Şimdi Ara

PARTY E GEREK KALMADAN YANLIZ KASILACAK ADAM ?????????????????????*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PARTY E GEREK KALMADAN YANLIZ KASILACAK ADAM ?????????????????????*

priest , warior , mage , rogue ???? hangisi ben japon serverlerinde oynadığım için serverler çok boşş bizde saat şuan 13:00 orada şuan 00:00 anlayacagınız yani bunun için soruyorum .

• rogue
  • battle priest diyebilirim.elinde saglam item varsa 52lvl dan sora tek basına seri dts dtc yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: waikiki_

rogue

evet ama okçu asasta 40tan sonra olabilir belki
  • ice mage,okcu,bp belki
  • şuanda mageyim yalnız başıma party siz iyi kasabilir miyim ????
  • Assassin, Battle Priest, Paper Mage bunlar tek başına lvl kasabilirler. Ben özellikle Bp ve Asas ile çok rahat lvl kasabiliyorum solo olarak. Mesela asasımla takarım mp recover daggerımı sol elime gider dts dönerim pot harcamadan arada minor yaparak 200 400 ac basarak pek zorlamaz. Cypher daki Bp im ile 62 lvl de solo apos slotu dönüyordum ne healer ne rogue ne de başka bişeye ihtiyac duymadan
  • battle priest derim
  • Bencede BP Solo Güzel Kasar...
  • Bp ve archery derim
  • +6 Large Breaker,+7 Str Set,+7 Str takılar ile Bir BP çok rahat lwl kasar.. 59'a kadar..
  • koxper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eddy77

+6 Large Breaker,+7 Str Set,+7 Str takılar ile Bir BP çok rahat lwl kasar.. 59'a kadar..

ßende ilk oyle yaptım 59 a kadar 60+dan sonra sehell +7 ve Unıq takılar Hp takılar lazım (simdi lwl=70 )
  • evet battle priest le en kötüsünden solo dts dönüyosun deli gibi ex geliyor
  • ice mage güzel itemlerle 55+ harby bile kesersin tek başına
    rogue yanlız adam onlada tek basına kesebilirsin
    ayrıca ben oyunu sohbet için oynuyom kimse olmaz sa ben o oyunda zevk almam ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.