dude bekliyoruz yapcak bişi yok lanet manisadayım.manisadada srocu bulmak çok zor ...tek bi cafe var bi arkadaşın cafesi bakalım orda online 3d oyun meraklısı bol oraya bi afiş asmayı düşünüyorum şimdi.en azından elden olur yada senin gibi kardeşlerimin tandıkları yoluyla olcak gibi forumda 14-15 yaş çocuklar kol sarmış chara bakiim girip çıkiim ayakları yapan 80 kişi ekledi gülüp geçiyorum.. tabi kuru yanında yaşda yanıyor ciddi alıcılar oluyor dürüst ,bu tipler yüzünden güvenmek imkansız ..
neyse şimdilik bekliyorum hala..sanırım 90 lvl sınırı geldğinde charın fiyatları tavan yapıcak bu paraya alamayan insanlara bu char cok uzak kalıcak :p
char güsell !!
hala char satılık fiyat uygun böyl bi char için düşünenler iletişime geçsin ciddi olanlar tabi lamerleri direk engellediğimi bildirmekden büyük haz duyarım
hatlıomki memo sana tek kombo ile aldgını up iyi satıslar hala kasıonuzmu ehuehu:)
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
hatlıomki memo sana tek kombo ile aldgını up iyi satıslar hala kasıonuzmu ehuehu:)
hiçbi zaman öyle bişey olmadı
yoo oldu ozmn guilddeydim sizin idaya girmişlerdi kendisi soyler mem0
genç sanırım unuttugun bişey vardı memo 80 lvl ben ise 72 lvldim böyle saçmalıklara lüzum yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme