Şimdi Ara

Pasificde Satılık 80 LvL Çift Build ( Blade + Glave ) Char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • White ; 80 LvL... Fire imbuesi ( El yakması ) , Glavie + Blade Çift Build (Ful Farmed)

**** White ****

Bu Charda Ölümsüzlüğe Yaklaşmayı Istedim..Nasıl olucak bu derseniz ;
    Charin Sagligi Azaldigi Taktirde Shield ve Blade Çekerek Yatır + Batır Skilleri ile karşınızdakinden hit almaya devam edip sagliginizi fulleyebiliceksiniz..Tekrar Glavie ile PvP ye Devam edebilirsiniz..Bladerlerinde Glavierlerinde Gozdesi Olucagına Eminim Bu Charın..

Equipment'lerinde bir kaç ufak bluelama işleminden başka birşey kalmadı.esasında Ballancesi şu an için %105 .. Sslerdede goruceksiniz bi kaç str basma işlemi ile bunu %108 e kdr çıkarmanız mevcut..Onun dışında Equipmentleri Çok sağlam..

Char Alchemy konusunda Çok şanslı..2. +7si elinde ve ikisinide kendim yaptım..Ilkini satarak set - tablet + element ve stone ihtiyaçlarını karşıladım ve bunun üstüne şu an 115 miL uzerinde 15 miLde Stall charında olmak üzere 130 miL Goıld Arttırdım...
    Birde uzulerek soyluyorumki Crit 14 Bastim ve Strike stone basmam sonucu silaha critigi resetlendi..Sslerini eklemedim o silahın ama isteyene msn yolu ile verebilirim..

Uzerindeki Kalkanın Br'si 16 ssini çekemedim +2 ve bluesi yok..Blade yapacak vaktim olmadi ama alan kişi sanırım üstündeki para ile ister satın alir ister yeni bi blade yapabilir.Char Aşırı şanslı dediğim gibi..Ben şansını denemesini isterim..

Silver Premium (27 gün Yeni aldım..Sp Questleri Yapılmadı) , White Wolf(LvL 79 %97) ve Tavşanı(12 gün) Mevcut..

SSlerine Gelirsek ;

Char özellikleri Premium Tavşan Süresi üzerindeki Para Silah Vs. Kapsayan Ssler;

Skilleri ;

Equipments

Manisada Ikamet Ediyorum.Sanırım Ege Bolgesindeki Herkez Gelip elden alış-verişi yapabilirler.Etrafındaki şehirlere 30 dk ila 2 saat arasında mesafesi mevcut..Burdur , Isparta , Muğla ve Istanbul Şehirlerinden herhangi birinde ikamet ediyorsanız arkadaşlarım tarafındanda elden alış-verişi yapabilirsiniz..Veyahut Bundan onceki 3 Chrı Sattıgımda Oldugu gibi Ptt veya Banka Havalesi ile Parayı Bana ulaştırıp Bütün bilgileri Telefonla veya mail olarak elde edebilirsiniz..

Bundan once 2 Char Daha sattım yukarıda Bellirttiğim gibi ve bu konuda tecrübelirim..Ve kesinlikle Altını çizmeliyimki Charı Ver Sonra Parayı Yollarım veya once char sonra para Tarzı Bir Teklifle Gelecek Olanları Kayleye almıyacagım..

Kesinlikle TAKAS Söz Konusu Değil...

Glavier Olan Chara Ucret Olarak 500 ytL düşünüyorum(Pazarlıksız)

Bana Ulaşmak isteyenler Pm Atabilirler.Dilerlerse Aşşagıdaki adrese Mail atabilirler veyahu messengerlarına Ekliyebilirler..Sonrasında Gerek Telefon Gerekse Diğer türlü Irtibatı Sağlıyabiliriz..

