Şimdi Ara

PASSAT ALMAK İSTİYORUM SATMAK İSTEYENDEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aRKADAŞLAR çOK YARARLI Bİ SİTE PASSATDA HARİKA Bİ ARABA HEPSİ GÜZEL AMA BENİM B6 KASA YANİ YENİ TİP LERDEN ALMAK DÜŞÜNCEM PEK YOK ESKİ KASANIN MAKYAJLI HALİ DAHA HOŞUMA GİDİYO B5 KASA YANİ
    .TÜM TEKNİK ÖZELLİKLERİNİN OLDUĞU BU SİTEDE ARAMIZDAN MODEL YENİLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLARDA BURADA ARAÇLARINI SERGİLERLERSE BİZEDE FAYDASI OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
    BU ARDA 1.6 MI YOKSA 1.8 Mİ KARARSIZIM VALF LERDEKİ FARKLILIK DİKKATİMİ ÇEKİYO BİRİ 20 VALF DİĞERİ 8 VALF.... YAKIT PERFORMANS İLİŞKİSİNİ MERAK EDİYORUM.

• istediğiniz kasa sanırım B5.5
    yani eski kasa makyajlı passat
    1.8 T kullanan birisi olarak 1.8 T almanı tavsiye ederim.
    performans konusunda aralarında bariz fark var.
    fakat aynı fark yakıtta yok.
    bizim araç lpg li lpg taktırırsan hiç sorun yok zaten.

almadan önce 1.8 t ve 1,6 yı test et.
    zaten 1.8 t nin tadını alırsan 1.6 yı pek tercih edeceğini sanmıyorum..
  • 1.6 passatımı yeni takas etmiş biri olarak 1.6 motoru pek önermiyorum. klimayı çalıştırdığında ilk kalkışlarda motor çok zorlanıyor devir yükselinceye kadar performansı çok düşük yakıt tüketimi olarak normal sayılabilecek seviyede bir araç. lpg li 1.8 önerebilirim ancak arabayı değiştirirken şöyle birşeyle karşılaştım takasta lpg li aracı kabul etmiyorlar.
  • Sevgili TEK43,

İkinci el piyasasında PASSAT B5 veya B5.5 bulabilirsen aşağıdaki sıralamaya göre benzinli alabilirsin. Dizel istemediğini varsayıyorum.

1.8 T 150 HP 1800 cc, 4 silindir, 20V (3 emme, 2 eksoz) TURBO
    1.8 125 HP 1800 cc, 4 silindir, 20V (3 emme, 2 eksoz)
    1.6 102 HP 1600 cc, 4 silindir 8V (1 emme, eksoz)

Her üç motor da LPG'de çok uyumlu çalışır. Bilhassa 1.8 125 HP motorda bunu gördüm. Araca doyum olmuyor. Güçten en ufak derecede kaybetmiyor. 1.6 motorlarda TURBO yok. Valf sayısının fazlalığı veya düşüklüğü aracın birçok kriterleri ile ilgili. Passat'ı vergilerin yüksek olduğu ülkelerde de satabilmek için 1.6 motor daha sonradan konuldu, genelde Passat'lar Almanya'da çoğunlukla TDI motorla satılır, ülkemizde de TDI motorun satış rakamlarındaki üstünlüğü tartışılmaz.

Başka soruların varsa yöneltmen yeterli. Kasa ve donanıma has sorularında Passat B5 sahibi arkadaşların da sana yardımcı olacaklarından eminim.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Sevgili TEK43 arkadaşım.

Aşağıda B5 PASSAT Benzinli Motorların Listesi ve B5.5 PASSAT Benzinli Motorların Listesi var. İncelemen için ekliyorum. Bu motorların sadece bir kısmının Türkiye'ye geldiğini belirtebilirim.

Fakat aslında bir FULL aksesuar W8 4MOTION bulup LPG taktırmalı ve en az 10 yıl her gün binmeli. Seni otobanda büyük olasılıkla hiçkimse geçemez (bizler hariç).

Saygılarımla,

Taner Göde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 14 Mayıs 2008; 13:31:05 >

• Mutlak Benzinli olackasa 1.8T tercih et, 1.8 ler 1.8T kadar yakarlar ama performans veremezler, bir 1.8T sahibi olarka söylüyorum yüksek torkun tadı bir başka... seni sakın turbo bozulur diye korkutmasınlar, bozulmaz bozulsada 750 ytl ye yaptırabilirsin belki ömründe 1 kere bozulur bozulmaz.. artık atmosfgerik araçların devri kapanıyor, üreticiler turbo araç yapıyorlar bakın jetta golf TSI lara 1.4 ler turbo takıyorlar yakında 1.0T leri görünce şaşırmayın 1.0T ile 150 hp pek yakında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Mutlak Benzinli olackasa 1.8T tercih et, 1.8 ler 1.8T kadar yakarlar ama performans veremezler, bir 1.8T sahibi olarka söylüyorum yüksek torkun tadı bir başka... seni sakın turbo bozulur diye korkutmasınlar, bozulmaz bozulsada 750 ytl ye yaptırabilirsin belki ömründe 1 kere bozulur bozulmaz.. artık atmosfgerik araçların devri kapanıyor, üreticiler turbo araç yapıyorlar bakın jetta golf TSI lara 1.4 ler turbo takıyorlar yakında 1.0T leri görünce şaşırmayın 1.0T ile 150 hp pek yakında..

Yok canım daha neler 1.0 150bg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golf GT 1.4 TSI 170 hp 1.0T 150 HP ye pek birşey kalmamış be dostum
  • TEK43 dostum,

sanki DH kullanıcıları arasında 'lloyd' dostum Passat'ını satmak istiyodu... ona PM atarsan bilgi edinebilirsin

PS - komisyon faturamı kime kesiim ?
  • lloyd un arabası b6 kasa 2.0 tdi
    quote:

Orjinalden alıntı: Alphadog

TEK43 dostum,

sanki DH kullanıcıları arasında 'lloyd' dostum Passat'ını satmak istiyodu... ona PM atarsan bilgi edinebilirsin

PS - komisyon faturamı kime kesiim ?
  • Bencede 1.8 T den şaşmayın, 1.6 sizi üzebilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.