Şimdi Ara

Pasaportlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu eski pasaportların süresi dolunca uzatabiliyor muyuz yoksa yeni çipli olanlardan mı almak zorundayız benimkinin kulanım süresi haziranda doldu yenilerden mi almak zorundayım bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim

• Bence yenilerden çikart. Zaten eski pasaportlar 2015 e kadar gecerli olacak. He 3 yillik uzatcam dersen bilemem.
  • Pasaportta boş sayfa varsa mühür vurmaya değiştirmeye gerek yok
  • Tmm arkadaslar sağolun eskiler kullanılıyorsa problem yok 2015 e kadar kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: junior-cix

Arkadaşlar bu eski pasaportların süresi dolunca uzatabiliyor muyuz yoksa yeni çipli olanlardan mı almak zorundayız benimkinin kulanım süresi haziranda doldu yenilerden mi almak zorundayım bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim

İstediğinden alabilirsin ama biyometrik al derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orijinalden alıntı: junior-cix

Arkadaşlar bu eski pasaportların süresi dolunca uzatabiliyor muyuz yoksa yeni çipli olanlardan mı almak zorundayız benimkinin kulanım süresi haziranda doldu yenilerden mi almak zorundayım bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim

İstediğinden alabilirsin ama biyometrik al derim ben.

Az önce bi arkadasımla görüştüm O olmaya gittiğinde normal al demişler bazen sorun cıkıor çiplilerde demişler sonradan çipliye gecmek istiyorsanda kalan süreyi ekliorlarmış yenisine
  • 2 senelik pasaportlar ne kadar? öğrenci için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pasaport yenileme hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki çipliye uzatsa eski vizeler çipliye aktarılıyor mu kesin bilen var mı?

Hani bazı vize istemeyen ülkeler girişte eski vizelere bakıp referans alıyor ya onun için sordum?
  • bence eski vizeler yeniye aktarılamaz ama referans için diyorsan girişte eski pasapotuda götür göstemek için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.