Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma Günü Passat´i yikadim o günden bugüne Internetim dogru düzgün calismadigi icin yazamadim,

evet Cuma günü Araci tekrar yikadim Passerati Parlayinca Passerati oluyor, NXT Wax ürünü götürdüm ve 2 kisiye daha Wax yaptim . Passerati Piril Piril oldu yikandiktan sonra. Ben Araci yikadiktan sonra eski Okul arkadasim geldi yeni Golf 6 almis Siyah Renkte araci Elle Yikadi kendisi sonra ne göreyim NIGRIN ile yikamaya basladi, kendisini kenara cekip Meguiars NXT Sampuan ile yikadim ardindan Wax sürdüm Golf 6 Ayna gibi oldu. Siyah Renklerde Ayna etkisi cok güzel oluyor gercekten, bunu NXT Wax ile anladim. Arkadas aynisindan bende istiyorum dedi Petzoldts´un sayfasini verip oradan Siparis etmesini söyledim . Bitirdim Eve dogru gidiyorum Enistem aradi hadi gel Benim Honda CR-V yi yikayalim temizleyelim diye, geriye döndüm birde HONDA´yi yikadik. Bu sefer Enistem kendi yapti ben sadece nasil uygulayacagini söyledim, WAX vs. sürdük ama bizim Koyu renkli araclar gibi parlamadi HONDA Beyaz Metalik Renk oldugu icin. Cuma günü güzel bir gün gecirdim ve 5 Saat Yikama yerinde kaldim

Evet Passeratim Yikanirken bir kac görüntü unutmadim bu sefer

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

Saygilar Yasin

• Ben Sercan'ın yardımları ve skoda forum'dan okuduklarımdan sonra wax olarak NXT mi Collinite 915 mi tam karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Ben Sercan'ın yardımları ve skoda forum'dan okuduklarımdan sonra wax olarak NXT mi Collinite 915 mi tam karar veremedim.

Katı waxlar her zaman,sıvılardan bir adım öndedir.
    Benim tavsiyem Colli 915 olur.

Hem etkisi daha uzun hemde koruyuculuğu daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

quote:

Ben Sercan'ın yardımları ve skoda forum'dan okuduklarımdan sonra wax olarak NXT mi Collinite 915 mi tam karar veremedim.

+1
  • quote:

quote:

NXT'nin sadece sıvı wax'ı mı var? Şu anda imageshack sitesinde bir problem var sanırım o yüzden resim ekleyemiyorum ama sanki NXT katı wax da var. (Emin değilim ama...)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

Alın size yer :) bu işi profesyonelliğe çevirebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/devren_kiralik_meguiar_s_oto_detayli_temizlik_merkezi_-53WQQaXQQ20637456WQQpXQQdisplayitem?

Ilker Ustam,

gercekten cok güzel ve Fiyati uygun bir yer . Sence bu dükkani alsam Meguiars olarak devam etsem is yaparmi orasi ? Seytan diyor birak Almanyayi dükkan ac Türkiye´de kendine diyor .

Dükkan süpermis gercekten...

• quote:

quote:

quote:

NXT'nin sadece sıvı wax'ı mı var? Şu anda imageshack sitesinde bir problem var sanırım o yüzden resim ekleyemiyorum ama sanki NXT katı wax da var. (Emin değilim ama...)

Evet NXT WAX'ın katı olanı da var ama sana COLLİNİTE 915 öneririm yani MEguiar'S sıvı wax ile aynı para bence katı wax almak daha mantıklı ve koyu renklerde COLLİ harika

• quote:

Alın size yer :) bu işi profesyonelliğe çevirebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/devren_kiralik_meguiar_s_oto_detayli_temizlik_merkezi_-53WQQaXQQ20637456WQQpXQQdisplayitem?

Ohaa...Burası Meguiar's ın önde gelen bayilerinden biriydi tüm lüks araçlar bakımlarını orda yaptırıyordu 4-5 kez bizde orda yıkattık cila attırdık vs mükemmel bir işçilikleri vardı

• Aramızda WAX kullananlar kaçırmasın derim harika bir WAX bezi mutlaka alın derim tanesi 10 TL diye hatırlıyorum

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=5233&page=6
  • Wash-Kil-Polish-Glaze-Wax uygulanmış bir araç

• Passat değil ama Suzuki

Yaptığım ufak bir uygulamayı sizler ile de paylaşmak istedim...

Arkadaşlar 23 Nisan'da ya Passat'a ya da Suzuki'ye komple iç - dış bakım yapıcam Crown polisaj makinesi ile girişicem Suzuki bu konuda çok daha rahat olucak gibi çok yoğun çizikleri bile (resimde az gözükebilir gözle çok daha yoğun gözüküyor ) Elle fazla yormadan ScratchX ile çıkardım ancak Passatta el ile hiç bir işe yaramıyor şimdi marka farkını anladım diyebilirim

Aracın kokpitinde çok kirler vardı 10 yıl dır hiç ellenmedi sadece tozu alındı o kadar dedim bir girişeyim çok iyi sonuç alamadım Araç İçi Temizleyici ile bir daha ki sefere APC ile girişicem daha sonra VRC sürücem...Boya 'da ise 106FA kullanayım diyorum 203s ağır gelir kılcal çizikler el ile bu kadar kolay kaybolduysa makine ile çok daha rahat çıkar aslında SRP diyorum ama 10 yıldır polisaj cila görmediği için 106FA yapayım diyorum siz ne dersiniz ?

