Şimdi Ara

parola anımsama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda masaüstünde simgelerin yerini değiştirdiğimde bilgisayarı tekrar kapatıp açtığımda her şey eskisi haline dönüyor.Simgeler eski yerlerinde değil, değişmiş(simgeleri otomatik düzenle aktifken bile). İnternet tarayıcılarda parolamı anımsa dememe rağmen parolalarımın hiç biri anımsanmıyor. RAM le ilgili problem olduğnu düşünüyorum fakat size de sormak istedim.Çerezleri, eski verileri, tarama geçmişini her şeyi silmeme rağmen hala aynı.Ha dizüstünde batarya takılı iken çalıştırmıyorum, onu da söyleyeyim.Sorun nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dincersaral

bilgisayarımda masaüstünde simgelerin yerini değiştirdiğimde bilgisayarı tekrar kapatıp açtığımda her şey eskisi haline dönüyor.Simgeler eski yerlerinde değil, değişmiş(simgeleri otomatik düzenle aktifken bile). İnternet tarayıcılarda parolamı anımsa dememe rağmen parolalarımın hiç biri anımsanmıyor. RAM le ilgili problem olduğnu düşünüyorum fakat size de sormak istedim.Çerezleri, eski verileri, tarama geçmişini her şeyi silmeme rağmen hala aynı.Ha dizüstünde batarya takılı iken çalıştırmıyorum, onu da söyleyeyim.Sorun nedir acaba ?

bios pili ile alakalı bir durum gibi geldi bana.
  • pc de deepfreeze tarzı bir programolabilir yaramaz çocuklar için:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskiab

pc de deepfreeze tarzı bir programolabilir yaramaz çocuklar için:)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_hakan_ankara

quote:

Orijinalden alıntı: dincersaral

bilgisayarımda masaüstünde simgelerin yerini değiştirdiğimde bilgisayarı tekrar kapatıp açtığımda her şey eskisi haline dönüyor.Simgeler eski yerlerinde değil, değişmiş(simgeleri otomatik düzenle aktifken bile). İnternet tarayıcılarda parolamı anımsa dememe rağmen parolalarımın hiç biri anımsanmıyor. RAM le ilgili problem olduğnu düşünüyorum fakat size de sormak istedim.Çerezleri, eski verileri, tarama geçmişini her şeyi silmeme rağmen hala aynı.Ha dizüstünde batarya takılı iken çalıştırmıyorum, onu da söyleyeyim.Sorun nedir acaba ?

bios pili ile alakalı bir durum gibi geldi bana.

Bios pilinin Windows'la alakası yok. Yani masaüstündeki simgelerin yerleri bios piliyle hafızada tutulmuyor.

Basit bir sistem hatasından kaynaklanıyor olabilir eğer arkadaşların da söylediği gibi Deep Freeze gibi bir program yüklü değilse. Sistem CD'nizi takın ve onarma yapmayı deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.