Şimdi Ara

Pasaport kayıtsız kullanım hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,1 ay oldu cihazı alalı ABD sen getirmiştim tam olarak kaç ay oldu kaç gün daha pasaporta kaydettirmeden kullanabileceğimi nereden görebilirim?

• Net tarihten emin değilim çünkü..
  • Cihaz kayıt dışı tespit edilince mesaj gelir btk'dan. O mesajdan sonra 4 ay süreniz var
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Cihazı ben kullanmıyordum geldi mi gelmedi mi bilmiyorum?
    Garanti 28 eylül 2017 diyor..
  • Yukarı.
  • Garantiyle alakası yok hocam. O mesajın geldiği tarih önemli onu öğrenmeniz lazım
    Onu nasıl öğrenebiliriz?
  • Pm
  • Gesetzlosen kullanıcısına yanıt
    Cihaza Turkiye'de ilk kez Turk SIM karti taktigin gunden itibaren kayit icin 120 gun suren var. Ilk kez TR SIM kart ne zaman takilmis bilmen gerek. Garanti bitis tarihi sadece cihazin ilk kez 29 Eylul 2016'da etkinlestirildigini gosterir. Hangi ulkede hangi ulkenin SIM karti ile etkinlestirildigini bilemezsin. Turkiye'de ilk kez Turk SIM karti takildigi tarihi ogrenmen gerek. O gunden itibaren 120 gun suren olur.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Bilmiyoruz.. BTK 2 ay daha kullanabileceğimi söyledi arayıp sordum umarım doğrudur.
  • 1 Kasımda Turkcell sim kart taktığım,kayıtsız telefonuma dün ''cihazınız 120 gün içinde kapatılacaktır..'' mesajı geldi,bu şekilde 60 gün fazla kullanmış olacaz,sanırım sistemin bereketine kapıldık
  • 120 gun. Doldugunda telefobun kullanima kapanir. Her halukarda kayit ettirmen gerekir.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Kullanima kapandiktan sonra kayit ettirmede bir sorun yasar miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Kullanima kapandiktan sonra kayit ettirmede bir sorun yasar miyiz?

2 takvim suresince uzerine kayit islemi yapilmamis ve guncel bir pasaportla kayit islemi yaptirabilirsin. Isterse cihaz 10 yil once kullanima kapanmis olsun, yine de actirabilirsin...
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

1 Kasımda Turkcell sim kart taktığım,kayıtsız telefonuma dün ''cihazınız 120 gün içinde kapatılacaktır..'' mesajı geldi,bu şekilde 60 gün fazla kullanmış olacaz,sanırım sistemin bereketine kapıldık

Aynen benim de Eylül'de sim taktığım telefona 25 Aralık'ta 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti, bugün 120 gün diye mesaj geldi anlamadım, sistem bugı varsa acele etmeyeyim 4 ay daha kullanalım
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Bana da bugün geldi 60 gün varken kapanmasına. Zaman mı kazandık şimdi beyler? 60 gün idi şimdi 120 gün içerisinde kapatılacaktır diyor. Benim işime gelir, ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giansello

Bana da bugün geldi 60 gün varken kapanmasına. Zaman mı kazandık şimdi beyler? 60 gün idi şimdi 120 gün içerisinde kapatılacaktır diyor. Benim işime gelir, ne diyorsunuz?

Valla son kullanım tarihini öğrenebiliyor muyuz bir yerden ben e-devletten falan baktım bulamadım. Benim de işime gelir ama emin olmak lazım.
  • Maalesef dostum yazmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.