Şimdi Ara

Pasificde Satılık 80 LvL Çift Build ( Blade + Glave ) Char (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bişeyi eklemek istiyorum .. Demin pvpden çıktım.. 3 saate yakın ve sadece 3 kez oldum.birisi zerk diğeri Sunlu Angell arkadaşımızın arka arkaya 3 critiği ile diğeri ise merchantlarla..3 vs 1 Darkbilmemne die 2 kişi ikisininde nickleri yakın birbirine Darkwich gibi.. Birde Blader ( sanırım blader 78 lvldi ) 3 vs 1 ayakda kaldı =)

Esasında ben bile bu kdr güçlü bir char yaptıgımı sanmamıştım ama ciddi şekilde Dayanıklı..

Ally ile PvP yaptık.Ally yi bilen bilir pasificde.Adamda sun Shield + Kalkan + Full sun set var..Yaklaşık 5 dk sürdü pvp 3 kere 3K hpden dondum ve Yaklaşık 30 kişi onunde Adamı aldım aşşagıya..Millet Tank White diye soylenmeye başladı =) PvP yapmasını bilirseniz bu charla ciddi şekilde işler yaparsınız.TrueBlader ike 3 kere pvp yaptık 2 sini ben 1 ini o ald..Sunmaiden die bi arkadaş var..Sanırım serverın en sağlam adamı o..Full sun set yine ve sun glavie..

Dediğim gibi Bu char Kral deniln kesime boyun eğmiyor =) Sin üyeleriin %99 unu tek eli arkada alabiliyor..

Bunu bu gun farkettim =)Çünkü charı yaptıgımdan sonra 1 kere pvpye çıkmıştım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 8 Temmuz 2007; 0:38:46 >

• charlar guzel ama pahalı
  • bu şimdiye gordugum 2. cift build pek cift buidli olan adam yok olanda yuzune gozune bulastırıyor daha once venice de archer-blader gormustum adam cok guzel pvp yapıyordu ama bi sun yoktu :) herneyse charın build ciden super

alacak adamın bu char ile eglenemeyecegini zannetmiyorm

unutmadan umarım charı alan kişi bucharın hakkını verebilir yoska yazık olur
  • charlar güzelmiş iki buildli bir char yapmak gerçekten zordur tebrikler
  • tşkler =) oyundan anlayan insanların yorum yapmasına bayılıyorum.nihayetinde iyi yada kötü anladıgı belli olabiliyor ..

Benimde temenim o inş tadını çıkarır ve charın hakkını verır yeni sahibi =)

cidden cok zor farmı ölüm .. sabrını deniyorsun.. öyle bişey..

Tekrardan yorumlar için tşkler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratty

tşkler =) oyundan anlayan insanların yorum yapmasına bayılıyorum.nihayetinde iyi yada kötü anladıgı belli olabiliyor ..

Benimde temenim o inş tadını çıkarır ve charın hakkını verır yeni sahibi =)

cidden cok zor farmı ölüm .. sabrını deniyorsun.. öyle bişey..

Tekrardan yorumlar için tşkler..

beni kastettın heralde
  • hakketen lol..ne char yapıyon murat kanka yaaaaaa aşığınım..banada yapsana bi full str glavie ^^
  • itemlerinin statlarında str2-3 ler havalarda uçuşuyo.çok garip :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

itemlerinin statlarında str2-3 ler havalarda uçuşuyo.çok garip :)

kendin 4-5 yaptın die milleti kıskanma memo^^ bas hepsine yeniden str int oh mis 1 bile cıkar arada sen de^^ ama farmla ugrastıgı için onları unutmuş olmalı ki alchmey sadece paraya bakar ki o da white da baya mevcut stall charını biliom^^ kırdı parayı vala
  • en çok şeye güldüm , demin pvp den çıktım yazmış...sanki duştan çıktı mhuahuhaua ;)
  • muhaha memo kafalar güzel alttan alın hadi eyvallah
  • hayır 2 gun once bu adamı çıldırttımda pvpde acısını forumdan çıkarmaya çalışıyor haha..yerden kalkmadı ne dıyım..premiumu bahane etti bu seerde..mem0da bahane demokraside çare denizde kum bitmez :D

Neyse alan alır napalım biz dogrucuyuz..benim str tabletlerle yaptıgı 5 strleri ovsun artık kendısı haha!
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratty

hayır 2 gun once bu adamı çıldırttımda pvpde acısını forumdan çıkarmaya çalışıyor haha..yerden kalkmadı ne dıyım..premiumu bahane etti bu seerde..mem0da bahane demokraside çare denizde kum bitmez :D

Neyse alan alır napalım biz dogrucuyuz..benim str tabletlerle yaptıgı 5 strleri ovsun artık kendısı haha!

hahaha yanıyosun sen sen sen mhuaha
  • Vayy güzel upluyonuz konuyu (-:
  • haha mem0can gerçekler acıdır bi o kdrda acıtır :D

Glavier katili charılı seni haha XD
  • Ally yi gördüm arada bi yerde konu acılmısken dün gece trueblader kapıda buf vericekken ally ona dalmaya başladı

true let me dedi dinlemedi dalmaya devam nuke attı 5k ghost 3k true ayakta hala

bufları bitti true nun döndü look now cekti ve 1 hit ally yerde true pk
    ally orda cok pis noob oldugunu kanıtlamıs oldu.

tabi senin onu kesmende güzel birşey armor sun set oldugu için str lere kadarsı immortal lardan birisi.

birde pacificte en iyi str benim görüşüm 1 vs 1 de impek(sun+8 spear) i kesebiledir buda ufak bi not

iyi satıslar...
  • hybrit olan nasıl bir char (stat özellikleri) itemleri nasıl vs.vs. merak ettim bide server yazmamışsın sanırım yada ben göremedim venice değilse cevaplamasanda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 9 Temmuz 2007; 18:12:05 >
  • pasific
    şuan için chara alıcı bulduk fakat parayı alabılmemız ıcın bıraz beklememız gerekıo paranın elımıze geçmesı ıcın 250 ytl werdıler

hızlı dawranırsanız sızınde olabılır
  • @0nly4y0u
    Ally arkadaşımızda 9 k hp var sayarsak benim ona max skille damagem 3,5-4 k dan oteye geçmiyor.Armor sun set .. Ötesini düşünmüyorum ancak Armor olunca mag deffanceside bi o kdr açık kalıyor..True nin kesmesi doğal..

Eklemem lazım impek full str değil hybrid.. Ve elindeki silahı muhteşem..LVL 77 ken o 80 di o zaman pvp yapabildik ve ghost spear mars ile 11 k almıştı.. şu an için bulamıyorum pvp meydanında onu onla pvp yapmayıda çok istiyorum..Ama bilmelisinki ve hak vermelisinki saydıgım isimler yenilir yutulur isimler değil..

@ByBora

Alıcı esasında çok ama ciddi yok..Aslında düzeltmeliyimki charı isteyen çok ancak para yok =) bekliyorum hala var 5 kişi guya bu hafta içi yollıcaklar hala beklemedeyım =))
  • LvL 75 Hybrid Satıldı Sadece LvL 80 Glavier + Blader çift build Char Kalmıştır.. En yukardaki resimler ..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.