Şimdi Ara

Parmak çıtlatmayı bırakma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır parmak çıtlatırım son aylarda üst iki boğumu da çıtlatıyorum ve son zamanlarda elim ağrımaya başladı istediğim hareketi kolay kolay yapamıyorum. Nasıl bırakırım şu illeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O tarz huylar bende de vardı, aklına sokmayacaksın başka şeylerle ilgilen ilgilenecek birşeyler bul. Zamanla yapmak istemezsin zaten.

• 10 yıldan fazladır yapıyorum, bence bir çözümü yok..
  • Kafanda bitirmen gerek.. yada çıtlatma isteği felan gelirse avuçlarını sık hani bi nebze olsa azaltır
  • Yapmayınca ağrıyor ve koluma yayılıyor ağrı sadece istek olsa çıtlatmam ama ağrıyıo içtikçe susatan su gibi

• İlerde elde titremelere sebep oluyormuş.
    Bende de var o alışkanlık farkında olmadan yavaş yavaş bıraktım da arada gene yapıyorum.
    Garip bi ağrı giriyor. Kaşınan yeri kaşımazsın da rahatsız eder ya oyle hissediyor insanı.

Tesbih al eline kardeş. Sen muhtemelen oturdupunda sıkılırsan bacaklarını falan da sallıyorsundur. 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

İlerde elde titremelere sebep oluyormuş.
    Bende de var o alışkanlık farkında olmadan yavaş yavaş bıraktım da arada gene yapıyorum.
    Garip bi ağrı giriyor. Kaşınan yeri kaşımazsın da rahatsız eder ya oyle hissediyor insanı.

Tesbih al eline kardeş. Sen muhtemelen oturdupunda sıkılırsan bacaklarını falan da sallıyorsundur. 😃

Tam bu mesajı okurken bacaklarımı sallıyordum, aniden durdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyimde İğne Batma Hissi Var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Titreme olduğunu bende duydum. 6 senedir parmaklarımı çıtlatıyorum malesef bırakamıyorum şu illeti. İşin kötüsü 2-3 senedir boynumu da çıtlatıyorum aman diyim sakın başlamayın çıtlatmazsan ağrı falan giriyor çok lanet birşey.
  • Aynen ben de boyun bel çıtlatmaya başladım boyun çıtlatma çok sıkınto

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.