Arkadaşlar pasaportumda kktc kaşesi var ve daha önceden yunanistan vizesi almıştım (şuan geçerli). Sizce bu aşamadan sonra girişte bir problem olur mu?
Pasaportunda KKTC giriş damgası olanlar: Eğer pasaportunuzda K.K.T.C giriş damgası var ise Yunanistan Konsolosluğu maalesef ülkeye giriş için gerekli vizeyi vermemektedir. Böyle bir durumla karşı karşıya iseniz Pasaportunuzu Muhafazaya Aldırma işlemini uygulamalısınız. Bu durum pasaportunuzda farklı ülkelerden vize aldığınız taktirde bir başka ülkenin bu yüzden vizenizi kabul etmemesi durumunda geçerlidir.
Bu işlem için gerekli olan belgeler: Bir dilekçe, 4 adet fotoğraf, Nfus cüzdanı aslı ve fotokopisidir. Bu belgeler ile Emniyet Müdürlüklerinin Pasaport Şube Müdürlüğüne müracaat edilmelisiniz.
Pasaport Emniyet Müdürlüğünce muhafaza edilecek ve size yeni pasaport verilecektir. Yolculuk dönüşünde ise eski pasaport tekrar alınıp kullanılabilinir.
Yanlış bilgi vermiyelim.
Pasaport müdürlüğü saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: gnyn77
Pasaportunda KKTC giriş damgası olanlar: Eğer pasaportunuzda K.K.T.C giriş damgası var ise Yunanistan Konsolosluğu maalesef ülkeye giriş için gerekli vizeyi vermemektedir. Böyle bir durumla karşı karşıya iseniz Pasaportunuzu Muhafazaya Aldırma işlemini uygulamalısınız. Bu durum pasaportunuzda farklı ülkelerden vize aldığınız taktirde bir başka ülkenin bu yüzden vizenizi kabul etmemesi durumunda geçerlidir.
Bu işlem için gerekli olan belgeler: Bir dilekçe, 4 adet fotoğraf, Nfus cüzdanı aslı ve fotokopisidir. Bu belgeler ile Emniyet Müdürlüklerinin Pasaport Şube Müdürlüğüne müracaat edilmelisiniz.
Pasaport Emniyet Müdürlüğünce muhafaza edilecek ve size yeni pasaport verilecektir. Yolculuk dönüşünde ise eski pasaport tekrar alınıp kullanılabilinir.
Yanlış bilgi vermiyelim.
benim arkadaş pasaportunu yenilemiş olabilir tabi o ihtimal aklıma gelmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: batis
quote:
Orijinalden alıntı: gnyn77
Yanlış bilgi vermiyelim.
benim arkadaş pasaportunu yenilemiş olabilir tabi o ihtimal aklıma gelmedi.
Hocam bir sorarsanız çok sevinirim.
6 aylık çok giriş-çıkışlı yunanistan'dan alınma şengen vizem ve bunun 3-4 sayfa arkasında kktc giriş-çıkışı var. Bunlarla bir sorun yaşar mıyım.
benim pasaport baştan sona 5 yıldır kktc giriş çıkışı ile dolu beni koreye alırlarmı?