Şimdi Ara

PARS Klan Tanıtımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PARS Klan, adını Türk yapımı bir çok askeri araçlardan ve leopar türleri arasında en iri hayvan türü olan Anadolu Parsı ndan almıştır. Klan üyeleri Bad Company 2 oyunundan buyana birbirlerini tanımaktadır. Bundan önce iki clan altında battlefield serilerini oynamıştır. Fakat genç nüfusa sahip oyuncularımızla yeni bir klan kurma ihtiyacı gördük. Böylece Pars Klan’ı kurduk.
    Sitemiz ve TS’miz mevcuttur. Oyuncu sayımız yeterli seviyeye ulaştığında server alımını gerçekleştireceğiz. Bundan önce ESL turnuvalarında tecrübe edindik ve aktif bir şekilde ESL de bulunacağız. Amacımız liglerde türk bayrağını en üst sıralara çıkarmaktır. Birçok klan oyuncularıyla yakından ilgi ve alakamız vardır. Ayrıca Golden Army üyesi olarak bulunmaktayız.

Bununla birlikte;

Sitemiz:www.clanpars.com
    TS: 77.223.154.244:2706 (Clan arkadaşlarımızından herhangi birine mesaj attığınız taktirde TS şifresi gönderilecektir.)
    Clana Alım: 18 yaş ve üstü herkes clan başvurusunda bulunabilir.
    Klan Üyeleri
    http://clanpars.com/parsstats/
    LOGO:
     PARS Klan Tanıtımı

Sormak istediğiniz soru ve görüşlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.

• başarılarınız devamını diletim TRGN CLAN olarak her türlü destekleyeceğiz Umarım istediğiniz üye sayısına ulaşırsınız serverınız ziyaret etmek isteriz
  • Hayırlı Uğurlu olsun.
  • Eyvallah teşekkür ettik. İşte fırsat buldukça clanla ilgilenmeye çalışıyorum. Clandaki arkadaşlar da çok iyiler. Bu ekiple iyi işler başaracağımıza inanıyorum.
  • çok klan oldu yahu, hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

çok klan oldu yahu, hayırlı olsun.

Zaten amaçta o. Nekadar çok klan okadar bu oyunu sevenleri toplamak demektir. Bu iyi bir gelişme.
  • Keşke konsoldada sizin gibi clanlar görsek türk olarak başarılarınız devamını diliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni klan oluşumunuz hayırlı olsun arkadaslar, forumdaki en eski klanlardan biriyiz ve imzamdan da anlayabileceğiniz gibi adımız ParS, bu itibarla hazır yol yakinken adınızı değiştirmenizi rica ediyorum, klanımıza ilgili bilgilere imzamdaki linkten ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar dilerim.

Edit: tablette sanırım imzalar çıkmıyor o yüzden linkimizi veriyorum;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=30488745&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renzokuken -- 17 Mart 2012; 10:33:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Yeni klan oluşumunuz hayırlı olsun arkadaslar, forumdaki en eski klanlardan biriyiz ve imzamdan da anlayabileceğiniz gibi adımız ParS, bu itibarla hazır yol yakinken adınızı değiştirmenizi rica ediyorum, klanımıza ilgili bilgilere imzamdaki linkten ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar dilerim.

Oynadığın oyun Call OT Duty dostum.Bu klan ise bir Battlefield klanı.Nick değişecek bir durum yok.Olsaydı zaten,orda TURK tagı gördüm ki o da TURK CLAN ı yani bizlerin 7.5 yıldır kullandığı tagdır.

COD klanlarıyla,BF klanlarını ayırt edelim lütfen.MacTavısh'e selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 17 Mart 2012; 12:17:15 >

• Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Yeni klan oluşumunuz hayırlı olsun arkadaslar, forumdaki en eski klanlardan biriyiz ve imzamdan da anlayabileceğiniz gibi adımız ParS, bu itibarla hazır yol yakinken adınızı değiştirmenizi rica ediyorum, klanımıza ilgili bilgilere imzamdaki linkten ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar dilerim.

Oynadığın oyun Call OT Duty dostum.Bu klan ise bir Battlefield klanı.Nick değişecek bir durum yok.Olsaydı zaten,orda TURK tagı gördüm ki o da TURK CLAN ı yani bizlerin 7.5 yıldır kullandığı tagdır.

