Bildirim
Pasaport kayıtlı iphone kayıtsız diye mesaj geldi?
Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure Dik Elektrikli Süpürge. 215 W, 12 kPa, Ölümsüz Pil 25,2 V, Otonomi 45 dakika, 3'ü 1 arada, Karışık Fırça, Aksesuarlar, 2 program, Paralel Siklon, 500 ml Tank. : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPYVZL2J
3 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende kayıt ettirdikten 3 ay sonra mesaj gelmişti, mecburen gidip aynı pasaport ile tekrar kayıt ettirdim. Senin kayıt yaptırdığın yer sadece geçici olarak hattını aktifleştiriyor. Asıl kayıt işlemi belgeler ulaştıktan sonra Ankara'da gerçekleşiyor. İptal işlemleri de dolayısıyla orada gerçekleşiyor. Ben şimdiye kadar 2 nedenden dolayı iptal edildiğini duydum.
1.'si fotokopide bazı yerler silik çıktığı için Ankara'da belgeleri kontrol eden yetkili, kayıtı iptal ediyor (Bir tanıdığımın başına geldi)
2.'si ise belgeler Ankara'ya ulaşmıyor. (Bu da benim başıma geldi)
Yani şu an yapabileceğin tek şey gidip tekrar kayıt ettirmek. -
şu durumda baya büyük bi sorunum var demek :(
Kaydettirdiğim kişi şuan yok ortalarda... Başka pasaport ile kaydettirsem sorun olur mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: Trt 4
şu durumda baya büyük bi sorunum var demek :(
Kaydettirdiğim kişi şuan yok ortalarda... Başka pasaport ile kaydettirsem sorun olur mu?
Hayır sorun olmaz ama en fazla 1 ay önce çıkış yapmış bir pasaport bulman gerekecek sanırım. Ben aynı pasaportla yaptırdığım için ilk kayıta gittiğim günün tarihini gösterdiler o nedenle sorun çıkmamıştı. -
İphone 2g yi aldıktan 6 ay sonra banada aynı mesaj gelmişti fake imei kullanarak kurtulmuştum ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X