Şimdi Ara

Parmaklık nereden bulabilirim?[YARDIM EDİN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi istanbul avrupa yakasında nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 23 Ocak 2013; 20:39:44 >

• UP
  • Güzel soru geçen ay bende aramıştım bunlardan bulan bilen birisi varsa bende öğreneyim.
  • Haydi DH gösterin gücünüzü yardım edin şu kardeşinize, bıktım artık parmağıma top çarpıp şişmesinden
  • UP
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

nba.com/store'da yok mu ki?

Maalesef yok
  • Huzur mağazalarında bulabilirsin. Ben oradan almıştım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethc

Huzur mağazalarında bulabilirsin. Ben oradan almıştım .

Ne zaman, nerde, ne kadara aldığını söyler misin?
  • Tam hatırlamıyorum ama 3 sene falan olmuştur. 2'li pakette 15 tl civarıydı.
  • ankarada nerde bulabileceğimi bilen var mı bende bıktım artık parmaklarımın şişmesinden hele bi parmağım var topa her müdehalemde dik gelmiş gibi acıyor yalama oldu parmak şişiyo bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

ankarada nerde bulabileceğimi bilen var mı bende bıktım artık parmaklarımın şişmesinden hele bi parmağım var topa her müdehalemde dik gelmiş gibi acıyor yalama oldu parmak şişiyo bide

Aga benim sol orta parmak artık parmaklıktan çıkmış, parmağı kapatmaya çalıştığımda avucumun içine deymiyo acımıyoda artık büyüdü dev gibi oldu şimdi de sağ işaret parmağıyla sol baş parmağım şişti onları kurtarayım bari çünkü flaster de artık kurtarmıyo

• online alabileceğimiz bi yer varsa benimde haberim olsun
  • Yok yok yok internette aradım taradım sabahtan beri her yeri yok internette de yok
  • UP
  • quote:

ankarada nerde bulabileceğimi bilen var mı bende bıktım artık parmaklarımın şişmesinden hele bi parmağım var topa her müdehalemde dik gelmiş gibi acıyor yalama oldu parmak şişiyo bide

izmir caddesinde ulkealan pasaji var orda vardir buyuk ihtimal
  • Up
  • intersporttan aldım geçen gün 10 tanesi 15 tl 10 parmak içinde var.gerçekten güzel ve sağlam.rahat ayrıca.ancak renk yok sadece beyaz var güzel ürün.isteyen bulabilir intersportta
  • quote:

intersporttan aldım geçen gün 10 tanesi 15 tl 10 parmak içinde var.gerçekten güzel ve sağlam.rahat ayrıca.ancak renk yok sadece beyaz var güzel ürün.isteyen bulabilir intersportta

Hocam intersport tam olarak nerede? Bu arada acaba sportive'de var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak G.

quote:

intersporttan aldım geçen gün 10 tanesi 15 tl 10 parmak içinde var.gerçekten güzel ve sağlam.rahat ayrıca.ancak renk yok sadece beyaz var güzel ürün.isteyen bulabilir intersportta

Hocam intersport tam olarak nerede? Bu arada acaba sportive'de var mıdır?

ankarada antaresten aldım ankamallda da vardı sanırım ama bu tip spor mağazalarında bulabilirsin bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.