Şimdi Ara

Parti devleti fotoğrafı: Vali, AKP’lilere şoförlük yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP'yi seçmem için 2 sebep söyle dedim, sebep istiyorum sonuç istemiyorum.
    CHP'yi seçmem için 2 sebep çok olduysa 1 sebep söyle tamam ona da razıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Akpnin kötü olduğunu düşünmüyor ki. Sadece propaganda yapıyor kendince.

Bu konu gibi her gün farklı bir akp rezilliği görüldüğü için artık akp partizanları mecburen saçma sapan mesajlar atmak zorunda kalıyor. Dilli falan da böyle malum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vali kim ki? Eskiden bir ağırlığı vardı şimdi hepsi akp il başkanından hallice tipler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP'yi tercih etmek için 2 sebep yazın dedik hala 2 sebep değil tek bir sebep bile söyleyen olmadı hala düşünüyorlar bulamadılar

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Akpartiyi chp kötü diye tercih ediyorsun ya.

CHP yi de akparti kötü diye tercih edeceksin olay bu kadar basit. Siyasete girmeden boş konuşmadan. Sadece senin mantığınla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü dediğim CHP'yi neden tercih edeyim iyi misin sen? Sen CHP iyi diyorsan senin o iyi dediğin sebebi söyle o zaman?

Söylüyorum iyi değil kötü dediğin akpartiyi nasıl ve neden tercih ediyorsan chpyi de o yzden tercih edeceksin eğer azıcık mantık dersi aldıysan böyle yapman senin için daha tutarlı olacak. chpye oy vermek için sebebim yok diyorsan akpartiye de sebepsiz oy vermişsin demek oluyor.

• Kötü dediğim Ak Partiyi tercih ediyorsam sebebi CHP'den daha iyi olduğu için tercih ediyorum. Bana de ki CHP şu şu yönden daha iyi de.

Mesela CHP kendi yandaşına ihale vermiyor de, milletin parasını konserlere yandaşlara peşkeş çekmiyor de veya Ankara'yı İstanbul'u şahlandırdı metrolarla metrobüslerle donattı ekmeği sütü suyu ucuzlattı falan de, ne bileyim Dem ile ortaklık yapmıyor de..birşey de, anlatabildim mi?

Sen bana CHP'yi tercih etmem için tek sebep bile söyleyemedin mesela, ama ben sana neden Ak Parti diye kafadan ayaküstü en az 5-6 sebep sayarım ne kadar acıklı değil mi sizin için bu durum?

tama sen neden akpartiyi seçmeliyiz kafadan 5 6 sebep say ben de sana 5 6 sebep sayacağım

akpartiyi neden seçmiyoruz diye.

• Konuyu dağıtmaya çalışıyor o. Rteye laf anlatma ihtimalin daha fazla. Düşme bu tuzağa.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

doğru :)

• Oy pusulasında Ak Parti ve CHP varsa neden Ak Partiyi seçmeliyiz onun cevabını veriyorum şimdi.

Senin de bana neden CHP'yi seçmeliyiz onun cevabını vermen gerekiyor. Sen bana CHP'yi tercih et dedin ya, hah neden CHP'yi tercih etmeliyiz Ak Partiden bağımsız olarak onun cevabını yazacaksın.

Başlıyorum;

1. Ülkeyi askeri vesayetten kurtardı, egemenliği gerçek anlamda halka verdi,
    2. Başörtülü bayanlara da başörtülü olarak üniversite okuma hakkı verdi,
    3. Başörtülü bayanlara da başörtülüleriyle çalışabilme hakkı verdi,
    4. Ülkede Kürt-Türk ayrımını kaldırdı, eskiden sadece kasetten Kürtçe müzik dinleyen adam bile hapse atılırken bugün TRT Kürt kanalı var.
    5. Ülkeye hızlı tren ağlarıyla donattı ve hala da donatmaya devam ediyor,
    6. Ülkeyi metro ağlarıyla donattı, ülkede Ak Parti öncesi 1 cm bile metro yokken Ak Parti ülkeyi kmlerce metrolarla donattı,
    7. Ülkede şehir hastaneleri açarak hastalara otel konforunda sağlık hizmeti sundu,
    8. Ülkeyi double yollarla donatarak daha konforlu seyahat imkanı sundu,
    9. Köprüler yaparak ulaşımı rahatlattı Avrupa ile Asya'yı iki defa daha birbirine bağladı.
    10. Yeri otomobil, yerli savaş uçağı, yerli savaş gemileri, yerli mühaimmatlar , yerli iha siha yaparak ülkeyi askeri anlamda üst düzey seviyeye çıkarttı.

