Şimdi Ara

Parmağım Kırıldı Çaresi Yok Diyorlar ? (ÖNEMLİ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
31.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Foruma yeni üye oldum.

Benzer bir durum da bizim başımıza da geldi.

Benim eşim 2 ay önce düşüp elini zorlamıştı. Eline yüzük oturmuştu ve şişmişti. Hemen acile gittik. Yumuşak dokuda zedelenme var dediler. Acilden 1 hafta sonra gelişme olmayınca başka bir hastaneye daha gittik. Yine doku zedelenmesi dediler. Aradan iki ay geçmesine rağmen iyileşme olmadı. Bugun tekrar başka bir hastaneye gittik. Kırık varmış kemik yanlış kaynamış dediler.

Bu konudaki mesajları okudum. Yusuf Bey tedaviniz ile ilgili bir gelişme var mı? Bize önerebileceğiniz birşeyler var mıdır acaba?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmsyrk

Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni üye oldum.

Benim eşim 2 ay önce düşüp elini zorlamıştı. Eline yüzük oturmuştu ve şişmişti. Hemen acile gittik. Yumuşak dokuda zedelenme var dediler. Acilden 1 hafta sonra gelişme olmayınca başka bir hastaneye daha gittik. Yine doku zedelenmesi dediler. Aradan iki ay geçmesine rağmen iyileşme olmadı. Bugun tekrar başka bir hastaneye gittik. Kırık varmış kemik yanlış kaynamış dediler.

Bu konudaki mesajları okudum. Yusuf Bey tedaviniz ile ilgili bir gelişme var mı? Bize önerebileceğiniz birşeyler var mıdır acaba?

Naim bey FORUM'umuza hoş geldiniz geçmiş olsun bence eşiniz için tek çare İSTANBUL'da bulunan BALTA LİMANI kemik hastanesi

• Çok geçmiş olsun hocam umarım bi çaresini bulursun, moralini bozma neleri düzeltiyorlar bunu da yapabilecek birisi vardır.
  • Arkadaşımın başına oluş sebebi dışında birebir aynı olay geldi.Kardeşiyle boğuşurken kırmış, yanlış kaynamış sonra düzeltemeyiz demişler yanlış kaynadığı için şu an hareket kısıtı var parmağında araştırıyordu ama ne oldu bilmiyorum.Doktorlar yaptığı işin ciddiyetinden çok uzaklaşıyorlar genelde, adam öldüren,boşuna ameliyat eden vs. Kimse bana çalışma şartları ağır demesin, madem çalışma şartları ağır saçma sapan işler yapacaklarına çalışmasınlar daha iyi.Baştan beri bunun farkındalığında gitmeleri gerekiyor tıp fakültesine, başkaları istiyor diye,ego tatmini veya para için değil.Ben kazandım ama gitmedim, hiç de pişman olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmsyrk

Arkadaşlar merhaba,

Foruma yeni üye oldum.

Benım parmagım böyle kaldı 1 sene 1 ay oldu

http://n1311.hizliresim.com/1h/y/v11l4.jpg

http://m1311.hizliresim.com/1h/y/v11us.jpg

Sizede çok geçmiş olsun. Bu tarz durumların sorumluları genelde ilk teşhisi koyan doktorlar. Benim parmagımı alçıya almak yerıne direk amelıyata almaları lazımmış. Son gittiğim doktorların cogu böyle dedi.

Baltalimanı Kemik Hastanesi falan boş orayada kaç defa gittim ben ama çare olamıyorlar kaldıki herkes doktorlarından şikayetçiydi en son gittigimde.

Emin olun gitmedigim hastane kalmadı. Benim size tavsiyem; eğer İstanbul'da iseniz Aksaray Vatan Hastanesi El Cerrahı Oguz hocayla görüşmeniz. Tabi hala oradaysa. Çok iyi bi profesör doktor. Özel hastene olmasına ragmen ilk muayenelerde sizden ücret alınmasına izin vermıyor ve gayet ilgili alakalı işinin ehli bi insan.

Tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spunch1212 -- 30 Kasım 2013; 14:16:31 >

• Merhaba,

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Biz de araştırdık ama bir çözümü yok dediler.

Eşimin parmağındaki esas sorun kırıktan daha çok, sonrasında parmak egzersizi yapmamasıymış. Eklemindeki sıvı donmuş ve bir çözümü de yokmuş. Hatta daha sonrasında parmak kireçleme yapacak ve donacakmış. Yapacak bir şey olmadığını söylediler.

