|
PASSAT B8 MANUEL VİTESE GEÇMİYOR! (2. sayfa)
-
-
Aracı 47.000'de aldım. Bence de bitmemesi lazım, hem de hiçbir belirti yokken. Kaputun altından halatları ayırıp vites ayırıcıyı ayrıca kontrol ettim. Oradan da vitese geçmiyor. @f.gulteki
-
Eğer vites değiştirmeye çalışırken hiç hareket yoksa kesinlikle halatlarda problem var. Vites kolu hareketi şanzımana iletemiyor demektir. Bu durum söylediğiniz herşeyi açıklar. Diğer viteslerin halatı ayrı olduğu için onlara geçip ilk viteslere geçmemesi normal. -
hacım servise gitmeden evvel teyp vs kodları varsa not alın ve aküyü ayırıp yeniden bağlayın
-
İlk aracım Peugeot'da 76binde balataları bitmişti. Önceki kullanan kişiye bağlı değişir. İkinci el almıştım yine ikinci el aldım 125bini geçti şimdilik sorun yok..
-
Ne oldu hocam sorum neymiş gittiniz mi -
Debriyaj balatasi 1 günde bile biter. Rampada yüklüyken birkaç saatlik hatalı debriyaj kullanima bakar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Balatayla alakalı olacağını sanmıyorum yoksa üst viteslerde de sıkıntı olurdu.
Ya vites kolu mekanizmasında ya da sanziman içinde bir problem var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baskı balata veya şanzıman içindeki bir sorun diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomobil çalışırken de çalışmazken de 1.2. ve geri viteslere geçmiyor. @f.gulteki
-
Hatırlatma için teşekkürler. @CeyKalDa
-
Yaptığım kontroller ve araştırmalar sonucu baskı balatada bir şey yokmuş gibi gözüküyor. @brkprlk35
Şanzıman inecek gibi gözüktüğünden, güvenilir birini bulmadan henüz bir yere gitmek istemiyorum. @kıng365
Bana da öyle geliyor, daha önce bir belirtisi de yoktu baskı balatanın biteceğine dair. @nacker
Şanzıman içi ya da ayırma kolları(vites değiştirici) ile alakalı gözüküyor. @OrQuN
-
Vites çubuklarından biri gitmiş.
-
Vites çubuğu sıkışmış gibi gözüküyor. Bir parça kopup sıkışmış olabilir. Daha önce tanık olmuştum. Ayrıca baskı balatanın vites geçişini engellemesi pek mantıklı değil. Baskı tam ayıramıyor bile olsa, vitesi takmaya çalıştığınızda senkromerçlerin vurması lazım. Sizde böyle bir ses çıkmıyor anladığım kadarıyla.
-
-
eee neymiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X