Msn/Mail = muratty_01@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 30 Ağustos 2007; 12:32:33 >

• Char ile beraber element tablet dolu bi char daha vericem bunuda eklemek isterim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 6 Temmuz 2007; 14:47:47 >

• Fiyatlarda Alaşabiliriz arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 6 Temmuz 2007; 14:47:31 >
  • Charin çok güzel olmus, ayrica gayet iyi tanitmissin.. iyi satislar..
  • çok saol Hocam farmı yedi bitirdi 80 lvlin.. Çift build heleki Bicheon .. Ama soınunda hakkını vericek bi char oldu.. Inanki alanın manyak zevk alıcagı char.Şöyle soyliyim serverda Belirli isimleri olan sun shiel ve kalkana sahip kişiler ile pvplerde ayakta kalıyor.. Arkadaşdan Blade alıp pvp ye gittiğim o gün 3 kişi daldı oyle oldum yoksa hem tanker hem hit alıyor ölümü zor.Dediğim gibi sağlık azaldıgında Blade çekip yatır batırla fullemekde iş ;)

Birini satmışken diğerini tutmak olmaz diye iki charıda koydum
  • pazarlamamı okuodun
  • ßyBora xD Bro doğruları söylüyorum valla Ama pazarlık yapıcam ciddi alıcılar olursa .Bilirsin beni Bizde Yalan yok
  • noob bu char almay1n melez ne olduu belli deil:D
    saka maka walla o kadar sp farma degmis murat:D
  • keşke piyango wursa ilk alacagım charlardan bırısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

keşke piyango wursa ilk alacagım charlardan bırısı

The_eX ten sonra serverdaki en iyi char olduğunun garantisini veririm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

quote:

Orjinalden alıntı: bora563

keşke piyango wursa ilk alacagım charlardan bırısı

The_eX ten sonra serverdaki en iyi char olduğunun garantisini veririm :)

ne kadar artizsın sen yahu
  • Kişiliğim artiz ben deil :)
  • Gözlerim Yaşardı mem0 xD

Bu arada sen satamadınmı charı hala ¿
  • 750 ytl yani 1milyar say bi oyun için deermi arkideşler yapmayın eer çok paranz varsa gidin fakrlere daıtın(önce bn)

şimdi bana dicenz o kadar emek var die.sizde haklısnz ama aklını kullanan adam parasını ii kullanır
  • @XMERTCANAVAR2X

bir gecede barlarda diskolarda 20 milyarı yiyen insanlar var eglence için bu parayı herkez verebiliyor.Kaldıki 3/4=1 olarak kabul etmeninde mantıgı yok bence.

Kaldıki bu chara yaptıgım masraf 500 ytL den aşşağı değil ve 4 aylık bi emek.Parası Olan oynıyabliyor anlıyacagın.
  • Yokmu şöyle ciddi bi alıcıda Anlaşsak ..
  • ama fiyatlar gerçekten pahalı tibetteki ansin elinde sun +5 var 750 ytl ye satıyor full sstr glaviedaha ucuz
  • Tibet eski server her$eyin tadını çıkarıp satıyorlar..Yeni serverlara nazaran tabiiki biraz ucuz olması normal.Kaldıki inan bana o glavieri ciddi masraf yapmadan ciddi zaman harcamadan yapmanız imkansız.Normal bi glavierin farmı x 2 bi farm yaptım buna.Glavie + Blade çift build.Eşyaları bankası dandik olsa okey diyim.Kaldıki bulsam Ciddi birisini anlaşması kolay
  • 750 ytl,,çar güzel ama pahalı tamam normal güzel bi çar o paraya değer ama insanlar türkiyede aç gezio 3 kuruşu olmayan insan var.Anca piyango falan çıkar öle alırım Gene de hayırlı işler
  • esasında bu chardan beterini power lvl iki katı fiyat isteyerek yapıyor.itemleri felan belli deil.. Nihayetinde 700 e indirdim fiyatı Bundanda ötesi zor zaten..1500$ bu fiyatın yurt dışı bedelii. Forumlardan pek alıcı cıkmadıgını biliyorum ancak ben yinede koyum faydası var ..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.