COD ile BF arasındaki farkı gösterdiğin için teşekkürler dostum, başlığı okuyabiliyorum Allah'a şükür, biz COD klanı değiliz, bünyesinde her türlü oyunu barındıran bir yaşam klanıyız burada bunun muhabbetine girecek değilim, senin dediğin Mercedes benz markasını cep telefonunda kullanıp biz araba değil telefon üretiyoruz demene benziyor...

TURK klan tagi ile ilgili de yorum yapmayacağım anlamsız bir ornek vermişsin,

Ben basit bir ricada bulundum yaparsınız yapmazsınız size kalmış zorlayacak Halim yok olayı sidik yarışına çevirecek Halim hiç yok, ancak bu sayfa açıldığında insanlar bize hayırlı olsun BF ye gecmiştiniz dıyorlarsa ve siz bunu kabullenebiliyorsaniz yorum yok...

• Arkadaşlar pars diye site bile kurmuşlar. platformlar ayrı ama çokda şık olmadı neyse.
  • quote:

quote:

quote:

COD ile BF arasındaki farkı gösterdiğin için teşekkürler dostum, başlığı okuyabiliyorum Allah'a şükür, biz COD klanı değiliz, bünyesinde her türlü oyunu barındıran bir yaşam klanıyız burada bunun muhabbetine girecek değilim, senin dediğin Mercedes benz markasını cep telefonunda kullanıp biz araba değil telefon üretiyoruz demene benziyor...

TURK klan tagi ile ilgili de yorum yapmayacağım anlamsız bir ornek vermişsin,

Ben basit bir ricada bulundum yaparsınız yapmazsınız size kalmış zorlayacak Halim yok olayı sidik yarışına çevirecek Halim hiç yok, ancak bu sayfa açıldığında insanlar bize hayırlı olsun BF ye gecmiştiniz dıyorlarsa ve siz bunu kabullenebiliyorsaniz yorum yok...

Ben teşekkür ederim.

TURK CLAN ile ilgili yorumum anlamsızsa senin pars ismi ile ilgili mesajında ki ricanda bir o kadar anlamsızdır.Ha eski bir BF klanı olsanız Ahmet hocam zaten anlayış gösterecektir.Ancak durum öyle değil.

Kal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 17 Mart 2012; 16:10:42 >

• quote:

quote:

Clanı kurmadan önce sizi inceledim. COD oynuyorsunuz. Bizler Battlefield oynuyoruz. Peset arkadaşımızın dediği gibi TURK ismi altında ekran görüntüleriniz var fakat size kimese TURK adı kullanmaycaksın bu bizim clan tagımız demiyor. Platformlar ayrı, zevkler benzer bunlar clan tagımızın aynı olmasını problem etmez. Siz COD serisine biz de BF serisine devam edelim. Ortada sorun kalmaz. Ayrıca bir gün fikir değiştirip BF oynamaya başlarsanız eğer. Eminim yine sorun olmayacaktır. Çünkü amacımız bulunduğumuz platformların tanınabilirliğini arttırmak, bu oyunları sevenlerin birbirlerini bulmasını ve oyundan daha çok zevk almasını sağlamaktır. Bu yüzdendir ki clan tagını değiştirmek söz konusu olmayacaktır.

Bahsettiğin diğer husus ta ise yanlış anlaşılmaya yol açmayacağız. Gerekli açıklamalar zaten konu içeriğimizde mevcut. Bizler BF serisini yıllardır oynayan oyuncularız. Bu sebepten dolayı konu içeriğini okuyan biri yeni bir clan oluşumu olduğunu ve sizin clanla alakalı olmadığını anlar.

Yinede oluşumumuzu desteklediğiniz için teşekkür ederim.

• quote:

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Mart 2012; 9:08:36 >
  • İster Cod ister Bf clanı olsun ortada çalıntı bir isim sözkonusu.Sizlerin kendinize özgü kimsenin kullanmadıgı bir isim bulmanız daha iyi olacaktır.Sonuç ıtıbarı ile çalıntı bir isimi kullanmak yakışı kalmaz.TURK tagını herkes kullanıyor bu zaten bir clan adı degil clanı olmayan ver turk olan herkes tagına TURK yazıyor.Ayrıca bızım bf ye geçme gibi bir durum gündeme bile gelemez.Sizler varolmayan bir isim konusunda yogunlaşın arkadaslar enazından bir özelliginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 18 Mart 2012; 9:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

İster Cod ister Bf clanı olsun ortada çalıntı bir isim sözkonusu.Sizlerin kendinize özgü kimsenin kullanmadıgı bir isim bulmanız daha iyi olacaktır.Sonuç ıtıbarı ile çalıntı bir isimi kullanmak yakışı kalmaz.TURK tagını herkes kullanıyor bu zaten bir clan adı degil clanı olmayan ver turk olan herkes tagına TURK yazıyor.Ayrıca bızım bf ye geçme gibi bir durum gündeme bile gelemez.Sizler varolmayan bir isim konusunda yogunlaşın arkadaslar enazından bir özelliginiz olsun.

