Şimdi Ara

passat 1.8T lpg yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. 2000 model vw passat1.8T aracıma lpg dönüşüm yaptıracağım. tercihimi romanodan yana kullanmak istedim fakat bana kme yide değerlendirmemi önerdiler. kafam karıştı. Arkadaşlar sizin görüşünüz ne olurdu. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• sevgili arkadaşım bundan önceki aracım wv passat 1.8t 150hp ve atiker takkılı idi memmundum şimdiki aracımdada atiker takılı ve memmunum imzamda göre bilirsin kaliteli bir usta ve işcilikle atiker tavsiye ederim
  • Arkadaşım bende turbo sensörlere özel prins marka kit var, araçta varmı yokmu belli değil, taktıracağın kitin mutlaka turbo sensörleri olsun, yoksa turbo sistemine zarar verirsin. Benim bildiğim Prins, Telefex ve BRC de vardı..
  • 2003 1.8 T Passat test aracımız brc sıralı gaz sistemi ile 40.000 km yi aştı.sorunsuz ilk günkü gibi.şimdiden lpg li güzel günler dileriz.
  • teşekkürler yardımlarınız için
  • arkadaşım sana 2 marka tak sorun çıkarsa paranı ben vereceğim.ilki zavoli diğeri landirenzo ama lakin aracın turbo olduğu için kiti turbo olacak normal kit taktırırsan sorun yaratır
  • zavolliyi de düşündüm fakat usta çok kalite değil. markadan önce ustaya baktım. kme ve romano taktığı için ikilemde kaldım. Ben Ispartadayım onun için pek fazla seçeneğim yok. Usta marka ve servis sıralamasıyla değerlendiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.2 TSi Downpipe Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antallyaya gıdın rahat olun
    sonradan basınız agrımasın
  • Antalyada UYSAL otogazı öneririm
    Başbayii dir kendisine kefilim
  • ARKADAŞ ZAVOLİDEN ŞAŞMA BENDEN SANA TAVSİYE TAKAN BÜTÜN ARKADAŞLARA SOR HEPSİ MEMNUN ÇOK UZUN ÖMURLU SİSTEMDİR AYICA TÜRKİYENİN HER YERİNDE BAYİSİ BULUNMAKTADIR
  • Yaklaşık 5 ay önce sivasta bir arkadaşın 1.8t passata Atiker taktırdık ve sonuç mükemmel.Şehir içinde lpg 1910 iken 180 kuruş yakıyordu.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için fakat ben romano ve kme arasında bi tercih yapmak zorundayım. ikiside kötü kitler değil ben hangisi daha iyi olur diye araştırma yapmak istedim. Kme de karar kıldım salı yada çarşamba taktıracağım. kullandıktan sonra sonucu sizlerle paylaşırım. ilginiz ve vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtek79

Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için fakat ben romano ve kme arasında bi tercih yapmak zorundayım. ikiside kötü kitler değil ben hangisi daha iyi olur diye araştırma yapmak istedim. Kme de karar kıldım salı yada çarşamba taktıracağım. kullandıktan sonra sonucu sizlerle paylaşırım. ilginiz ve vakit ayırdığınız için hepinize teşekkürler.

Tercihiniz ne olur ise olsun , hayırlı olsun benim için önemli olan mutlu bir kullanıcı görebilmek.
  •  passat 1.8T lpg yardım...
  • abi bu resimdeki turbo motormu
  • en turbosu
    quote:

Orjinalden alıntı: biza

abi bu resimdeki turbo motormu

• arkadaşlar kme taktırdım 3 gün oldu henüz hiçbir problem yaşamadım şimdilik. Mutlaka fark vardır ama ben kullanırken göremedim. 180 190 km gibi süratlere çıktım hiç sıkıntı vermedi. Ayrıca enjektörlerin sesini duyamadım. benzinde ses nasılsa lpgde de aynı. KME düşünenlere güvenilir usta bir montaj şartıyla tavsiye edebilirim. yardımlarınız için teşekkürler.
  • quote:

arkadaşlar kme taktırdım 3 gün oldu henüz hiçbir problem yaşamadım şimdilik. Mutlaka fark vardır ama ben kullanırken göremedim. 180 190 km gibi süratlere çıktım hiç sıkıntı vermedi. Ayrıca enjektörlerin sesini duyamadım. benzinde ses nasılsa lpgde de aynı. KME düşünenlere güvenilir usta bir montaj şartıyla tavsiye edebilirim. yardımlarınız için teşekkürler.

