Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

Elinize sağlık Serkan güzel olmuş, bu fotoları görünce insan daha da hevesleniyor.

Ben de skodaturkey.com'daki öneriler doğrultusunda oradaki arkadaşlardan biraz ürün toparladım

sanırım şimdilik yeterli olacak ama önerilere de açığım

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

ürünler tamam ama nerede ve ne zaman yapacam bilmiyoru

İlker Abim çaktırmadan çeyizi toplamışsın

Yıkama ekipmanları var - Kil var - Dolgu özellikli Polish var - Wax var - yıkama sonrası detailer var ee herşey tamam Yıkamacın ile de konuşup aracını kendin yıkayıp polish wax yapabilirsin bir miktar para karşılğı

• Saol sercan, FK1000p yi sonunda alıyorum skodaturkeyden sipariş verecek arkadaş.

65 TL+ 3 TL kargoya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Saol sercan, FK1000p yi sonunda alıyorum skodaturkeyden sipariş verecek arkadaş.

65 TL+ 3 TL kargoya geliyor.

Ben Skodaturkey forumunda bir passatçı var ondan elden almıştım aynı para sayılır çok uygun gerçekten kendin almaya çalışsan kargo dahil 75 TL 'ye geliyor

Önce aracına çizik giderme ve boya koruma yaptır derim FK 'yı ise 3-4 ay sonra kullanmaya başla hemen kullanmaki aracın üzerinde zaten koruma olmuş olucak....

Bu arada Cumartesi bende geç gidicem Ender Elektroniğe 5 'e doğru gidicem sende geç gelicektin sanırım güzel bir çalışma yapabiliriz aracında ne dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 9 Nisan 2010; 19:05:42 >

• Bunlarda benim bakım ürünlerim...En yakın zamanda detaylı fotoğraflar ve uygulamar geliyor

Black & Decker PW 1700 SPM Yüksek Basınçlı Yıkama Makinesi
    Crown Polisaj Makinesi
    Chemical Guys Maxi Suds II 473ml Köpüklü Şampuan
    FK1000P Katı Wax
    Lastik Parlatıcı
    100 g fine Kil
    3M Waffle 150mm Sarı (polishing) Ped
    3M Waffle 80 mm Sarı (polishing-Spot) Ped
    150mm Ped için tabla
    80mm Ped için Tabla
    TW Zıp Cilalı Şampuan
    TW Plantinium Wax
    TW Extreme Lastik Parlatıcı Jel
    Menzerna 203s Polish 500ml
    Menzerna 106FA Polish 250ml
    Meguiar's Wash Mitt
    Meguiar's ScratchX
    Meguiar's PlastX
    Meguiar's Trim Detailer
    Meguiar's Quik Detailer
    Meguiar's Ultimate Quik Detailer
    Meguiar's Bug And Tar Remover
    Meguiar's All Purpose Cleaner
    Meguiar's Hyper Dressing
    Meguiar's Water Magnet Mikrofiber Kurulama Bezi
    Meguiar's 2 Tane Sarı Ped
    Meguiar's APC Sprey
    Meguiar's HD Sprey Foamlı
    Auto Glym Super Resin Polish
    Auto Glym Car Glass Polish
    Auto Glym Clean Wheels 500ml
    Auto Glym Hı - Tech Polish Applıcator
    Sonax Xtreme Power Torpido Temizleyici
    Sonax Araç İçi Temizleyici
    Sonax Döşeme Temizleyici
    Sonax Motor Temizleyici
    Sonax Cam Temizleyici
    Sonax Cam Buz çözücü
    Sonax Konsantre Antifirizli Cam Suyu
    Arexons Cam Suyu
    Nigrin Jant Temizleme Fırçası
    Taban,Halı,Döşeme Temizleme Fırçası
    Detay Fırçaları
    Bol bol MF bez ve Süngerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Nisan 2010; 10:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: ilker üsçetin

Elinize sağlık Serkan güzel olmuş, bu fotoları görünce insan daha da hevesleniyor.