2005 den beri kullandığımız,benimsediğimiz ve ülkemizi her yerde temsil ettiğimiz ve başkalarının da kullandığı bu TURK tagı,sorun olarak bizi etkileyen bir mevzu değil sonuçta telif hakkı biz de değil,olamaz da.Aynı senin klanının ismin de olduğu gibi.Sadece klan sunucumuz da tagı değişmelerini istiyoruz çünkü klan oyuncularımızla karışıyor.Başka yerdeki taglar bizi ilgilendirmez.

Ek olarak Pars ta bir klan adı değil özel isimleri için de barındırıyor.Yani siz de varolmayan bir klan tagı ve ismi bulamamışsınız.Empati şart.

Konuyu kapatmanız da sizin adınıza fayda görüyorum.Bu yeni oluşumu daha fazla yormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 18 Mart 2012; 13:23:59 >

• quote:

quote:

İster Cod ister Bf clanı olsun ortada çalıntı bir isim sözkonusu.Sizlerin kendinize özgü kimsenin kullanmadıgı bir isim bulmanız daha iyi olacaktır.Sonuç ıtıbarı ile çalıntı bir isimi kullanmak yakışı kalmaz.TURK tagını herkes kullanıyor bu zaten bir clan adı degil clanı olmayan ver turk olan herkes tagına TURK yazıyor.Ayrıca bızım bf ye geçme gibi bir durum gündeme bile gelemez.Sizler varolmayan bir isim konusunda yogunlaşın arkadaslar enazından bir özelliginiz olsun.

2005 den beri kullandığımız,benimsediğimiz ve ülkemizi her yerde temsil ettiğimiz ve başkalarının da kullandığı bu TURK tagı,sorun olarak bizi etkileyen bir mevzu değil sonuçta telif hakkı biz de değil,olamaz da.Aynı senin klanının ismin de olduğu gibi.Sadece klan sunucumuz da tagı değişmelerini istiyoruz çünkü klan oyuncularımızla karışıyor.Başka yerdeki taglar bizi ilgilendirmez.

Ek olarak Pars ta bir klan adı değil özel isimleri için de barındırıyor.Yani siz de varolmayan bir klan tagı ve ismi bulamamışsınız.Empati şart.

Konuyu kapatmanız da sizin adınıza fayda görüyorum.Bu yeni oluşumu daha fazla yormayın.

Bizden önce pars adında bir klan varsa göstermeni isterim.Sizler isim bulamayıp çalıntı isim kullanarak zaten kendi pasifliginizi ortaya koyuyorsunuz.TURK tagını 70 milyon kullanıyor sen 2005 den beri kullanmıssın o senin sorunun.

• 70 milyonun kullandığı ismi kullanıyoruz bizlerde.Hem de 7 yıldır.Sebebi de Türk olmamızdır.Bizden başka bu kadar kökleri eski bir TURK CLAN daha varsa göstermeni isterim.ÇAlıntı filan da ayıp şeyler yakışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peset -- 18 Mart 2012; 13:32:00 >
  • quote:

Arkadaş, olayı çatışmaya dönüştürme. Sizin oynadığınız oyun farklı bizim oynadığımız oyun farklı sende dile getirmişsin. Kesinlikle BF oynamayacağız diye. Hala neyi konuşuyorsun. Pars clan adı altında önceden kurulmuş bir battlefield clanı vardı 2007 yılında kuruldu. Bu clan varken siz daha YOKTUNUZ kimse size kalktıpta kardeşim biz pars diye clan kurduk siz neden pars diye clan kuruyorsunuz diye tartışmaya girmedi. İnanmıyorsan araştır. Şimndi kalkıp bana pars clan ismini değiştir, çalıntı isim kullanıyorsunuz derseniz eğer. Açtığınız çukara siz düşersiniz. Sizden önce kurulmuş PARS diye clan vardır. Eminim bunun içinde bahanleriniz olacaktır. Tartışma ortamı oluşturmadan siz COD biz de BF oynayalım. Konuyuda uzatmayalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.