Şimdi Ara

pasat-accort (pasat aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 accorda kapora verdiğim halde son anda vazgeçip 2009 pasat tsi dsg aldım.. accort 39 bin tl, pasat 45 bin tl idi. yakıt muhabetine beni accortan vazgeçirdiler..

bu arada iyi mi yaptım kötü mü?? mantık olarak yani??

• Passatın donanımı ne ?
  • Hyırlı olsın.Güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun sefau571 e katılıyorum donanımı ne?
  • accord fulfdur.. passat büyük ihtimal comforline.. ben olsam accordu alırdım, lpg koyup mis gibi binerdim..ha ben de bu arada passat sahibiyim o başka!
  • trend arkadaşlar..
  • Trend mi? boş bir araçmış.. en azından comfortline olsaydı ii olurdu.. neyse hayırlı olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 AUDI A3 ALINIRMI?
    18 yıl önce açıldı
    CHEVROLET Aveo ve Kalos?
    15 yıl önce açıldı
    HONDA CIVIC ALINIRMI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alman arabası herzaman japondan iyidir. Güle güle kulan bunu zamanla anlayacaksın.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • 2000 motor ful donanımlı ve lpg avantajı ile vedahi kaderin cilvesi 6000 tl ucuz fiat avantajı ile accort donanımı olmayan içi boş passatı havada karada yerdi Tabi al sat yapmayacak binici, biri için. yoksa değer kaybı accort ta her zaman daha fazla olacakdır. Ancak 6000 lira daha ucuz yahu çok yanlış kara vermişsin dostum.
  • Passat a lpg şansı yok.Ben olsam accord alır lpg takardım.
  • Arabayı almanlar yapar gerisi hikaye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vw_passat_1981

Arabayı almanlar yapar gerisi hikaye...

mesajlarını hitler motor passat topiğinde severek okudum yanlış hatırlamıyorsam.ev almak için passatını bozdurmuşdun :) ( Hakkaten altın gibi prim yaptı bu hitler passat)
    ama senin sattığın arabanın donanımı ile arkadaşın aldığı passat arasında dağlar gibi fark var ki en önemlisi lpg uyumu yok.Accortun o rafine motor sesini bir dinle bakalım hemde 6000 ucuza veriyolar. ben senin pasata, accortan 3000 lira fazla para verirdim ama o ayrı bi konu, bu boş passata değil.
  • Sayın taner göde hangisini alırdı acaba merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolaejorga

Sayın taner göde hangisini alırdı acaba merak ettim.

Hayırlı olsun arkadaşım,

Hangi kararı vermiş olursan ol, senin olması önemli her zaman. ACCORD'un yakıt tüketimini LPG ile çözebilirdiniz. Yanılmıyorsam aynı motor (2.0 litre 150 HP) bir arkadaşımın HONDA CR-V aracında da var. İstanbul'dan Adana'ya kilometreye 50 kuruş yakarak gelmişti, hemen BRC marka sıralı LPG sistemi taktırdı, 30 kuruşa düşürdü. Sizi ACCORD'dan vazgeçirenler 1.4 TSI motorun 3. kuşak (sıralı) LPG sistemine uygun olmadığını biliyorlar galiba. 1.4 TSI 122 HP motor ve 7-DSG ile şehiriçinde rahat kullanımla 8-9 litre arasında bir yakıt tüketiminiz olacak, bu da kilometreye yine 35-40 kuruşa denk geliyor.

Her iki araç arasında şanzıman ve motor farkını test sürüşü yaparak kendiniz tecrübe etseydiniz daha iyi olurdu, ACCORD'da büyük hacim ve 150 HP fakat LPG uyumu varken PASSAT'ta MTV avantajı ve 7-DSG gibi bir şanzıman var. Avantaj her zaman kağıt üzerindeki rakamlar arasındaki fark değildir. Benim PASSAT tercih etmem ilk 2 yıl için iyi bir karar iken son 2 yıl için güzergah farkından dolayı yakıt tüketimindeki artış nedeni ile LPG veya dizeli düşünmeme eden oldu ama sonra aslında otomobili bir bütün olarak düşünmek gerektiğini ve yaptığım kilometreye göre bunu aslında o kadar da kayda değer olmadığına kanaat getirmiştim. ACCORD alıp LPG takar ve yılda 1000 TL fazla MTV öderdiniz ama daha donanımı bir aracınız olurdu, PASSAT artık bu sınıfta başı çektiği için sirkülasyonu fazla bir model ve otomatik olmasından dolayı da hemen satabilirsiniz.

2009 modelinin TRENDLINE donanım paketi 2011 modelinin TRENDLINE paketinden daha doludur, en azından Cruise Control var. Gördüğünüz gibi araç seçimi almak ve vermekten ibaret; bir markada olan bir özellik diğer bir markada olmuyor, 2.0 ve 150 HP ile LPG uyumu ve donanım artışı ACCORD'da varken PASSAT'ta 1.4 ve 122 HP ama DSG ve daha yaygın bir araç olması özelliği ile yer değiştiriyor.

Karar vermişsiniz. Bize takdir etmek ve iyi yolculuklar dilemek gelir.

Selamlar,

Taner Göde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.