Şimdi Ara

Pasaport Kaydı Ne Kadar Süre Gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu soruyu soruyorum çünkü internetten araştırmama göre bazıları 6 ay süresi olduğunu bazılarıda süresiz olduğunu söylüyor ... Kesin olarak bilen varsa beni bu konuda aydınlatabilir mi ? :=)

• 6 Ay yada daha kısa olan geçici kayıt, süresiz olan yani ithalat yoluyla gelmiş gibi yani diyelimki TR den bir telefon aldığında o ömür boyu kayıtlı kalıyor,eğer pasaport kaydı yaptırırsanda aynı şekilde süresiz kalıyor,ama telefonculara felan dikkat et, bazıları senin pasaport hakkını kullanıyorlar sanada 6 aylık geçici kayıt yapıyorlar sistem üzerinden en iyisi e-devlet kullanıp yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

6 Ay yada daha kısa olan geçici kayıt, süresiz olan yani ithalat yoluyla gelmiş gibi yani diyelimki TR den bir telefon aldığında o ömür boyu kayıtlı kalıyor,eğer pasaport kaydı yaptırırsanda aynı şekilde süresiz kalıyor,ama telefonculara felan dikkat et, bazıları senin pasaport hakkını kullanıyorlar sanada 6 aylık geçici kayıt yapıyorlar sistem üzerinden en iyisi e-devlet kullanıp yapmak

bu soruyu sormamın nedeni şu an kullandığım telefonu takas edeceğim ve alacağım telefon yurt dışından gelmiş bir telefon (s4 i9505 snapdragon 600 lü model ) . satıcıya bunu sordum henüz bir cevap vermedi . olmazsa telden arayıp soracağım . eğer kayıtla ilgili bir sıkıntı olursa hiç yanaşmam zaten ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.