Kafadan ayaküstü ilk aklıma gelenler bunlar, daha düşünsem bir bu kadar daha yazarım.

Şimdi sıra sende,

Neden CHP'yi seçmeliyiz Ak Partiden bağımsız olarak cevabını yaz bizi CHP'nin adı çıkmış "CHP zihniyeti" sloganından kurtar bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 7 Aralık 2024; 17:58:37 >

yazayım yazayım da

Neden CHP'yi seçmeliyiz Ak Partiden bağımsız olarak cevabını yaz bizi CHP'nin adı çıkmış "CHP zihniyeti" sloganından kurtar bekliyoruz

demişsin bu nasıl bir çelişki baştan beri chp daha kötü diye akpartiye oy verdik dedin; şimdi chp zihniyeti mottosunu kullanıyorsun ama akpartinin icraatlerini kendince yazıp bu sebeple oy veriyorum diyorsun. nesin sen tam olarak anlamadım.

valinin akparti ilçe başkanına şoförlük yapması da demek ki senin için iyi bir icraat

• Bunu sen yazdın;

"tama sen neden akpartiyi seçmeliyiz kafadan 5 6 sebep say ben de sana 5 6 sebep sayacağım

akpartiyi neden seçmiyoruz diye. "

Hem "tamam sen neden Ak Partiyi seçmeliyiz onu yaz" diyorsun, yazınca da neden yazdın ki diyorsun. 

Bu nasıl bir çelişki?

Şurda neden CHP'li seçmeliyiz 2 sebep sorduk saatlerdir cevap veremdin kıvırıp duruyorsun hala. Kıvırdın ona da tamam dedik neden Ak Partiyi seçelim yaz dedin, onu da yazdık.

Bu muhabbet sana elli sene gider, ister cevap ver ister verme millet CHP'nin ne olduğunu biliyor zaten sen ne yazacaksın ki CHP 'yi seçmek için tek bir sebep bilel yok gördüğün gibi öyle bir parti iş te al tepe tepe kullan

çelişki de olan esasen dürüst cevap vermeyen sensin.

en başta chp akpartiden daha kötü diye akparti diyoruz dedin ama liste yayınladın neden akpetiye oy verdiğin için. yani senin için mevzu akparti chpden iyi kötü mevzusu değil ki neden baştan böyle yazıp uzattın.

yapacağın tek şey her ne sebeple akpartiye oy veriyorsan ver. bir il başkanı devletin valisini şoförü yapamaz bu yanlış bir davranıştır demekti.

• Kardeşim bunu sen yazmadın mı?

"tama sen neden akpartiyi seçmeliyiz kafadan 5 6 sebep say ben de sana 5 6 sebep sayacağım

akpartiyi neden seçmiyoruz diye. "

Yaz dedin, ben de yazdım işte, daha neyini kıvıyorsun?

seni tongaya düşürmek için yazdım sen de atladın  

• Tabi tabi kıvırdığın ortaya çıktı kendi mesajında rezil oldun double kıvır şimdi de çok yakışıyor sana bir CHP'li olarak birbirinizin kapağını bulmuşsunuz zaten tencere kapak misali 

kıvırmıyorum sana şunu da diyeyim bil diye diyorum chpli değilim ömrümde sanırım 1 kere oy verdim ya da vermedim hatırlamıyorum o kadar. zaten chpli olsaydım sana 100 maddelik liste atardım senin akpartili olman gibi. akpartili isen akpartiliyim de bu kadar kolay. yok chp daha kötüymüş yok muhtacız yok bilmem ne demeye gerek yok. ama sen de haklısın şu ortamda akpartiliyim demek de zor

• Sen bana liste falan atamazsın boşuna kendini kandırma. CHPli olmak için de illa CHPli olmaya gerek yoktur CHP zihniyetine sahip olman yeterli. 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.