaldıki herkes doktorlarından şikayetçiydi en son gittigimde.

Emin olun gitmedigim hastane kalmadı. Benim size tavsiyem; eğer İstanbul'da iseniz Aksaray Vatan Hastanesi El Cerrahı Oguz hocayla görüşmeniz. Tabi hala oradaysa. Çok iyi bi profesör doktor. Özel hastene olmasına ragmen ilk muayenelerde sizden ücret alınmasına izin vermıyor ve gayet ilgili alakalı işinin ehli bi insan.

Tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin.

Maalesef haklisiniz sorumluluk ilk teshis koyan doktorda. O adam deseydi ki gidin bir el cerrahina belki ameliyat gerekebilir diye olmazdi. Ama iste turkiye,adam acilde belki gecenin 2sinde kargasada karsilasiyor yorulmus 32.saati nobetini. Ne kirilmismi sar alciya gitsin diyor. Maalesef diyorum cunku olmamasi gerek ama turkiye iste,adamin sana ayiracak 2 dksi olmuyor ki bu aklina gelsin,gelene ve kurtaranada aa ne sansliymissin deniyor:)

• 14 yil önce sağ el orta parmak kırığından ameliyat oldum atel ile sabitleyip alçıya almışlardı sonra alçıyı çıkarınca fizik tedaviye başladım bir süre devam ettim sonra bıraktım parmağımda hareket kısıtlılığı var tam kapanmıyor şimdi fizik tedaviye gitsem düzelme olurmu tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
  • Geçmiş olsun. Ümidini hiçbir zaman kaybetme. Kırık eklemde dahi olsa bugün veya başka bir zaman mutlaka bir çözüm olacaktır. Sen ümidini kaybetme, durum psikolojik olmasa bile moralini yüksek tutmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konhan

14 yil önce sağ el orta parmak kırığından ameliyat oldum atel ile sabitleyip alçıya almışlardı sonra alçıyı çıkarınca fizik tedaviye başladım bir süre devam ettim sonra bıraktım parmağımda hareket kısıtlılığı var tam kapanmıyor şimdi fizik tedaviye gitsem düzelme olurmu tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı

Ben fizik tedaviye Medipole gitmiştim hocam belli bi gelişme oldu ama halen tam olarak kapanmadı. Vatan hastanesinde Oguz Polatkana bi görünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Geçmiş olsun. Ümidini hiçbir zaman kaybetme. Kırık eklemde dahi olsa bugün veya başka bir zaman mutlaka bir çözüm olacaktır. Sen ümidini kaybetme, durum psikolojik olmasa bile moralini yüksek tutmaya çalış.

Allah razı olsun tabi ümidimi kesmedim ama suanlık bı tedavı soz konusu Türkiye sınırları ıcınde mümkün değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Geçmiş olsun. Ümidini hiçbir zaman kaybetme. Kırık eklemde dahi olsa bugün veya başka bir zaman mutlaka bir çözüm olacaktır. Sen ümidini kaybetme, durum psikolojik olmasa bile moralini yüksek tutmaya çalış.

Allah razı olsun tabi ümidimi kesmedim ama suanlık bı tedavı soz konusu Türkiye sınırları ıcınde mümkün değil malesef.

Size ankara guven hastanesinin doktorlarini tavsiye ediyorum maddi durumunuz el veriyor ise emin olun sizi rahatlatacak seyler yapacaklardir, gecmis olsun.

• Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim herkeze geçmiş olsun fizik tedaviyi yarıda bırakmyın iyileşene kadar devam edin lütfen ben devam etmediğimi pişman odum
    Öncelikle geçmiş olsun. Bendede bilek kırığı var. Geç tespit edildi. 1 ay sonra ameliyat oldum. Ameliyattan önce doktorum çok birşey bekleme, bi nebze düzelse bile yinede kusurlu kalır. çok zaman kaybetmişsin. Eklem ucu kırığı ve biri yanlış kaynamış tekrar kırıp yapacağız dedi. 2 parça platin ve 12 civarı vida var bileğimde. Hala iyi sayılmaz durumu ama öyle aşamalar kaydettim ki Allah'a şükür. Hiç yoktan iyidir diyorum. Doktorum ankara numune hastanesi el cerrahi prof metin akıncı ve uzman kazım onur ünal. Haftada bi gün çarşamba muayene var. Diğer günler ameliyat. Bileğim açma kapama hareketini tam yapamıyor. Yana açma hareketiyse çok daha sıkıntılı. Avucumu açamıyorum. Yüzümü tek elimle yıkayaniliyorum. Kolumu uzatınca baş parmağım yukarı bakar pozisyonda duruyor. Avuç içimi yere bakar şekil döndüremiyorum. 22 yaşındayım. Yaklaşık 3 aydır çalışamıyorum, raporluyum. Daha da en az 3-4 ay var dedi doktor. Ameliyatın faydası ağrılarım dindi. Güç geldi. Parmak hareketlerim rahat. Çok ağır olmayan şeyleri taşıyabiliyorum. Acaba bende yine de başka doktorlara gitsem mi bilemiyorum. Gerçi hala kontrole gidiyorum süreç bitmedi. İlk doktoruna dava açmayı düşünmedin mi? Ben düşünüyorum ne yapacağımı bilemesemde... Öyle şeyler yaşadımki anlatsam şaka gibi.. @Spunch1212

