tamam |
Parti devleti fotoğrafı: Vali, AKP’lilere şoförlük yaptı (3. sayfa)
-
-
La oglim ergenmisiniz..muhalefet edecek başka konumu bulamadınız.. ya bu chp seçmeni neden böyle ya :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bi sus Allah aşkına. Konuştukça muhalefetin neden iktidar olamayacağı belli oluyor. Vekiller en azından valinin arabasında. Peki siz kimin kayığındasınız.. hem bilmez hemde laf söyler.. ahh benim güzel ülkem. Bu muhalefet olduğu sürece hiç bir yere varamaz
vekil değil sadece il başkanı ama sende terbiye yok ki sen kimin kayığında sallanıyorsun
-
Her zaman her konuda muhalefet yap ondan sonra birileri sana muhalefet ettiğinde engelle.
Vekil değil parti il başkanı. Bunu ancak AKP'li biri savunur.
Bir kaç üye bu şekilde ak partizanlık uğruna girebildikleri az konuda propaganda yapıyor. Bunların akpye verdiği zarar geçen seçimde ortaya çıktı nasılsa. Keşke böyle algılara, yalanlara devam etseler. Hem forum olarak eğlenmeye devam ederiz, hem de akp zarar görmeye devam eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhalefetin zihniyet ve beceriksizliğini kelimelere dökmüşsün. İktidar olmak için bir çabanız yok isteiğinizde yok. Muhalefetin kapasitesi belli. Oturduğun yerden konuş milyonları al. Akp zarar görür diye seviniyor :))
Kendi bir çabası yok ülkeye millete armut piş ağzıma düş diye bekliyor. Siz daha çok beklersiniz :) Bu necip millet size ülkeyi verirmi sanıyorsunuz.. işte böyle buralarda yazıp çiziyorsunuz
İl başkanı olsa ne fark eder peki
Eyvah bittik biz.
-
Devlet bilinci, anlayışı yok edildi, amaç buydu, amaca ulaşıldı, ikili ittifak zihniyeti her yerde, her noktada, üzülen yok, aksine sevinen var. Seçmenlere de anlatmasın kimse, laf etmeyecekler, sevinen olacak, sorgulamayacaklar inadına, eleştirmelerini beklemesin kimse, ısrarla susarlar, zafer demek onların ağa, patron, kral olması demek, sorgulasan dokunuyor, batıyor. Gün gelir, üzerlerine giderler, öyle sormaya, tepki göstermeye başlarlar. CHP nefes aldırmadı, ezdi, can yaktı, demokrasi, hak diyenler patronluktan, ağalıktan yana, ittifak seçmeni vaziyetten memnun. Haklar alınıyor, paralar yutuluyor, tepki görebiliyor musunuz?
Zümre oluştu, grup oluştu, şikayet eden de kolay kolay göremezsiniz, Türkiye düşüşe devam eder konu ne olursa olsun, kasıtlı biçimde susulur, konular özellikle döndürülür, insanlara, her varlığa etiket yapıştırma derdi var. Çok zarar gördük, görüyoruz, laf söylenmiyor, direniliyor. Mevcut durumdan keyif alan, bahane bulan milyonlar var, memlekete yazık. Öğretmen atanmaz, kamu görevlisi olacak kişiye izin verilmez, yağdanlıklar yerleri kapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 8 Aralık 2024; 16:7:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Vitaminsiz çifte kavrulmuş kapasite yoksunu hesabı engelledim.İlk hesabından yaz novagate.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 8 Aralık 2024; 17:34:42 > -
-
Konuşacaksak her mevzuyu konuşalım, partiniz için oy kazandırma çalışması yapmayın. 2015'e kadar güçlendirdiniz, tepki gördünüz, bıraktınız. Fakat akıllanmamışsınız, 2024'te yine aynı noktaya döndünüz, güya milliyetçi ortağınız saçma sapan konuştu, diretti, Öcalan denen varlık gelsin dedi, sözde partiyle bu varlık görüşsün dedi, çok sevdiğiniz, aşık olduğunuz cumhurbaşkanı tarihi fırsat, imkan gibisinden konuştu, irtibat var, görüşüyorlar dedi, bölücülerin yüzü güldü yine sayenizde, utanmanız yok, kapıyı açarsınız, vatansever pozlarına girersiniz.
Ayrıca DEM'le beraber HÜDA-PAR'a imkan verdiniz, dert birdi, iki oldu, susarsınız ısrarla. Harekete geçmediğiniz, Suriye'den toprak alma, yönetme hayaline daldığınız için oradaki bölücüler güç kazandı, oradaki başka bir varlıkla, Salih Müslim'le görüştünüz, yakalamak sonradan aklınıza geldi, beceremediniz tabii, kaçtı. Bölücülük, radikal dincilik peşinde olanlara fırsat verdiniz atarlanacaksınız, giderleneceksiniz diye. Teröristlere kapıyı açıp poz kesmeniz acınası, çare de gelmez sizden, içtekilere, dıştakilere karşı yolunuz yok ki. Tek gram utanmıyorsunuz, DEM, HÜDA-PAR yanınızdayız dese sevinecek ittifak zihniyetisiniz, zararınız var memlekete sadece, yararınız olmuyor.
-
HDP seçmeni?
Hüdapar seçmeni ?
hdp tip chp kardeşliği ve pkk / terör gerçeği ?
Siz ( tele1 / ö.ö ) ) istiyorsunuz ki ! demirtaş ve hdp ile chp ortak kararlar versin ama apo ile olursa ömhp _ akp daha çok gündem de olur bu da sol atatürkçü chp ye uymaz.
Eğilip el öpen veya kahvaltı masasında , otobüs tepelerinde olanlar terörden bahsediyor.
sezgin tanal ve veli ile hem de......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 8 Aralık 2024; 19:8:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güç kazandılar, sayenizde oldu bu. DEM de HÜDA-PAR da katkınızla kuvvetlendi, hareket alanı buldu, çare üretmediniz. DEM'in kapısına gittiniz, gidiyorsunuz, mesele yeni anayasa hazırlanması çünkü. HÜDA-PAR yanınızda, ittifakınıza soktunuz, vatansever bunlar dediniz amaçları belli olduğu halde, ikisine de imkan sunuyorsunuz, yalan değil.
Terörist başına, diğer teröristlere hareketlenmeleri için olanak veren sizlersiniz, desteklediğiniz, toz kondurmadığınız ittifak. CHP teröristlere kol kanat açıyor, onlarla dost derken arka taraflarda yollarını açıyorsunuz, halen tepkiniz yok. 2015'e kadar uğraştınız, yine uğraşıyorsunuz. Abdullah Öcalan denen varlığı rahatlattınız, ev hapsinden bahsediliyor, dert güçse her şeyi yaparsınız, hayır demeyin. Kızacaksak, tepki göstereceksek herkesi dahil edelim, oy, propaganda hesabı yapmayın. Derdi büyüttünüz, içte büyüdü, dışta büyüdü, yüzünüz kızarmıyor yahu, destek verilse doğru yoldalar, onlar doğru yolu buldu, ortaklaşa çare arıyoruz gibisinden konuşacaksınız, bahaneniz bu olacak.
Vali AKP'lilere çalışmış, rahatsızlık duyulmuyor, konu döndürme, etiketleme çabası var, utanma namına kimilerinde kırıntı bile kalmamış. CHP'liler, muhalifler buna kalkışsaydı ortalık karışırdı, sinirlenmeyen kalmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 8 Aralık 2024; 19:21:40 >
-
Ergen orman çocucuğuna bak terör örgütü'nün aynı diliyle kürtçe "pekeke" yazmasını biliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 8 Aralık 2024; 20:31:0 > -
chp ile akp yoldaş olduklarını neden anlamak istemiyorsun? senin gibi düşünen diğer kişilere de bunu söylüyorum... bu ülkede siyasi partiler önceden dizayn edilmiştir ve hükümete çalışmaktadırlar...
anlamıyor musunuz?
bu arada gerçekten bazı insanlar laftan anlamıyor, bunu çevremdeki insanlardan çok tecrübe ettim, çürümüş bir et yemeğinden zehirlenen bir akrabam var, 2005 li yıllarda oldu bu ve o günden bugüne kadar değişen bir şey yok... yarım saat önce yahni pişiriyordu ve kavga ettim onunla, şu an sesim gitti bağırmaktan, para verdim ve yarın kasaptan kasap sucuk köfte ıvır zıvır ne istiyorsan al dedim.
hatta kemik al yine yahni yap ama şu an yaptıkların zehir kokuyor bu seni zehirler, kokusundan anlamıyor musun diye kavga ettim. yani yıllardır aynı şekilde zehirleniyor ve dayanamadım, biraz zoruna gider ama artık zehirlenmekten kurtulur diye fazla üzerine gittim çünkü abi 20 yıl olmuş aynı tas aynı hamam yani gözünüzü seveyim aynı hatayı 20 yıldır yapıp halen artık niye düzelmiyorsunuz? şiddet mi gerek illaki?
daha çok örnek var ve dostlar bana inanın ki gerçekten bazı insanlar laftan anlamıyor, siz bir şey söylüyorsunuz ve artık B12 mi eksik yoksa kafasında mı sorun var bilmiyorum ama harbiden laftan anlamıyor ve güç zoruyla onu yanlıştan çekmeniz gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 8 Aralık 2024; 20:34:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X