Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sercan MEGUIAR'S dan siparis ettigim ürünler geldi, hepsi birbirinden güzel ve kokulari mükemmel, artik sonax`a veda... Sonax`in hicbir ürününden birsey olmaz, sana gösterdigim wax bile bir ise yaramaz sakin olaki kimse para vermesin, bundan sonra MEGUIAR'S dan baska birsey kullanmam... Ayrica bize bu ürünleri tanittigin icin tesekkürler Sercan

Saygilar Ercüment
  • Hayırlı olsun yeni ürünlerin Ercüment abi

Bende Meguiars UQD aldım.Yarın elime ulaşacak inşallah.
    Yurtdışından sipariş vericez bir abiyle skoda forumdan.

Meguıars Bug and tar remover alıcaktım ama sitede o ürün yok.
    Bende Chemical Guys Bug and tar remover'a yöneldim.

UFAK BİR DUYURU;

EĞER POLİSAJ MAKİNESİ ALMAK İSTEYEN VARSA,SERCANIN MAKŞNESİNDEN SATILIYOR FORUMDA.
    FİYATI ÇOK ÇOK UYGUN.
    KESİNLİKLE KAÇIRILMAMASI GEREK.

BEN ALMAK İSTEDİM ANCAK EN AZ 1-2 YIL SONR APOLİSAJ İŞLERİ YAPABİLECEĞİMDNE VAZGEÇTİM...
  • Bugün çeyizime birkaç ürün daha eklendi.

Meguiar's UQD
    Manzerna 203s
    Dodo Purple Haze
    Valet Pro Carnauba Şampuan(Sonax şişesinde)

Bunalrla beraber sadece Bug And Tar Remover kaldı.
    Bundan sonra çok lazım olmadıkça ürün almayacağım

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

• Ne oldu arkadaslar kimse aracina bakim yapmiyormu, konu cok yavasladi... Hadi Can,,, Hadi Sercan,,,

Saygilar Ercüment
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakado67

Sercan MEGUIAR'S dan siparis ettigim ürünler geldi, hepsi birbirinden güzel ve kokulari mükemmel, artik sonax`a veda... Sonax`in hicbir ürününden birsey olmaz, sana gösterdigim wax bile bir ise yaramaz sakin olaki kimse para vermesin, bundan sonra MEGUIAR'S dan baska birsey kullanmam... Ayrica bize bu ürünleri tanittigin icin tesekkürler Sercan

Saygilar Ercüment

Ercüment Abim dediğin gibi Sonax hikaye Meguiar's çok daha kaliteli ancak Sonax 'ın yeni ürünleri çıkmış Meguiar's gibi detailer ürünler çıkarmış kullanma fırsatı bulmadım ancak Meguiar's kat kat iyidir

Eğer çok az da sizlere faydam olduysa ne mutlu bana , Bilgi paylaştıkça güzel dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cn39

Bugün çeyizime birkaç ürün daha eklendi.

Meguiar's UQD
    Manzerna 203s
    Dodo Purple Haze
    Valet Pro Carnauba Şampuan(Sonax şişesinde)

Bunalrla beraber sadece Bug And Tar Remover kaldı.
    Bundan sonra çok lazım olmadıkça ürün almayacağım

Hayırlı olsun Can Ben artık ikinci partiye geçmeye başladım

Benim de bugün 106FA elime ulaştı Çeyizde hafif aşındırıcı da bulunması gerek

• Sercan bu hafif asindiricilarida makinaylami yapmak gerekiyor? Yada söyle sorayim elle uygulanan asindiricilar varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakado67

Sercan bu hafif asindiricilarida makinaylami yapmak gerekiyor? Yada söyle sorayim elle uygulanan asindiricilar varmi?

Aslında el ile uygulanan Polish ürünler var Hatta ben Suzuki 'de çok olumlu sonuçlar aldım bu el ile uygulamak için boyanın yumuşak olması gerek ancak VW boyası sert olduğundan elle yapıcağımız uygulamalardan sonuç almak çok zor ancak yinede çeyizde el ile uygulanabilecek bir ürün bulunması lazım ben Meguiar'S ScratchX kullanıyorum oldukça memnunum babam yazın Passat ile mezarlığa girerken ağacın dalınıı farketmemiş ve benzin kapağının olduğu yeri hafif çizmiş çizik çok zor görünüyordu çok yüzeydeydi bende hemen el ile ScratchX ile giriştim ve çizikten eser kalmadı ancak Kılcal çizik tarzı çizikler VW 'de el ile yok olmuyor çok uğraştım el ile yok olmuyor ancak Suzuki'de bir kere geçiyorum anında etki gösteriyor..

Ele yatkın olan Polishler (hem makine + hem de el ile uygun )

-Meguiar's ScratchX ( 2.0 olan dan değil normal olanı )
    -Auto Glym Suber Resin Polish
    -MEnzerna 203s el ile hiç denemedim ama kullananlar memenun kalmış ancak 203s makine ile uygulayınca çizikten eser kalmıyor örnek Suzuki de yaptığım uygulama

Bu görüntüyü yakalamak için orta bir aşındırıcı + makine şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 20 Nisan 2010; 18:59:21 >

• Ercüment abim,

senin Ceyizin bir Fotografini görmek istiyorum, bende alacam ama Bankaya gitme firsatim olmadi !

Sercan,

bu Ultimate Quick Detailer Wax´dan niye daha cok araci parlatiyor ? Birde ScratchX´i bölgesel olarak elle uygulayabilirmiyiz ?

Saygilar Yasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Ercüment abim,

senin Ceyizin bir Fotografini görmek istiyorum, bende alacam ama Bankaya gitme firsatim olmadi !

Sercan,

bu Ultimate Quick Detailer Wax´dan niye daha cok araci parlatiyor ? Birde ScratchX´i bölgesel olarak elle uygulayabilirmiyiz ?

Saygilar Yasin

Adı üstünde Yasin ULTİMATE İçinde ki maddeler sayesinde ama ne var ne yok tam bilmiyorum ama araçta Wax yoksa pek işe yaramaz Wax üzerine atılması gerek hem Waxı koruyor hem su iticiliği maxımuma çıkarıyor her çeyizin olmazsa olmazı...

ScratchX evet lokal olarak elle uygulayabilirsin

• quote:

Ercüment abim,

Sercan,

Saygilar Yasin

YAsin kardesim yarin bir kac ürünüm geliyor, hepsini tamamliyayim resimleri cekip eklerim. Ayrica otobandaki resimler harikaydi, ellerine saglik.

Saygilar Ercüment
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Ercüment abim,

Sercan,

Saygilar Yasin

Adı üstünde Yasin ULTİMATE İçinde ki maddeler sayesinde ama ne var ne yok tam bilmiyorum ama araçta Wax yoksa pek işe yaramaz Wax üzerine atılması gerek hem Waxı koruyor hem su iticiliği maxımuma çıkarıyor her çeyizin olmazsa olmazı...

ScratchX evet lokal olarak elle uygulayabilirsin

Sercan,

ScratchX´i bir kac yerde cizik var orada kullanacam (Kullanirken nelere dikkat etmem gerekiyor ?), Ultimate Quick Detaileri aldigim zaman tekrar yeniden Wax yapacam. Wax yapmak sart oldu saten, 2 Ay oluyor neredeyse Wax yapali . Kil´ida uygulayacam ama ilk önce bir kac ciziki gidereyim ScratchX ile .

Sercan su ScratchX´i elle uygularken neye dikkat etmem gerek ? Daireslmi geciyoruz yoksa ne yapiyoruz. Ben sadece o cizik olan yerde kullanacam ! 5 cm uzunlugunda bir cizik !

Ercüment abim,

Cegizin resimlerini bekliyoruz. Benden hizli ciktin sen, sasirdim acikcasi

• Değerli wax'çı dostlar, hepinize merhabalar..

Tam da böyle bir başlık açtım, evde uygulamalar için ne gibi malzemeler alabiliriz, nasıl uygularız vb gibi.. Şimdi sayenizde acemiliği erken attık

O kadar özenli ve profesyonelce çalışmışsınız ki, gıpta etmemek mümkün değil. Resmen işin ustası olmuşsunuz, diğer profesyonel yerlerden hem daha özenli ve ince, hem de çok daha ekonomik çalışmışsınız.

Lakin Meguiars'a o kadar verecek param yok açıkçası, sizin çeyizler gibi bir çeyiz hazırlamak beni aşar. Ben şöyle bir liste yaptım:

Ben Sonax diye güvendim ama Sonax baya eleştirilmiş, vazgeçmeye yöneliyordum ama, sizin de fikirlerinizi almak istedim. allahtan burdaki iki ev de bahçeli, uzun uzun yıkayabilirim aracımı.

Aracım ise İnci Beyaz 2004 Focus..

Fikirleriniz nedir, alayım mı? Skodaforum'dan kil de alacağım, toplamda 100 TL tutuyor hepsi.

• Söyleyebilirimki listede çok iyi ürünler yok ve fiyatı o ürünlere göre yüksek...

Eğer aracın çizik durumunu vs gösterecek fotoğraflar varsa çok daha güzel yardımcı olabiliriz...

