Şimdi Ara

parmak izi okuyucusu aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu parmak izi okuma işi ben baya hoşuma gitti misal usb ile bağlı olarak çalışan bir uzatma kablolu parmak izi okuyarak şifrelenmiş dosyaları acabilen bir sistem oluşturulsa hiç fena olmaz bu aparatın yanında verilecek olan cd ile istedğimiz klasöre şifre konulup sadece parmak izi ile acılması sağlansa yada laptop daki gibi masaüstü koruyucu ekran calıştığında sadece parmak izi ile masa üstüne geri dönse yada cok öenmli programları parmak izi olmadığı yaktirde silmese vb . gibi yararlı işlerde kullanılabilen ufak bir parmak izi aparatı yapılsa normal pc ler için cok da ii olurdu yada var ise burdan bilginiz paylaşırsanız cok sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqi -- 6 Nisan 2008; 15:22:14 >

• Microsoft'un usb'den takılan böyle bir ürünü var. İnternetten "Microsoft Parmak İzi Okuyucu" diye arat bulursun
  • bahsettıgın olay cıkalı aylar yıllar oldu
  • eee ne yapalım teknoloji takip etmezsen geriden takip edersin ama ben gidip baktım bu aparat sadece internet kullanıcılarına sağladığı bir kolaylık bu cihazda ben istiyorumki pc içerisindede güvenliği sağlim misal bir klasöre şifre verim onu benim parmak izinden haric kimse acamasın veya başlangicda windows acılırken kim parmak izini okutursa bilgisayar onun kişil ayarlarında acsın güvenliği hat safaya getirmek maksatım :d
  • bu bahsettiğin olay benım yenı aldıgım notebookta var ama acıkcası hıc daha kullanma ıhtıyacı duymadım, çünkü parmak izi kopyalanabılıyor. tam gercek bir paranoya modunda güvenlik istiyorsan iris taramalı kımlık belırlıyıcıler herek
  • quote:

Orjinalden alıntı: msserin

bu bahsettiğin olay benım yenı aldıgım notebookta var ama acıkcası hıc daha kullanma ıhtıyacı duymadım, çünkü parmak izi kopyalanabılıyor. tam gercek bir paranoya modunda güvenlik istiyorsan iris taramalı kımlık belırlıyıcıler gerek

O tam güvenlimi bari
  • Valla organ mafyası gelip gözünü sökmediği müddetçe en güvenlisi iris taraması gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Valla organ mafyası gelip gözünü sökmediği müddetçe en güvenlisi iris taraması gözüküyor

Yani o da pek güvenli değil güzel yurdumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Valla organ mafyası gelip gözünü sökmediği müddetçe en güvenlisi iris taraması gözüküyor

iris tarama parmak izi ile açılan dosyalar.eskiler mezarlarında kalksada görse bunları

• Her ikiside tam koruma sağlamayacal malesef,parmak izi yada iris tanısında bırakacağınız örneği kaptırdınımızmı eşleştirmeyi yapan cihazı yanıltmanız mümkün olacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

iris tarama parmak izi ile açılan dosyalar.eskiler mezarlarında kalksada görse bunları

Orası öyle ama eskiden bu derece güvenliğe de ihtiyaç duyulmazmış...

• Eskilerin bi lafı vardır " En güvenli bilgisayar, Fişi pirizden çekilmiş olandır"
  • quote:

Eskilerin bi lafı vardır " En güvenli bilgisayar, Fişi pirizden çekilmiş olandır"

katılıyorum bilgisayardan ii anlamayan arkadaşım bu lafı uyguluyor :D internetten indirmelerini yapıyor hem modemin fişini hemde elektirğin fişini cekiyor ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.