Şimdi Ara

Parmak İzi ile Giriş Kalkıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah İş Bankasından gelen mail ile parmak izi ile giriş özelliğinin kalktığını öğrenmiş bulunuyorum.http://www.dijitalkanal.com/teknoloji-haberleri/Is-Bankasi-mobil-uygulamalarinda-uygulanan-Parmak-Izi-ile-Giris-ozelligi-28-Mart-2016da-kaldiriliyor.html

Halbuki ne kadar da güzeldi yahu BDDK ne istedi anlamıyorum. Sonuç olarak herkesin parmak izi unique. Yani tek. Dolayısıyla bu eli olmadan kilidi açmayı imkansız kılıyordu. Hatta bana göre parola koymaktan daha güvenli.

Ben İşteCepte bunu kullanamayacağıma üzülüyorum. Araba kullanırken bile çat diye giriş yapıyodum parmağımı okutup. Apple - FBI olaylarından mı etkilendiler ne?

Sizce parmak izi ile giriş bir güvenlik ihlali yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilergin -- 23 Mart 2016; 16:44:33 >

• Paypalda kullanıyorum aşırı kolaylık valla dediğin gibi. Apple a güvenmiyorlar sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankalara yapılan yasal bildiğim ile mobil bankacılık uygulamalarına şifresiz giriş yapılmasına imkan veren tüm özelliklerin kaldırılması gerekiyormuş.
  • Konu apple güvenmemekse saçma bence, apple parmak izini kaldırdınız peki klavyede şifreyi girince nolacak? Mobil onay kodu demeyin ilk girişten sonra kaldırılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm bankalar tek kullanımlık şifreyi kullanmak zorunda diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen uyurken telefonuna erişen biri parmağını dokundurup işlem yapamaz mı? çok güvenli bulmuyorum hele arkadaş ortamlarında çok takılan biriyseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.