Şimdi Ara

Pasif ogrenci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar devlet memuru biri abinizim. Sakarya'da görev yaparken Sakarya üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 2 öğretimi kazanmıştım. II. sene tayinin çıkması sebebiyle okulu bırakmak zorunda kaldım. Bu olay yaklaşık 4 yıl önceydi. az önce şans eseri e devlet'ten baktığımda pasif öğrenci kayıt yenilememiş olarak görülmek deyim. Öğrenci belgesini burada paylaşıyorum. kaydım silinmiş midir yoksa herhangi bir şekilde kaldığım yerden başlama ihtimalin var mı bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim.
    Pasif ogrenci
    Pasif ogrenci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubuklu1907 -- 6 Ağustos 2019; 17:7:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    ulan ne adamsınız

• Pride!!

• Emin değilim ama ders kaydı yaptıranlar aktif, yaptırmayanlar pasif olarak görünüyor. Ben şu an yüksek lisansa kayıtlıyım ama derslere hiç gitmedim, yine de sene başında ders kaydı yaptırdığım için aktif öğrenci olarak görünüyorum. 4. sınıf olmanızı pek anlayamadım ama normalde 2. sınıfta kalmanız gerekiyordu sanırım. Hocalar geçirmiş galiba. Sene başında ders kaydınızı yaptırırsanız devam edebilirsiniz gibi duruyor, kesin bilgi için öğrenci işlerini arayın derim.
  • tabibitosan kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende anlamadim

• Kılsız olsun

• Başlık sakat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.