Hayırlı olsun.

Bende de aynı araç var, 2000 1.8 T passat. Ben de BRC MY07 turbo kitini taktırmayı düşünüyorum. Araştırmaktayım...

Ayrıca merak ettim, yüksek devirlerde, gaza yüklendiğiniz sıralarda benzine nazaran çekişte herhangi bir düzensizlik oldu mu?

Bir de taktırdığınız yer aracın turboşarjlı olduğunu dikkate alarak ona uygun bir kit mi taktı? Yoksa diğer araçlara ne takıyorsa aynısını mı taktılar?

• quote:

Hayırlı olsun.

Bende de aynı araç var, 2000 1.8 T passat. Ben de BRC MY07 turbo kitini taktırmayı düşünüyorum. Araştırmaktayım...

Ayrıca merak ettim, yüksek devirlerde, gaza yüklendiğiniz sıralarda benzine nazaran çekişte herhangi bir düzensizlik oldu mu?

Bir de taktırdığınız yer aracın turboşarjlı olduğunu dikkate alarak ona uygun bir kit mi taktı? Yoksa diğer araçlara ne takıyorsa aynısını mı taktılar?
    quote:

Teşekkür ederim. Hiç bir düzensizlik olmadı çok verimli geldi bana. Sadece araç rolantideyken devirde oynama yaptı ilk zamanlar. Sonra seyrekleşti. Bu problemi bildirdiğimde şimdilik normal olduğu söylendi. 1000 km sonra tekrar ayar yapacaklarını ve sonra problem kalmayacağını söylediler. Tabiki aracımın turboşarjlı olduğunu dikkate aldılar. bunun için KME nin gold adını verdikleri regülatörünü getirttiler. Birde italyan enjektör getirttiler(kırmızı renkte) Kusura bakmayın çok teknik bilgim olmadığı için böyle yazıyorum. Gerçekten çok uğraştılar alelade bir montaj olmadı. Enjektörleri yerleştirmek için manifoltu söküp altına koydular. Hem görüntü kirliliği olmadı hemde mesafe kısaldı. BRC yi kötülemek istemem fakat enjektörlerinin sesli çalıştığını duydum. ama mutlaka kaliteli bir kittir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kazasız sürüşler dileğiyle.

• quote:

Teşekkür ederim. Hiç bir düzensizlik olmadı çok verimli geldi bana. Sadece araç rolantideyken devirde oynama yaptı ilk zamanlar. Sonra seyrekleşti. Bu problemi bildirdiğimde şimdilik normal olduğu söylendi. 1000 km sonra tekrar ayar yapacaklarını ve sonra problem kalmayacağını söylediler. Tabiki aracımın turboşarjlı olduğunu dikkate aldılar. bunun için KME nin gold adını verdikleri regülatörünü getirttiler. Birde italyan enjektör getirttiler(kırmızı renkte) Kusura bakmayın çok teknik bilgim olmadığı için böyle yazıyorum. Gerçekten çok uğraştılar alelade bir montaj olmadı. Enjektörleri yerleştirmek için manifoltu söküp altına koydular. Hem görüntü kirliliği olmadı hemde mesafe kısaldı. BRC yi kötülemek istemem fakat enjektörlerinin sesli çalıştığını duydum. ama mutlaka kaliteli bir kittir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kazasız sürüşler dileğiyle.

KME'yi sorunsuz kullanan tanıdıklarım var. İnşallah siz de sorunsuz kullanırsınız.

PM'den mesaj attım. Cevaplarsanız sevinirim.

Tekrardan hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.