Şimdi Ara

Partition Buyuklugu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar benim Hard diskimin I: parcasinda 5 GB lık bir ghost imajim vardi ben bu imaji SHIFT+DEL ile sildim. Ama toplamdaki dolulukta bisey eksilmedi I: diskimde. Yani Inin uzerine asagidaki gibi sag tiklayip buyuklugune baktigimda kullanilan alan 65 GB olarak gozukuyor.

DISTAN:

Partition Buyuklugu ???

Ama I: nin icine girip tum klasorleri secip buyuklugune baktigimda 60 GB lik bir buyukluk gosteriyor. Yani ben silmeme ragmen bu 5 gb lik ghost imajim sanki silinmemis gibi yer isgal ediyor. Sanki gizli bir geri donusum kutusu klasoru var I: nin icerisinde.

ICTEN:

Partition Buyuklugu ???

Ben bu problemi cozemedim windowstan. Nasil cozebilirim?

Tesekkur ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 27 Nisan 2006; 20:01:09 >

• gizli ve sistem dosyaları görünüyor mu? eger onlarda bu miktaa dahilse bastan formatla ,yedekledikten sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

gizli ve sistem dosyaları görünüyor mu? eger onlarda bu miktaa dahilse bastan formatla ,yedekledikten sonra.

Aslinda ben windowsda gizli dosyalar nasil gorunur hale getirilir bilmiyorum. Aradim ama bulamadim. Google amcaya da soramadim. :( Nerden yapiliyordu gizli klasorleri goster ayari ?

Tesekkur ediyorum...
  • açtıgın herhangi bi klasore girdiğinde,Araclar bölümüne gir(Dosya,Düzen,Görünüm,S.Kullanılanlar,Araclar<<)Daha sonra klasor secenekleri,görünüm.Görünüm seceneklerinde "Gizli dosya ve kalorleri göster" seç ve "Korunan işletim sistemi dosyarlini gizle" secenegini de bos acık bırak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAT32'ye 9GB'lık Dosya Atma
    11 yıl önce açıldı
    install.wim boyut sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.