Bildirim
Pasaport kayıtsız kullanım hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Net tarihten emin değilim çünkü.. -
Cihaz kayıt dışı tespit edilince mesaj gelir btk'dan. O mesajdan sonra 4 ay süreniz var -
Cihazı ben kullanmıyordum geldi mi gelmedi mi bilmiyorum? -
Garanti 28 eylül 2017 diyor.. -
Yukarı. -
Garantiyle alakası yok hocam. O mesajın geldiği tarih önemli onu öğrenmeniz lazım -
Onu nasıl öğrenebiliriz? -
Pm -
Cihaza Turkiye'de ilk kez Turk SIM karti taktigin gunden itibaren kayit icin 120 gun suren var. Ilk kez TR SIM kart ne zaman takilmis bilmen gerek. Garanti bitis tarihi sadece cihazin ilk kez 29 Eylul 2016'da etkinlestirildigini gosterir. Hangi ulkede hangi ulkenin SIM karti ile etkinlestirildigini bilemezsin. Turkiye'de ilk kez Turk SIM karti takildigi tarihi ogrenmen gerek. O gunden itibaren 120 gun suren olur. -
Bilmiyoruz.. BTK 2 ay daha kullanabileceğimi söyledi arayıp sordum umarım doğrudur. -
1 Kasımda Turkcell sim kart taktığım,kayıtsız telefonuma dün ''cihazınız 120 gün içinde kapatılacaktır..'' mesajı geldi,bu şekilde 60 gün fazla kullanmış olacaz,sanırım sistemin bereketine kapıldık -
120 gun. Doldugunda telefobun kullanima kapanir. Her halukarda kayit ettirmen gerekir. -
Kullanima kapandiktan sonra kayit ettirmede bir sorun yasar miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Kullanima kapandiktan sonra kayit ettirmede bir sorun yasar miyiz?
2 takvim suresince uzerine kayit islemi yapilmamis ve guncel bir pasaportla kayit islemi yaptirabilirsin. Isterse cihaz 10 yil once kullanima kapanmis olsun, yine de actirabilirsin... -
Tesekkurler hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Germiyanlı
1 Kasımda Turkcell sim kart taktığım,kayıtsız telefonuma dün ''cihazınız 120 gün içinde kapatılacaktır..'' mesajı geldi,bu şekilde 60 gün fazla kullanmış olacaz,sanırım sistemin bereketine kapıldık
Aynen benim de Eylül'de sim taktığım telefona 25 Aralık'ta 30 gün kaldı diye mesaj gelmişti, bugün 120 gün diye mesaj geldi anlamadım, sistem bugı varsa acele etmeyeyim 4 ay daha kullanalım -
Bana da bugün geldi 60 gün varken kapanmasına. Zaman mı kazandık şimdi beyler? 60 gün idi şimdi 120 gün içerisinde kapatılacaktır diyor. Benim işime gelir, ne diyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Giansello
Bana da bugün geldi 60 gün varken kapanmasına. Zaman mı kazandık şimdi beyler? 60 gün idi şimdi 120 gün içerisinde kapatılacaktır diyor. Benim işime gelir, ne diyorsunuz?
Valla son kullanım tarihini öğrenebiliyor muyuz bir yerden ben e-devletten falan baktım bulamadım. Benim de işime gelir ama emin olmak lazım. -
Maalesef dostum yazmıyor.
Benzer içerikler
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- iphone 16 ana konu
- itunes destek
- iphone 11 mi 13 mü yorumlar
- iphone 15 kronik sorunları
- bim iphone
- telefondan ses gelmiyor
- iphone"dan bilgisayara fotoğraf aktarma
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
- iphone mini 14
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X