Şimdi Ara

Parmağım Kırıldı Çaresi Yok Diyorlar ? (ÖNEMLİ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
4
Favori
31.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl zıhnıyet bu bır ınsan kusurlu olan bır yerıyle hava mı atar .yuhhh dıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardesım sagolasın her halimize şükürler olsun beterın beterı var malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

Kırık olsa duramazdın dan yola çıktım ben ^^
    Veyahut geçen gün adamın çenesine bi koydum kızım peah. çenesi çok sağlammış parmağımı kırdı pzvnk.. ama bayıldı tek yumrukla bayılan mallardan nefret ediyom falan filan işte bunlar hep hayal gücü..

mesela benimde penisim eğri sağa doğru bakıyor kız ilk gördüğünde şaşırdı bu nasıl bişey böyle la diye.. ama sonra yaptığım şeyler hoşuna gitti ^^ :D Kusurları iyi kullanmasını bilmek lazım la saldırmayın hemen :D

bunu alın burdan

• Çok büyük geçmiş olsun kardeşim. Bir uzvu kaybetmenin acısını bilirim.
    Ama senin hâlâ şansın var. Bence hayatın boyunca bunun peşini bırakma.
    Bırakılacak şey değil kardeş.
  • kardes Allah yardimcin olsun inşallah bir caresi bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim el bileğim koluma yapışmıştı kolum da 2 yerden kırılmıştı:D maçta top çok pis vurmuştu elime :D köydeki çıkıkçı halletti bunun çözümü olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Geçmiş olsun. Ümidini hiçbir zaman kaybetme. Kırık eklemde dahi olsa bugün veya başka bir zaman mutlaka bir çözüm olacaktır. Sen ümidini kaybetme, durum psikolojik olmasa bile moralini yüksek tutmaya çalış.

Allah razı olsun tabi ümidimi kesmedim ama suanlık bı tedavı soz konusu Türkiye sınırları ıcınde mümkün değil malesef.

Bence Ankara numune el cerrahiyi bi Çarşamba günü erkenden gidip denemelisin. Onlar da artık geç diyebilir tabi. Sonuçta şifa Allah tan vesile onlar. Bileğimde kırık vardı yazmıştım. O günden bu yana toplam 3 ameliyat geçirdim. Hepsinde öncekinden daha iyi oldum. Evet yıpratıcı bir süreç. Ağrılı sancılı. Ama bu el bu parmaklar bize bir Ömür lazım. Allah yardımcınız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Femini92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sku

Geçmiş olsun. Ümidini hiçbir zaman kaybetme. Kırık eklemde dahi olsa bugün veya başka bir zaman mutlaka bir çözüm olacaktır. Sen ümidini kaybetme, durum psikolojik olmasa bile moralini yüksek tutmaya çalış.

Allah razı olsun tabi ümidimi kesmedim ama suanlık bı tedavı soz konusu Türkiye sınırları ıcınde mümkün değil malesef.

Bence Ankara numune el cerrahiyi bi Çarşamba günü erkenden gidip denemelisin. Onlar da artık geç diyebilir tabi. Sonuçta şifa Allah tan vesile onlar. Bileğimde kırık vardı yazmıştım. O günden bu yana toplam 3 ameliyat geçirdim. Hepsinde öncekinden daha iyi oldum. Evet yıpratıcı bir süreç. Ağrılı sancılı. Ama bu el bu parmaklar bize bir Ömür lazım. Allah yardımcınız olsun

Direk dua et bence sen. Belki duzelir. Nasil olsa sifa allahtan. Doktora gerek yok.

• Eğer düşüncen buysa, ordan anladığın buysa dua etmene bile gerek yok. Allah zaten biliyor senin nerene ne olduğunu, ne rahatsızlık geçirdiğini. Dua ile çaba içine girmeye gerek yok 😜 @MD.Murat

• quote:

Arkadaşlar 20 yaşındayım; yaklaşık 4 ay önce 6 ekim 2012 günü sağ el 3.parmağım halısaha maçında sert bi krampon darbesiyle kırıldı. 4 aydır gitmediğim doktor kalmadı.

En son bu hafta İstanbulun en iyi El Cerrahisi bölümü doktorlarından olarak bilinen bi doktora gittim. Doktor film çekti sonra:"Kırık en başından beri çok kötü bi eklem kırığıymış zamanında gelsen belki eski haline getirebilirdik ama şuan ameliyatta etsek fizik tedavi ve rehabilitasyonada alsak senin için masraftan başka bişey olmaz diyebilirim" dedi. Hani böylesine iyi bi doktordanda bu sözleri duyunca dayanamadım ağlamaya başladım. Doktorun yanında daha fazla konuşamadım ve çıktım.

