Şimdi Ara

Pasaportta KKTC kaşesi ve yunanistan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pasaportumda kktc kaşesi var ve daha önceden yunanistan vizesi almıştım (şuan geçerli). Sizce bu aşamadan sonra girişte bir problem olur mu?

• nereye girişte? yunanistana mı? kktcye mi? gkry mi?
  • Yunanistana KKTC girişi o vizenin olduğu sayfanın 2 arka sayfasında, yani dikkat eder mi acaba, veya ederse durum ne olur? Vizeye iptal basabilir mi?
  • Olur.5sene kıbrısta okudum.Kıbrısı tanımayan hiç bir ülkeye giremiyorsun yunanistan dahil.

Hatırladığım kadarıyla girebilcğn ülkeler Rusya Suriye Azerbycan bir kaç ülke daha tnıyor şuanlık aklıma gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnyn77

Olur.5sene kıbrısta okudum.Kıbrısı tanımayan hiç bir ülkeye giremiyorsun yunanistan dahil.

Hatırladığım kadarıyla girebilcğn ülkeler Rusya Suriye Azerbycan bir kaç ülke daha tnıyor şuanlık aklıma gelmedi.

O ülkelerin vizesi var ama pasaportumda.
  • sorun olmuyor yunanistan'a girişte.

gkry'e girersen bir temiz sorguya çekiyorlar sonra sınırdışı. kıbrıs adasına kaçak yollardan girdin diye.

hatta benim arkadaşım kktc'den yunanistana gitti atinada şirket açtı hiçbir şey olmuyor için rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pasaportunda KKTC giriş damgası olanlar:
    Eğer pasaportunuzda K.K.T.C giriş damgası var ise Yunanistan Konsolosluğu maalesef ülkeye giriş için gerekli vizeyi vermemektedir. Böyle bir durumla karşı karşıya iseniz Pasaportunuzu Muhafazaya Aldırma işlemini uygulamalısınız. Bu durum pasaportunuzda farklı ülkelerden vize aldığınız taktirde bir başka ülkenin bu yüzden vizenizi kabul etmemesi durumunda geçerlidir.

Bu işlem için gerekli olan belgeler: Bir dilekçe, 4 adet fotoğraf, Nfus cüzdanı aslı ve fotokopisidir. Bu belgeler ile Emniyet Müdürlüklerinin Pasaport Şube Müdürlüğüne müracaat edilmelisiniz.

Pasaport Emniyet Müdürlüğünce muhafaza edilecek ve size yeni pasaport verilecektir. Yolculuk dönüşünde ise eski pasaport tekrar alınıp kullanılabilinir.

Yanlış bilgi vermiyelim.

Pasaport müdürlüğü saygılar.

• quote:

Pasaportunda KKTC giriş damgası olanlar:
    Eğer pasaportunuzda K.K.T.C giriş damgası var ise Yunanistan Konsolosluğu maalesef ülkeye giriş için gerekli vizeyi vermemektedir. Böyle bir durumla karşı karşıya iseniz Pasaportunuzu Muhafazaya Aldırma işlemini uygulamalısınız. Bu durum pasaportunuzda farklı ülkelerden vize aldığınız taktirde bir başka ülkenin bu yüzden vizenizi kabul etmemesi durumunda geçerlidir.

Bu işlem için gerekli olan belgeler: Bir dilekçe, 4 adet fotoğraf, Nfus cüzdanı aslı ve fotokopisidir. Bu belgeler ile Emniyet Müdürlüklerinin Pasaport Şube Müdürlüğüne müracaat edilmelisiniz.

Pasaport Emniyet Müdürlüğünce muhafaza edilecek ve size yeni pasaport verilecektir. Yolculuk dönüşünde ise eski pasaport tekrar alınıp kullanılabilinir.

Yanlış bilgi vermiyelim.

benim arkadaş pasaportunu yenilemiş olabilir tabi o ihtimal aklıma gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: batis

quote:

Pasaportunda KKTC giriş damgası olanlar:

Yanlış bilgi vermiyelim.

benim arkadaş pasaportunu yenilemiş olabilir tabi o ihtimal aklıma gelmedi.

Hocam bir sorarsanız çok sevinirim.

6 aylık çok giriş-çıkışlı yunanistan'dan alınma şengen vizem ve bunun 3-4 sayfa arkasında kktc giriş-çıkışı var. Bunlarla bir sorun yaşar mıyım.

• benim pasaport baştan sona 5 yıldır kktc giriş çıkışı ile dolu beni koreye alırlarmı?
  • http://www.vizeci.com/ulke_detay.aspx?ID=135

burası size yardımcı olucaktır.
  • İngilizce kaynakları karıştırırken problem olmayacağını söylediler.

Adamın biri şunu diyor:

Sorun, pasaportunuzdaki kktc kaşesi değil. Problem, Kıbrıs'a tanınmayan bir noktadan girmiş olmanız.

Yani diyor ki ercan'dan girmişsiniz ama ercan diye bi giriş noktası yok biz tanımıyoruz, o halde kaçak girdin.

Mesela Londra'daki bi havaalanından Kıbrıs'a girerseniz problem olmaz diyor.

Ben de burdan mantık yürüterek, Atina veya Selanik kapısından girişte problem olmayacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.