Şimdi Ara

Pasaport İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pasaport çıkartmam gerekiyor, internetten gerekli bir kaç evraka baktım fakat arkadaşlarımın söylediği bir şey kafamı karıştırdı.

İlk olarak öğrenci olduğumdan harçtan muaf kalmak için bir dilekçe yazdım ve valiliğe götürmem gereken bir kağıt verdiler bana üzerinde Ankara Valilğine Emniyet Müdürlüğüne diye yazıyor. Şimdi ; benim asıl merak ettiğim şey ben defter bedeli olan 54 tl yi vergi dairesine mi ödeyeceğim yoksa direk Emniyet Müdürlüğünde işlemi halledebilir miyim.
    2.si pasaport resminde arka plan illa beyaz mı olmalı , sakala karışırlar mı ?

• http://www.epasaport.gov.tr/Anasayfa.aspx bu sayfaya bi bakıver Aynı konuyu bende araştırıyorumda
  • Defter bedelini Ziraat bankalarına yatırıyorsunuz. Ayırca okulun düzenlemiş olduğu harçsız pasaport alabilmen için gereken belgeyi notere gidip tasdikletmen gerekiyor. Sonrasında randevunun olduğu emniyete giderek işlemini kısa sürede halledebilirsin. 1 hafta içerisinde posta ile evine yollanıyor elden teslim

Pasaport fotoğrafı için "biyometrik fotoğraf" çektirmen lazım. Kemik yapını ortaya çıkaran bir fotoğraf yani bildiğin klasik vesikalık fotoğrafı maalesef kabul edilmiyor. Ayrıca arka plan beyaz olmalı ve olabildiğince temiz yüzlü çekilmeye çalış yani çok kirli sakallı gitme fotoğraf çekilmeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.