• quote:

Orijinalden alıntı: Femini92

Öncelikle geçmiş olsun. Bendede bilek kırığı var. Geç tespit edildi. 1 ay sonra ameliyat oldum. Ameliyattan önce doktorum çok birşey bekleme, bi nebze düzelse bile yinede kusurlu kalır. çok zaman kaybetmişsin. Eklem ucu kırığı ve biri yanlış kaynamış tekrar kırıp yapacağız dedi. 2 parça platin ve 12 civarı vida var bileğimde. Hala iyi sayılmaz durumu ama öyle aşamalar kaydettim ki Allah'a şükür. Hiç yoktan iyidir diyorum. Doktorum ankara numune hastanesi el cerrahi prof metin akıncı ve uzman kazım onur ünal. Haftada bi gün çarşamba muayene var. Diğer günler ameliyat. Bileğim açma kapama hareketini tam yapamıyor. Yana açma hareketiyse çok daha sıkıntılı. Avucumu açamıyorum. Yüzümü tek elimle yıkayaniliyorum. Kolumu uzatınca baş parmağım yukarı bakar pozisyonda duruyor. Avuç içimi yere bakar şekil döndüremiyorum. 22 yaşındayım. Yaklaşık 3 aydır çalışamıyorum, raporluyum. Daha da en az 3-4 ay var dedi doktor. Ameliyatın faydası ağrılarım dindi. Güç geldi. Parmak hareketlerim rahat. Çok ağır olmayan şeyleri taşıyabiliyorum. Acaba bende yine de başka doktorlara gitsem mi bilemiyorum. Gerçi hala kontrole gidiyorum süreç bitmedi. İlk doktoruna dava açmayı düşünmedin mi? Ben düşünüyorum ne yapacağımı bilemesemde... Öyle şeyler yaşadımki anlatsam şaka gibi.. @Spunch1212

Çok geçmiş olsun. Şimdi dava açacaksın falan fılan bı ton gereksız masraf uzun iş bide o doktoru görünce öfkelenıp elınde olmayan seyler yapman söz konusu falan fılandı derken açmadım. Ameliyattan sonrakı evrede fizik tedavi cok önemli. Allah acil şifalar nasip etsin.

• Geçmiş olsun hocam. İnşAllah parmağınıza en kısa zamanda bir doktor çare bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Femini92

Çok geçmiş olsun hocam. İnşAllah bileğiniz düzelir.

Parmağın duzeldı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldünmü.

• Okumaya üşendim ama..
    parmağının böyle durmasının sana ne zararı var ? ne güzel her insan gibi değilsin bi farklılığın var kızlara havada atarsın.. parmağım kırık ama acı hissetmiyorum diye
  • ALLÂH acil şifalar versin sanırım doktor seni korkutmak istemiş başka doktora git hallolur

• Çok geçmiş olsun. Benim bildiğim en iyi kemik hastahanesi Baltalimanı Kemik Hastahanesi'dir. Oraya bir git bence.
  • @likonalite malesef hocam

@TheCr7 başka başka doktorlarada gittik artık zor dedi.

@Swelterangel Orayada gitttim hocam amelıyat tarıhı verdi, ben ameliyat olmak istemedim. Olanları gördüm çünkü daha iyiye gidenlerin sayısı çok az, o risk alınmaz.

@to1ga Bir insanın parmagının kırık olması ve bundan acı duymuyor olması bi kıza nasıl hava atma aracı olabilir acaba :D

Üzüldüm kardesım ... Can'ını Sıkma herseyde bır hayır vardır. Unutmaki senden daha kötü durumda olanlar var.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.