Şimdi Ara

Pasificde Satılık 80 LvL Çift Build ( Blade + Glave ) Char (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helall walla kardeş 2 aydır bi 72 lvl bladeri satamadım gitti 200m e
  • inş satarsın hocam..benim Glavieride ciddi bi alıcıya satmam kaldı birtek..Sonrasında Ya avrupaya geçerim yada silkroadı bırakırım bilmiyorum =)
  • ewet 75 lvl olanı ben aldım
    inş.. dıgerı gıbı şansı da açık olacaktır
  • İnş bro .. Bakalım tatil paramız ne zaman çıkıcak =)
  • GeRCéKTéN PaHaLı
  • tatilde oldugumdan konuya bakamadım ark.lar şu an için 80 lvl char hala alıcısını bekliyor..fiyatta anlaşıcagım ciddi bi alıcı bulursam..tabi komik rakamlar olmaması dileğimle =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratty

tatilde oldugumdan konuya bakamadım ark.lar şu an için 80 lvl char hala alıcısını bekliyor..fiyatta anlaşıcagım ciddi bi alıcı bulursam..tabi komik rakamlar olmaması dileğimle =)

char satmayı dusunenler boyle saglam char yapmasın sonra alıcı cıkmıyor

char ne kadar full se fiyat da o kadar full oluyor ama her kurusuna degiceine eminim su piyango bi bize cıkmadı kı cıksa alacagım ilk char
  • işimiz piyangoya loto totoya kaldıysa yandık =p

dogru soyluyorsun esasında ufak tefek charlar çerez gibi kapılıyor..Insanlar silkroad nedir tadına varmak istemiyorlar sanırım..Bu charla çok haz aldım esasında..Ama anlaşıcagım işte ciddi biri gelse... msn e ekleyen takım tayfa coluk cocuk tayfası...tabi bu para çıkmayacak adamlar ancak yine ekliyorlar nedense anlamadım =)

Neyse beklemedeyim ciddi kişilerle anlaşıcagım...
  • seçimlerden sonra damping yaparsan gider bu char sana söyliyem herkes şeçimlere kilitlenmiş gözden kaçırmış olabılırler
  • Arkadaşlar uzun zamandır tatildir öss sonuçlarıdır vs uğraşmakdan buraya bakmaya pek vaktim olmadı.80 lvl char satılmadı 75 lvl i uzun zaman önce sattım .. 80 lvl charın fiyatını 500 ytl olarak düşünüyorum artık ama pazarlıksız olarakdan.. gordugum dandik 80 lvl hybridlerin 450 ye gittiği bu charı bu paraya satmak komik geliyor artık ama 90 lvl sınırı gelirde ben kasarsam bu charı alıcak babayiğit çıkmaz trden =)

neyse düşünenler msn e eklesinler muratty_01@hotmail.com
  • yokmu alıcı ? ciddisinden...
  • manisalıyım sen merkezmi bide 500 den aşagı bi fiyat olmaz mı :D
  • akrepkrall ekle msnden konuşuruz muratty_01@hotmail.com

ciddi sağlam char zevk vericek sadece ciddi alıcılar eklesin...
  • caharın çok güzel olmuş güle güle kullan ama neden blader ile glavie yaptı onu anlamdım bence sadece blader yapsaydın daha ii olurdu ama genende sen bilirsin bu caharı kaça satacagını ögrenebilir mıyım?
  • hangi server desin?????????????????????*

• quote:

Orjinalden alıntı: hero1111

caharın çok güzel olmuş güle güle kullan ama neden blader ile glavie yaptı onu anlamdım bence sadece blader yapsaydın daha ii olurdu ama genende sen bilirsin bu caharı kaça satacagını ögrenebilir mıyım?

Bi de okusan.500 YTL diyor.

Char guzel.Bizim Int. Cafedede biri çift buildli oynuyordu.Satacağını düşünüyorum

• @OlympusKingTheodor
    saol dostum inanki zordu yapması hele farmı bitirdi beni..

Kestirilip atilcak bi char degil yani bunun kolayca dagittigi hybridleri 450-500 e satiyorlar. yani 500 ytl piyasada satilan charla gore inanilmaz bi fiyat bence ..

Neyse Ciddi aalıcılar yalnızca msn e eklesinler ... 80 kişi ekledi yaklaşık ve hepsi 13 yaş civarında ve ciddi derecede bunaltan tipler..

+18 ve ciddi alıcılar eklesin msn e ..Okumadanda kaç para denmesi komik bide hangi server die..Okusanız !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • char güsel kardeş ben eski DreamS inş satarsın halen satmadın o zmanlardan beri benden sana bi tavsiye kışı bekle kışın çok para olucak charlar !!!
  • dude beklerim nope de kredi kasrtı extresi geldi :D sroyu birakinca kendimi karıya kıza vurdum hali ile :p

hayır char kral esasında kral olmasa icim yanmaz satılmamasına.Char Satın Alan Kişiler K.O dan yada low level srocular oldugundan hybrid full int meraklısı.bu charın ikişer tane full int veya hybrid aldigini gormemişler

neyse hayırlısı bekliyorum hala 500 ün altında satmam sanirim 500 de extre için yeter yükseklerde gözüm yok
  • GÜZEL
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.