Ben de skodaturkey.com'daki öneriler doğrultusunda oradaki arkadaşlardan biraz ürün toparladım

sanırım şimdilik yeterli olacak ama önerilere de açığım

ürünler tamam ama nerede ve ne zaman yapacam bilmiyoru

İlker Abim çaktırmadan çeyizi toplamışsın

Yıkama ekipmanları var - Kil var - Dolgu özellikli Polish var - Wax var - yıkama sonrası detailer var ee herşey tamam Yıkamacın ile de konuşup aracını kendin yıkayıp polish wax yapabilirsin bir miktar para karşılğı

İlker abim maşallah,çok güzel olmuş çeyiz.
    Yalnız birşeye dikkat ettim,bezlerin havlu tipi değil sanırım.Yani cam bezi
    Aracı bu bezlerle kurularsan,pamuklu bezlerle kurulaış kadar kılcal çizik bırakır malesef.
    Bu bezleri sadece iç mekan ve camlarda kullanırsan iyi olur.
    BİM de var zaten havlu tipi,onlardan 3-4 adet alırsan yeterli olur

• Konu passat değil ama amaç paylaşım olsun

Arkadaşlar bugün hava çok güzeldi Dershane den 'de eve 15.00 gibi geldim sabahtan tüm dersleri btiridim canım sıkıldı baktım iki araçta aşağıda Suzuki'ye bir girişeyim dedim ve bu kadar olumlu bir sonuç alacağımı beklemezdim resmen araç Alev alev oldu Sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sıra Passatta

Önce Polisaj için ürünlerimizi Passsatın bagajına koyarız ( Bagaj havuzu iyiki yaptırmışız çok az ürün döktüm hemen sildim böylece bagaja birşey olmamış oldu )

Önce Boyanın durumu kontrol edilir

Daha sonra Plastik aksam Maskeleme bandı ile kapanır ve polisaja başlanır ön kabuttan başladım kolay olsun diye...Babam eskiden kaza geçirmiş ve ön kaput komple boyanmış nerde yaptırdıysa hüç güzel yaptırmamış portakal kabuğu gibiydi parlak oldu ama ayna gibi olmuyor olmazsa diğer kısımlar ama ayna gibi oldu kendimi görebildim )

SOl ve sağ taraf farkı

Farka Bakın

Plastik aksamı da Trim Detailer uyguladım ben hep gri sanardım ama güneşten grileşmiş bir Trim detailer uyguladım simsiyah oldu

Ve yan taraf

Eski

Yeni

En fazla bu kadar parlak oluyor ne yazıkki yapan adam berbat boyamış

Yan taraflar orjinal boya ve ayna

Araç sıfır gibi oluyor satarken 1.500 TL cepte

Gümüş Kaplan

Ön tarafa ve yan taraflara FK 1000P uygulaması

Tamponlar ve arka kısım kaldı hava biraz serindi terlemeye başlayınca son rötüşları yapıp çıktım haftaya da tamponlar ,farlar, stoplar ve bagaj kısmı var

Kullanılan ürünler : Meguiar'S QD ile yüzey temizliği , Meguiar's ScratchX Polish , Menzerna 203s polish , Polisaj makinesi ve 150mm Polishing ped , FK1000P , MF bezler

• Sercan ne yaptın yaaaa. Muhteşem olmuş, ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Sercan ne yaptın yaaaa. Muhteşem olmuş, ellerine sağlık.

Teşekkür ederim abi elimizden geldiği kadarıyla birşeyler yaptık :) bu resmi gören kalpten gidiyor aman sakin ol

• Sercan tamponlar icin sanirim bu ürünü kullaniyorsun
    http://www.petzoldts.info/info/Trim-Detailer,-G-10810,-Meguiars,-Kunststoff-Pflege-p-645.html

lastikler icinde bunu,

http://www.petzoldts.info/info/Endurance-High-Gloss,-Meguiars,-G-7516,-Reifen-Hochglanz-p-639.html

dogru anlamismiyim, birde bunlari neyle sürücez, linkleri sana gönderdim, hem fiyatlarinada bakarsin kiyaslama yaparsin...

Saygilar Ercüment

• quote:

Orijinalden alıntı: cakado67

Sercan tamponlar icin sanirim bu ürünü kullaniyorsun
    http://www.petzoldts.info/info/Trim-Detailer,-G-10810,-Meguiars,-Kunststoff-Pflege-p-645.html

lastikler icinde bunu,

http://www.petzoldts.info/info/Endurance-High-Gloss,-Meguiars,-G-7516,-Reifen-Hochglanz-p-639.html

dogru anlamismiyim, birde bunlari neyle sürücez, linkleri sana gönderdim, hem fiyatlarinada bakarsin kiyaslama yaparsin...