İnsan sağlığı ile oynamak bu kadar kolay olmamalı!
  • öncelikle geçmiş olsun, kendim gitmedim ama izmir el mikro cerrahi denen yeri çok övüyorlar.
  • Dostum çok ters bir eklem kırığı. Mr varmı varsa bana bir mail at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde sağ elimin orta parmağı 18 yaşında kırıldı şu an hareket kısıtlılığı var tam kapatamıyorum 14 sene geçmiş fizik tedaviye gittim bir yararı olmadı öyle kaldı
  • Benimde kırıkmı çatlakmı ne varmış kendi kendine kaynamış tam olarak bükemiyorum

• Benim aynı o şekilde sol elimin 3.parmağının ilk eklemi kırıldı. Eklem kırığı oluşmuştu ama ben çok acil bir şekilde gittim tedaviye. İlk önce atel taktılar düzelmedi. Sonra ameliyata aldılar içine iki tane tel yerleştirip sabitlediler. Daha sonra telleri çıkarttılar. Pansuman filan derken düzelmişti. Ama siz cidden çok geç kalmışsınız hocam. Büyük geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Hocam kaleci oldugum icin nerdeyse butun parmaklarim kirilmistir. Artik sonlara dogru doktora gitmemeye basladim, kirik parmakla dolastim. Yaklasik 2 ay sonra kendi kendine kaynadi. Su an kontrol ettigimde bahsettigim parmagi cok kasarsam cok az agri oluyor. Ama normalde agri yok.

Konuna gelirsek gecmis olsun, Allah'tan umit kesilmez.

hocam b ende kaleciyim halısahalarda . benimde orta parmağımı çok bükünce ağrı oluyor 1 ayı geçiktir böyle acaba kırık mıdır biraz azalma ar ama tam geçmedi daha.
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Düzelme oldu mu parmağında?

• quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Düzelme oldu mu parmağında?
    Hocam kırık oldugunda cidden duramıyorsunuz. Sizdeki bi çatlak olabilir daha kötü duruma gelmeden bı doktora gozukun bence.

Parmagım kırık bi biçimde kaldı oyle 2 yıldır. Sadece şişi biraz indi. Ama alıştım artık cok bi zorlama yapmassam agrısı sızısı olmuyor yük kaldırabiliyorum. Tek sıkıntı kapanmıyor ıste. Geçen bırıne yumruk atarken sag elimi savurdum 3. parmagım az daha gozunu cıkartacaktı adamın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Hocam kırık oldugunda cidden duramıyorsunuz. Sizdeki bi çatlak olabilir daha kötü duruma gelmeden bı doktora gozukun bence.

Parmagım kırık bi biçimde kaldı oyle 2 yıldır. Sadece şişi biraz indi. Ama alıştım artık cok bi zorlama yapmassam agrısı sızısı olmuyor yük kaldırabiliyorum. Tek sıkıntı kapanmıyor ıste. Geçen bırıne yumruk atarken sag elimi savurdum 3. parmagım az daha gozunu cıkartacaktı adamın

Ağrı olmuyorsa fazla sorun olmuyordur. Bundan sonra dikkat edersin zaten.

• quote:

Hocam parmağın son eklem yerinde var.Sanırım bi burkulma oldu kapatabiliyorum ama tam kapanmıyor kütletemiyorum yani.Kırık olduğunu düşünmüyorum sürekli yptığım içinde iyileşme süreci uzuyor sanırım daha da geçmezse gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Ağrı olmuyorsa fazla sorun olmuyordur. Bundan sonra dikkat edersin zaten.

Aynen. İster istemez bi dikkat refleksı olustu zaten :)

• Tek çözüm spor hekimi.

Sağlığın için kaç para olursa olsun ver.
    Ama bi 20 30 bin kadar da verme parmak için hayatın boyunca borç ödersin sonra.
    Olmadı parmağını kullanmadan yapacağın işlere yönel.Ama basketcisin.
    Peki seni parmağın zorluyormu_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 15 Haziran 2014; 22:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Hocam parmağın son eklem yerinde var.Sanırım bi burkulma oldu kapatabiliyorum ama tam kapanmıyor kütletemiyorum yani.Kırık olduğunu düşünmüyorum sürekli yptığım içinde iyileşme süreci uzuyor sanırım daha da geçmezse gideceğim.

Hocam hiç ihmale gelecek bişey değil yani burkulmada aynı sekıl vakıt gecırmeden bi gösterin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Tek çözüm spor hekimi.

Sağlığın için kaç para olursa olsun ver.
    Ama bi 20 30 bin kadar da verme parmak için hayatın boyunca borç ödersin sonra.
    Olmadı parmağını kullanmadan yapacağın işlere yönel.Ama basketcisin.
    Peki seni parmağın zorluyormu_?

Basketbolu bıraktım hocam. Laboratuvar okuyorum, parmagımın bana engel olmadıgı bi meslek dalı :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.