Valilerin AKP’li yetkililerle yakın ilişkisi bu kez farklı bir boyuta ulaştı. Rize Valisi Selim Baydaş’ın, AKP’li vekiller ve il başkanını taşıdığı araçta şoförlük yaparken çekilen fotoğrafı tartışma yarattı. Günaydın’ın paylaştığı fotoğrafta AKP Rize Vekili Muhammet Avcı, AKP Rize Vekili Harun Mertoğlu, Rize AKP Belediye Başkanı Rahmi Metin ve AKP Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer’in olduğu aracın şoför koltuğunda Rize Valisi Selim Baydaş’ın olduğu görüldü. CHP’li Gökhan Günaydın’ın paylaştığı kare, tepkiler üzerine AKP İl Başkanı Yılmaz Katmer tarafından sosyal medyadan silindi. https://www.sozcu.com.tr/parti-devleti-fotografi-vali-akp-lilere-soforluk-yapti-p113330 |
Parti devleti fotoğrafı: Vali, AKP’lilere şoförlük yaptı
-
-
Yorum yapmaya gerek yok tüm olayları birlestirenelr filmin sonunu görüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapacak birşey yok Ak Parti'yi bu ülkeye mecbur bırakan CHP de suç.
-
Bu nasıl mantıktır
o zaman sen şöyle diyorsun.
biri birini öldürüp suç işlediği zaman ne yapalım onu yaratan allahta suç
-
Ne alakası var ya iyice saçmaladın saçmalamakta doruk noktası..
Ana muhalefet bizi Ak Partiye muhtaç bırakmasaydı o zaman, burada suçlu mı,uhalefet olarak hiçbir işe yaramayan CHP'dir.
Muhaliflerin gelip iktidar aleyhine konu açmadan önce aynaya bakacaklar suçlu onların desteklediği bizi Ak Parti'ye muhtaç eden CHP'dir.
-
bak ben yazınca saçmalık olduğunu gördün senin yazdığın da öyle saçmalık işte.
akpartiye bizi muhtaç bıraktı diyorsun akparti kötü bri partı, yani muhtaç kalmaktan hoşnut değilsin ama gidip oy vermişsin. bunun adı nedir.
sen chpyi suçlamadan önce buradaki valiyi suçla onu oraya atayanı suçla oradaki organizasyonu suçla yoksa 50 senedir tutturduğunuz chp türküsü bir yerde elinizde patlayacak. o zaman göreceksiniz
-
-
Verdiğin örnek ultra saçma, konunun Allah ile hiçbir ilgisi yok, verdiğin örneğin saçmalığı konusunda tartışmaya bile gerek yok.
Milleti Ak Partiye muhtaç eden ben değilim, CHP.
Hani Ak Parti'ye o kadar laf söylediler noldu? Gittiler konserlere milyon dolarlar verdiler, yandaşlarına ihaleler verdiler.
Eee millet neden CHP'ye oy atsın ki o zaman? Ak Parti ne yaparsa on katını CHP yapıyor zaten.
-
allah bir örnek fark etmez uyan diye verdim örneği.
ortadaki durumun vehameti görmüyor hala suçu chp ye atıyorsun bu kafayla ortada ülke kalmayacak ne dememi istiyorsun
-
Verdiğin örnek saçma sapan bir örnek kardeş ısrar edip durma.
Evet suçlu bizi Ak Partiye muhtaç eden CHP'dir. CHP, AK Parti'den daha iyi değil ki aynı şeyin on katını CHP de yapıyor üstelik şimdiden yapıyor belediyelerde., iktidar olursa neler yapar kabak gibi ortada.
-
senin savunma şekline verilecek örnek ancak bu olur.
senin mantığın şöyle.
allah insanı yarattı. iblis isyan etti. kovuldu.
çıkıp diyor ki o zaman insanı yaratmasaydın ben de isyan etmezdin. bre melun şeytan senin yaptığın isyanın allahın yaratması ile ilgisi nedir.
buradaki olayın chp ile ilgisi nedir.
-
Hayır İblis öyle demiyor, sen daha örnek verdiğin olayı bile bilmiyorsun.
İblis diyor ki; ben insandan üstünüm beni ateşten yarattın insanı ise topraktan ben ona secde etmem diyor. Senin dediğin gibi insanı yaratmasaydın falan demiyor. Daha örnek verdiğin olayı bile bilmiyorsun.
Geç bu mevzuyu saçma sapan örneğinle saatlerce uğraşıyoruz daha olaydan bile haberin yok senin.
CHP iktidar olmak için ne yapıyor ki? AK Partinin yaptığı her yanlışı o da yapmıyor mu? Konserlere para saçmıyor mu? Yandaşlarına ihale vermiyor mu? Onu yapacağız bunu yapacağız deyip tam tersini yapmıyor mu?
Eee o zaman neden CHP'ye oy versin ki millet? Ak Parti yine kendi bozup kendi yapıyor üç beş yerli savaş uçağı yerli araba yerli mühimmat vs yol köprü metrobüs metro vs yapıyor en azından doğru yanlış birşeyler yapıyor, CHP'nin yaptığı hiçbirşey yok.
-
iblisin öyle demeğini biliyorum o bile demiyor böyle bir şey okey mi. durumu kavra.
chp nin ne yaptığı akpartinin ne yapmadığı değil mevzu. mevzu bir yanlış yanlış olduğunu bile bile savunmanız üülkeyi bitiren bu oldu
-
Benim konudaki yanlışı savunduğumu nereden çıkardın? Tam tersi konudaki yanlışı savunsam bizi şunlara muhtaç eden CHP'dir diye yazmam zaten.
Bu ülkenin bir CHP sorunu var şunu artık kavrayın. Eğer CHP muhalefet ise Ak Parti'nin yaptığı yanlış işleri yapmayacak ama tam tersi Ak Parti ne kadar yandaşçılık vs yapıyorsa CHP de yapıyor, dolayısı ile bizi Ak Partiye muhtaç bırakıyor bu yüzden suçlu Ak Parti değil CHP'dir.
-
ikisi de yanlışsa neden chpye değil de akpartiye muhtaçsın seç chpyi deki akparti bizi chpye mahkum etti
-
Bu üyeyi tanımıyorsun galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
CHP'yi neden seçeyim? Sebep nedir?
Vallahi hadi bana CHP'yi seçmek için 2 tane sebep söylesene.
-
Kimse sana chp ye ver demiyor başka partiye ver akp nin kötü olduğunu düşünüyorsan. Yok akp iyiyse sorun yok fotoğraf ile gurur duyabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü akparti seni chpye muhtaç bırakıyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu nasıl mantıktır o zaman sen şöyle diyorsun. biri birini öldürüp suç işlediği zaman ne yapalım onu yaratan allahta suç |
bak ben yazınca saçmalık olduğunu gördün senin yazdığın da öyle saçmalık işte. akpartiye bizi muhtaç bıraktı diyorsun akparti kötü bri partı, yani muhtaç kalmaktan hoşnut değilsin ama gidip oy vermişsin. bunun adı nedir. sen chpyi suçlamadan önce buradaki valiyi suçla onu oraya atayanı suçla oradaki organizasyonu suçla yoksa 50 senedir tutturduğunuz chp türküsü bir yerde elinizde patlayacak. o zaman göreceksiniz |
Benzer içerikler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- reisten sonra kim gelecek
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- yılmaz argüden mason
- togg ortakları
- yurtdışından telefon getirmek
- byd yeni modelleri
- reeder nerede üretiliyor
- mavi taksi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X