Arkadaşlar 23 temmuzda (9 gün önce) denizden iskeleye tırmanırken yüzük parmağım halat demirine sıkıştı çektiğimde parmak yamuk çıktı hemen hastaneye gittim özel hastane doktoru ameliyat gerekiyor ekleme giden kırık olduğu için yoksa kalıcı hareket sorunu olur dedi fakat ameliyat için 10000 tl dedi. Birkaç gün sonra başka doktora göründüm o da ameliyat gerekiyor üniversite hastanelerine el cerrahisi bölümüne git dedi. Tatili bırakıp döndüm tıp fakültesi hastanesine acilden giriş yapmadılar doğruyu söyledim 1 hafta oldu ama ameliyatlık durum deniyor dedim yine de almadı yeni kırmamışsın şimdiye kadar durduysan durursun acilden almam için yeni olması gerekiyor dedi sanki önemli olan acısı sadece neyse ordan da 2 hafta sonraya randevu alınıyor ortopedi doktoru görmesi için. Ben de devlet hastanesine gittim acildeki doktor röntgeni fotoğraf çekip ortopediste yolladı ameliyatlık durum olsa söylerdi salı günü kontrole gel ameliyat demiyor falan filan dedi. 2 doktor ameliyat demişken fotoğraf ile görüp yok demesi tuhaf geldi. Şimdi salı günü 11. Gün olacak o saatten sonra ameliyat olsa bile tam faydası olacağını düşünmüyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mı parmağım bükülmüyor denedim birkaç kez. Ekleme giden kırığı olup da ameliyat olmadan kendi kendine kaynadıktan sonra iyileşen var mı paylaşırsanız sevinirim 00 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsFloyd -- 1 Ağustos 2021; 23:20:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim