Şimdi Ara

Pasolig olmadan maça girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramda arkadaşım gelicek ziyarete beni... Kadıkoyde 4 ekimdeki konyaspor maçına gitmek istiyoruz.Pasolig yok... Olmadan hiçbir şekilde girilmiyormu ? Kapıda hani fiyat farkı ile kendi pasoligini basıp sokan falan olmaz mı ? Veya ben alayım şimdiden pasoligimi 1 pasolig ile 2 kere basabilrimiyim arkadasımı sokarım hemde kendimi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Olmadan Maça Girmek

Türkiye Süper Lig maçlarına giriş yapmak için Passolig kartı zorunludur. Passolig kartı olmadan maça girmek mümkün değildir. Passolig, taraftar güvenliğini sağlamak ve bilet satışlarındaki sahtekarlıkları önlemek amacıyla uygulanan bir sistemdir.

Passolig kartı almak için resmi Passolig web sitesine başvurmak gerekir. Başvuru sırasında kişisel bilgilerinizi ve bir fotoğrafınızı yüklemeniz istenir. Başvurunuz onaylandıktan sonra kartınız adresinize gönderilir.

Passolig kartı olmadan maça girmenin bir yolu yoktur. Güvenlik görevlileri, Passolig kartınızı maç girişinde kontrol edeceklerdir. Kartınız yoksa maça girişinize izin verilmeyecektir.

Passolig kartı almak ücretsizdir. Ancak kart başvurusu sırasında bir yıllık kullanım ücreti ödemeniz gerekir. Kullanım ücreti, satın alınan karta göre değişmektedir.

Passolig kartı ile bilet satın alabilirsiniz. Biletler Passolig web sitesi, mobil uygulaması veya Passolig satış noktalarından satın alınabilir.

Passolig kartı sayesinde maçlara kolay ve güvenli bir şekilde giriş yapabilirsiniz. Kartınız aynı zamanda biletlerinizi saklamanıza ve stadyumda özel avantajlardan yararlanmanıza olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Siz passolig uygulamıyorsunuz. PFDK'ya sevkedildiniz hatta o yüzden.
  • Sizin için sıkıntı yok diye biliyorum, çünkü Fenerbahçe passolige girmedi henüz muhtemelende fenerbahçem kart adında kendi e-bilet sistemini kuracak, eğer o zamana kadar bu sistemde başlamazsa girebilrsin ama başlarsa yada passlige geçerse ilgili kartdan alman lazımm ama bence sisteme bir sonraki milli maç arasında dahil olabilir çünkü 3 hafta kadar süre olacak kartların basımı dağıtımı sistemin kurulması derken zaman lazım.
  • önemli değil ben alırım şimdiden geçmezekte napalım atarız çöpe... ama sorun o kartla bir kişiyi daha sokabilirmiyim maça ? Mersinden gelen misafirimede 1 maç için pasolig aldırılmazki...
  • Devian kullanıcısına yanıt
    Maalesef sokamazsın kapıda görevliler var herkes kendi passolig kartı ile girecek sistem mükerrer girişe izin vermez zaten öyle olsa neden kursunlar bu sistemi
  • mersin - bjk maçında maraton kapısındaki passokart okuyucuları arızalandı kapıyı açtılar herkez girdi
  • Deplasman zevkimiz vardı durup dururken hadi bu hafta sonu şu takımla maçımız var gidip rakip tribüne giriyoduk bilet bulamayınca bu zevki elimizden aldılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

önemli değil ben alırım şimdiden geçmezekte napalım atarız çöpe... ama sorun o kartla bir kişiyi daha sokabilirmiyim maça ? Mersinden gelen misafirimede 1 maç için pasolig aldırılmazki...

Şimdi sistemin saçmalığını daha iyi anlamışsınızdır.. Birileri iyi para kazanacak. Benimde kuzenim Zonguldak tan gelecekti şimdi bir maç için değer mi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passolig kartın da olsa Fenerbahçe kartın da olsa hiç bir şekilde giremezsin eğer geçen haftaki gibi olursa. Sadece kombine kart sahipleri maçı izledi geçen hafta. Bilet satılmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler benım arkadas Galatasaray maçına bılet alacak bende bugun pasolige basvuru yapacam. Onun aldığı bilet ile ben maça girebilir miyim ? Bileti benım pasolıge devir edebilirmi yani ?
  • baris01 kullanıcısına yanıt
    eder.
    Yani etmesi gerekir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar

eder.

Eder mi etmesi mi gerekir. Ona göre ucak bıletı alacam pasolıge basvuracam kac gunde gelir ki bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

quote:

Orijinalden alıntı: baytar

eder.

Eder mi etmesi mi gerekir. Ona göre ucak bıletı alacam pasolıge basvuracam kac gunde gelir ki bu ?

0850 724 33 44
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.