Sonra düşündüm onca hastalığa çare bulan, bi adamın yüzünü alıp diğer adamın yüzüne yapıştıran "TIP" benim parmagımı eski haline getiremezse ben ne yaparım

Sizinde tanıdıgınız sağlam El Cerrahları varsa bilgilerini paylaşmanızı istiyorum ve destek bekliyorum,teşekkürler

Parmagımın son hali, darbe aldığında,birşeyler taşıdıgımda,çok hareket ettirdiğimde ağrı yapıyor ;

http://c1301.hizliresim.com/15/y/jkfc7.jpg

Ve parmağımı en fazla bu kadar bükebiliyorum işaretli olan yerden eklem kırığı var;

http://f1301.hizliresim.com/15/z/jl6kb.jpg

(Konuyu daha önce açmıştım fakat kapatıldı. Yine yanlış bölüme açtıysam yetkili arkadaşlardan gerekli bölüme taşınmasını rica ediyorum, teşekkürler )

Kardeşim emsey hospital da çalışan çok iyi ortopedist doktor var kendisi türkiyenin şu anda en iyisi istiyosan önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Eğer düşüncen buysa, ordan anladığın buysa dua etmene bile gerek yok. Allah zaten biliyor senin nerene ne olduğunu, ne rahatsızlık geçirdiğini. Dua ile çaba içine girmeye gerek yok 😜 @MD.Murat

Ben dua etmiyorum genc. İstedigim bir sey varsa calisip elde ediyorum. Bu kadar basit aslinda hayat.
    Dua eden istegine kavussaydi dunyayi ateistler degil muslumanlar yonetirdi.

Bravo, insanların dinine karışarak, laf sokarak mükemmel bir başarı yakaladın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Eğer düşüncen buysa, ordan anladığın buysa dua etmene bile gerek yok. Allah zaten biliyor senin nerene ne olduğunu, ne rahatsızlık geçirdiğini. Dua ile çaba içine girmeye gerek yok 😜 @MD.Murat

Ben dua etmiyorum genc. İstedigim bir sey varsa calisip elde ediyorum. Bu kadar basit aslinda hayat.

Size Risale-i Nur Külliyatınızı okumanızı öneriyorum.Dünyada öyle herşey sizin dediğiniz gibi düz mantıkla işlemiyor bunu siz de biliyorsunuzdur.Tabi ki sadece dua ile değil ama duanın hikmeti ve ehemmiyeti ile ilgili mutlaka Risale-i Nur Külliyatından şurayı (http://www.erisale.com/#content.tr.2.422) ve buradan da (http://www.erisale.com/#content.tr.1.424 )beşinci noktadan itibaren okumanızı tavsiye ediyorum.Hayırlı Ramazanlar.Vesselam.

• quote:

Orijinalden alıntı: oylesine64

quote:

quote:

Size Risale-i Nur Külliyatınızı okumanızı öneriyorum.Dünyada öyle herşey sizin dediğiniz gibi düz mantıkla işlemiyor bunu siz de biliyorsunuzdur.Tabi ki sadece dua ile değil ama duanın hikmeti ve ehemmiyeti ile ilgili mutlaka Risale-i Nur Külliyatından şurayı (http://www.erisale.com/#content.tr.2.422) ve buradan da (http://www.erisale.com/#content.tr.1.424 )beşinci noktadan itibaren okumanızı tavsiye ediyorum.Hayırlı Ramazanlar.Vesselam.

ben cemaat abilerimle risale i nur kampları yapalı 10 sene oluyor dostum.
    yaşın da muhtemelen benden küçüktür. ben sana tavsiye vereyim , her zaman mantığına güven. evrimsel olarak sana verilmiş en büyük hediye zihnindir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaşın da muhtemelen benden küçüktür. ben sana tavsiye vereyim , her zaman mantığına güven. evrimsel olarak sana verilmiş en büyük hediye zihnindir.

Tekrar Merhaba;
    İmani meselelerde tartışmak caiz olmadığı için münazara etmek istemiyorum.("Çünkü, mesâil-i imaniyenin münakaşa suretinde bahsi caiz değildir.")
    Yaşınızı bilmiyorum ben 1978 doğumluyum.Hala evrime inanıyorsanız 10 yıl öncekinden daha da fazla okumanız sizin lehinize.
    Son olarak
    İlim,İlim bilmektir.
    İlim kendin bilmektir.
    Sen kendin bilmezsen
    Ya nice OKUMAKTIR
    Vesselam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar Merhaba;
    İmani meselelerde tartışmak caiz olmadığı için münazara etmek istemiyorum.("Çünkü, mesâil-i imaniyenin münakaşa suretinde bahsi caiz değildir.")
    Yaşınızı bilmiyorum ben 1978 doğumluyum.Hala evrime inanıyorsanız 10 yıl öncekinden daha da fazla okumanız sizin lehinize.
    Son olarak
    İlim,İlim bilmektir.
    İlim kendin bilmektir.
    Sen kendin bilmezsen
    Ya nice OKUMAKTIR
    Vesselam.

İste senin dusunmen caiz degil. Bak kendin de soyluyorsun.
    Ne kadar Kendini bilmez bu bilim adamlari...

Vesselam.

• Hatta simdi aklima geldi son olarak

Bahcelerde kereviz
    Sofralarda pogaca
    Madem yuzme bilmiyon
    Niye ciktin agaca

Vesselam.

• quote:

quote:

Demek ki Müslüman'ların dünyayı yönetmek gibi bir derdi yok ihtiyar 😜 öbür tarafta görürüz ikimizde. 😎

• Çok geçmiş olsun. Son durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: kraathz

Çok geçmiş olsun. Son durum nedir

Teşekkür ederim. Çok şükür bı sıkıntım yok parmagımı normal sekılde kullanabılıyorum sadece yamuk kaynadı o kadar. Zamanla hareket ettirerek esnekliginede kavustu tam sekılde kapatabılıyorum artık.
  • Spunch1212 kullanıcısına yanıt
    Kardeş zor zamanlar atlatmışşsın gemiş olsun.Parmağını kapatabilmen nasıl tam kapatabiliyorum demişsin peki kapatırken bi ağrısı sızısı oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.