Skodaforumda yurtdışından sipariş verdcek arkadaşlar var.
    Gerekirse onlarla görüşür,aynı paraya çok daha iyi ürünler alabiliriz
  • Üstad konuyu okuduktan sonra araca bindim ama fotoğrafını çekmek aklıma gelmedi. Şimdilik ufak bir betimleme yapayım: Kılcal çizikler ve dairesel çizikler var. Baya derin bir kaç çizik var, ama ben onlarla yaşamaya alıştım, zımpara işine girmek lazım ki, o olay da beni aşar. Aynı paraya daha iyi ürünler almamın mümkün olduğunu söylemişsin; fakat HB taksit yapıyor, bana en çok uyan yanı bu. Laptop vb aldım, zaten borca girdim baya, taksit olmazsa baya daralırım.

Bana bu ürünlerin fiyatını çok aşmayacak Meguiars (Bunun adı da Magirus minibüsleri gibi) yahut başka markalardan bir çeyiz önerisinde bulunabilir misin? Hepsiburada'da bulunursa, ya da en azından Maximum'a taksit yapan bir yer olursa iyi olur..

Ekleme: Bir de yöneticilerden bu konuyu biraz daha düzenleyip "Otomobil Genel" e taşımalarını, daha da iyisi kopyalamalarını isteyin; o zaman engin bilgilerinizden çok daha fazla insan faydalanabilir. Sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 23 Nisan 2010; 22:41:40 >

• Liste tapmıştım ama taksitse o zaman başka

Sercan bir baksın görünce.
    O daha iyi biliyor Hb deki ürünleri..

Turtle Wax vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperiaRay -- 23 Nisan 2010; 22:42:51 >
  • Üstad, peşin alacak durumda değilim şu an için. Bir kaç gün içinde 600 TL masraf ettim (Hekimler Odası'na kayıt, laptop malzemeleri, modem, diğer donanımlar vb) Üstteki iletime yaptığım eklemeyi de gözönünde tutun bence. Passat ile işi olmayan bir çok insan, bu bölüme girmiyor. Hem onlar da faydalanır, hem de katılım daha da artar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Üstad, peşin alacak durumda değilim şu an için. Bir kaç gün içinde 600 TL masraf ettim (Hekimler Odası'na kayıt, laptop malzemeleri, modem, diğer donanımlar vb) Üstteki iletime yaptığım eklemeyi de gözönünde tutun bence. Passat ile işi olmayan bir çok insan, bu bölüme girmiyor. Hem onlar da faydalanır, hem de katılım daha da artar...

Bu konuda haklısınız ancak Otomobil Genel konusunda zaten genel bir konumuz var Boya Koruma olarak bizler Passatçılar için de özel bir bölüm passat başlığı altında bulunmasını istedik

Genel konumuz budurhttp://oyun.donanimhaber.com/fb.asp?m=7367864

Yaptığınız listeyi biraz inceleyip diğer ürünlere baktıktan sonra mesaj yazıcam ancak Can'ın dediğine katılıyorum Aynı paraya Meguiar'S , Auto Glym,Menzerna alınabilir ancak onlar yurt dışı sitelerinden alınıyor o sitelerde de taksik imkanı oluyor diye biliyorum..Ben yine HB'yi incelerim

• Sayin Aytürk,

Sercan ve Can´a katiliyorum. Bende SONAX´ciydim Sercan arkadasimiz sayesinde SONAX´i biraktim Meguiar´s a gectikten sonra Farki gördüm . SONAX ile Meguiar´sin arasinda fazla bir Fiyat farki yoktur. Sana tavsiyem Ford Focus aracin icin mutlaka Meguiars almalisin diyorum

Saygilar Yasin
  • @srcn09 ; Ben "Otomobil Genel" bölümüne baktığım için atlamışım konuyu, o kısmı da incelerim.

@VW_Passat; "SONAX ile Meguiar´sin arasinda fazla bir Fiyat farki yoktur" diyorsun, iyi diyorsun, hoş diyorsun ama, aynı işi yapan iki markanın fiyatları arasında HB'da baya fark var. Bu ürünleri internet üzerinden taksitle (ya da normal yollardan taksitle) daha ucuza alabileceğim bir yer de yok gibi.

Peki 100 üzerinden iki markaya kaç verirsiniz?

Sizleri yoruyorum kusura bakmayın, ama işin ustasını bulmuşken eteğinden ayrılmamak lazım

Sercan Üstad, HB incelemenizi bekliyorum.. Buralara yolunuz düşerse konuğumsunuz hepiniz.. (Çorum)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.