Suzuki'nin boyasının bu kadar kırmızı olduğunu düşünmezdim gözle görülür bir fark oldu ama kötü oldu sadece bir kısım kıpkırmızı diğer yerler pembe gibi duruyor babam farkedicek mi bakalım Güneş altında komik görünücek gibi

Ortadan bir çizgi varmış gibi sağ taraf kırmızı ;)

Yoğun kılcal çizikler

Çizikler gitti ama anlam veremediğim beyaz lekeler var sanırım KİL ile çıkıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Nisan 2010; 20:10:04 >

• Konuyu canlandıralım biraz.

Arabayı dün akşam otoparka bıraktım,Sabah almaya gittiğimde otopark inşaat halinde olduğundan üzerine su akmış bu hale getirmiş.Hemen idealtepe meguiars a götürüp yıkattım.Çıkmadı.Boyanın üzerinde mat bir tabaka gibi duruyor, tırnakla zorlayınca camın üzerindeki soyulur gibi oldu.Usta pasta cila ile çıkar dedi ama yaptırmadım, boya korumalı olduğu için 1 yıl garanti var diye servisi aradım.Servis antalyada ben istanbuldayım.Antalyadaki servise (Alvin) Maltepe Erel götürüp baktırıcam sizde onlara irtibata geçin dedim.Erel gittim onlar beni hemen yanlarındaki Auto mastera yolladılar onlarda komple pasta cila yapalım halolur dedi 150 TL hesap çıkardı.Buradaki usta üzerinde jant temizleyici yazan şeffaf bir sıvı sıktı, çıkıyomuş gibi oluyo ama fazla zorlamak istemedi bezle.
    Antalyadaki servisi aradım, siz arabanın fotolarını çekip bize yollayın bizde bir görelim dedi.
    Antalyadaki servise 1 buçuk ay sonra götürebilirim.

Şuanda böyle duruyor ve görüntü çok kötü.

• Nasıl Polisaj Yapılır

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=KO0y4M3QpO
  • Bugün bir telefon sercan ben geldim diye harika bir süpriz oldu diyebilirim baktım İzlanda Grisi bir Passat parlıyor içinden harika bir adam çıkar ve ben geldim der Emre Abim teşekkür ederim güzel bir gün geçirdik...Ben hemen apartman görevlisinden otomatik kapıyı açmasını rica ettim hemen açtı ve şansımıza da otopark boştu rahat rahat Emre Abim'İn aracına wax attık bir tarafına Colli915 bir tarafına FK1000P atıldı FK tam kurumadan silindi ama yine de etkisini göstereceğini düşünüyorum Yağmurlu bir günde resim çekip eklerse sevinirim ikisi arasında ki boncuklanma farkı nasıl acaba :) Emre Abim aracına wax atarken Apartman Görevlisinin aracına imza atmışlar hemen yukardan en hafif aşındırıcıyı geitirdim biraz uyguladım görününürlüğü azaldı ama tamamen gitmesi için 203s + makine lazım adama dedim indireyim makineyi herhalde güvenemedi Daha sonra Wax 'ın kurumasını bekledikten sonra Emre Abim bir taraftan ben bir taraftan MF bezler ile giriştik Colli nedense çok kuruyor ya da kalın sürüldüğü için olabilir ben FK 'yı olabildiğince ince sürdüm ve hiç zorlanmadan sildim Waxı sildikten sonrada Tampon ve siyah plastiklere Meguiar's Trim DEtailer uyguladık çok güzel oldu diyebilirim daha sonra bizim otoparkın Parlaklık testine çıkardık işte sonuç

Tertemiz araba ile ufak bir tur attık tüm dikkatleri üzerimize çektik Ne yalan söyliyim şu yeni gösterge + Yeni Direksiyon + Yeni klima hoşuma gidiyor ayrıca 1.6 'nın performansı da çok çok iyi diyebilirim kaldırmaz çekmez diyenlere sadece oturup gaza basmalarını rica ediyorum

Bu da parlaklık test yerinin olduğu yerden Gümüş Kaplan

• Elinize saglık sercan gerçekten 2 araçta yakıyor ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Elinize saglık sercan gerçekten 2 araçta yakıyor ortalığı

Benimki yakmıyor mu?

Şaka bir yana haloldu lekeler arkadaşlar.Ama arabanın üzeri komple çizik.Pasta cila yapılması şart.
  • Elinize sağlık Serkan güzel olmuş, bu fotoları görünce insan daha da hevesleniyor.

Ben de skodaturkey.com'daki öneriler doğrultusunda oradaki arkadaşlardan biraz ürün toparladım

sanırım şimdilik yeterli olacak ama önerilere de açığım

ürünler tamam ama nerede ve ne zaman yapacam bilmiyoru

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Elinize saglık sercan gerçekten 2 araçta yakıyor ortalığı

Benimki yakmıyor mu?

Şaka bir yana haloldu lekeler arkadaşlar.Ama arabanın üzeri komple çizik.Pasta cila yapılması şart.

Abi diyorum Pazar günü müsaitsen öğleden sonra bir el atalım belki ufaktan halledebiliriz olmadı boya koruma yaptırırsın komple

• quote:

Elinize sağlık Serkan güzel olmuş, bu fotoları görünce insan daha da hevesleniyor.

Ben de skodaturkey.com'daki öneriler doğrultusunda oradaki arkadaşlardan biraz ürün toparladım

sanırım şimdilik yeterli olacak ama önerilere de açığım

ürünler tamam ama nerede ve ne zaman yapacam bilmiyoru

Güzel çeyiz Onların bir kenarda durması bile insana bir huzur , zevk veriyo..uygulamadan sonra insan daha da mutlu olur heralde..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.