Arkadaşlar bu eski pasaportların süresi dolunca uzatabiliyor muyuz yoksa yeni çipli olanlardan mı almak zorundayız benimkinin kulanım süresi haziranda doldu yenilerden mi almak zorundayım bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim
Bence yenilerden çikart. Zaten eski pasaportlar 2015 e kadar gecerli olacak. He 3 yillik uzatcam dersen bilemem.
Pasaportta boş sayfa varsa mühür vurmaya değiştirmeye gerek yok
Tmm arkadaslar sağolun eskiler kullanılıyorsa problem yok 2015 e kadar kullanırız
quote:
Orijinalden alıntı: junior-cix
Arkadaşlar bu eski pasaportların süresi dolunca uzatabiliyor muyuz yoksa yeni çipli olanlardan mı almak zorundayız benimkinin kulanım süresi haziranda doldu yenilerden mi almak zorundayım bilgisi olan varsa bu konuda yardımcı olursa sevinirim
İstediğinden alabilirsin ama biyometrik al derim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: TheHitchhiker
quote:
Orijinalden alıntı: junior-cix
İstediğinden alabilirsin ama biyometrik al derim ben.
Az önce bi arkadasımla görüştüm O olmaya gittiğinde normal al demişler bazen sorun cıkıor çiplilerde demişler sonradan çipliye gecmek istiyorsanda kalan süreyi ekliorlarmış yenisine