Saygilar Ercüment

Trim Detailer ve Endurance evet ürünler bunlardır Ben trim detailer 'ı normal sünger ile uyguluyordum ama vaz geçtim sünger ürünü çok emiyor o yüzden meguiar's saro pedleri ile uyguluyorum ve çok daha güzel oluyor Endurance ise normal bir süngere fınfık tanesi kadar koyduktan sonra lastiğin etrafından geçtinmi harika oluyor

• Skodaturkey'de Berker Çelik bir uygulama yapmış, süper olmuş.

Berker Bey normal kullanıcı mı yoksa Şahkan oto gibi servisi mi var?Birinci sınıf iş çıkarmışlar.

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=5710

Süper iyilik yapmış arabanın sahibine.Benim araçta bu kadar çizik yok daha kolay yapılır sanki.Sıfırlamışlar arabayı.Bravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 12 Nisan 2010; 13:00:54 >
  • Başka bir forumda bu kullanılan ürünlerin çok kısa süreli etkisi olduğu, uzun süre etki için teflonlu ürünlerin kullanılması gerektiği belirtilmiş. Bu teflonlu ürünler hangileridir?
  • Sercan, plastik parçaları kapatmak için kullandığın bant nedir? marka isim? nereden bulunur?
  • İlker abi;

O alete o parayı vereceğine,skodaturkey forumunda satılan,hiç kullanılmamış Crown(Sercanınkinden) marka polisaj makinesini alabilirsin.Hmede 55 tl...
    Senin linktekia let sadece cila işlerinde iyi iş görür...

Maskemek için illaki iyi bir bant oalcak diye kural yok.
    Swercanınkiler profesyonel ürünler.

Ama sen Astel marka bir kağıt bant alabilirsin.Nalburlarda veya yapı amrketlerde mevcut...
  • Evet Suzuki'de yarım kalan yerleri de yaptım ve sonuç bakalım beğenicekmisiniz ?

Ayna ayna

Çizik ve boya durum Testi yapalım

Uygulama yaptığım kısmın yan tarafı :

ve uygulama yaptığım yer

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Skodaturkey'de Berker Çelik bir uygulama yapmış, süper olmuş.

Berker Bey normal kullanıcı mı yoksa Şahkan oto gibi servisi mi var?Birinci sınıf iş çıkarmışlar.

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=5710

Süper iyilik yapmış arabanın sahibine.Benim araçta bu kadar çizik yok daha kolay yapılır sanki.Sıfırlamışlar arabayı.Bravo

Berker Abim ' de bizler gibi aracına kendi bakım yapıyor ama artık işi ilerletmiş bu işte profosyenel olmuş diyebilirim harika işler çıkarıyor İstanbul'a gelirse eğer bir buluşma ayarlamayı düşünüyorum yazın gelme ihitmali varmış

• quote:

Başka bir forumda bu kullanılan ürünlerin çok kısa süreli etkisi olduğu, uzun süre etki için teflonlu ürünlerin kullanılması gerektiği belirtilmiş. Bu teflonlu ürünler hangileridir?

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/GUCLU-KALITELI-OTO-POLISAJ-MAKINASI-120-WATT_W0QQidZZ25347484

bu ürün nasıldır? işe yarar mı?

quote:

Sercan, plastik parçaları kapatmak için kullandığın bant nedir? marka isim? nereden bulunur?

Teflonlu ürünler öyledir ancak amatör üründür bizim kullandığımız (can 'ın Colli 467 sı , benim FK1000P , Yasin'in NXT 2.0 Boya koruyucu Wax ) bu tarz ürünler profosyenel waxlardır ve Avrupa 'da kalitesi kanıtlamış ürünlerdir İsimlerini yazdığım Wax 'lar çok uzun ömürlü ve parlaklık , su iticilik konusunda harika performans gösteriyor Meguiar's NXT 'de çok hoşuma gitmeye başladı hele onun katı hali çok daha güzel olur diye düşünüyorum...

Faviro Waxlarım : Fk1000P Katı Wax - Collinite 915 Katı Wax- Meguiar's NXT 2.0 Boya Koruyucu Wax

Sanırım sende de Collinite 915 vardır

Maskeleme bandı kullanmak lazım yoksa beyazlama yapar benim kullandığım 3M Maskeleme Bandı Yurt dışı sitesinden alım yapabilirsin veya Skodaturkey sitesinden ihtiyacın olan ürünleri Berker ÇElik adlı ürüne belirtirsen yardımcı olur veya toplu alımlar ile de alınabilir

Makine olarak ilanda verdiğin hiç bir işe yaramaz sana önerebileceğim Hepsiburada.com 'da satılan Crown marka polisaj makinesi ben çok memnun kaldım herhangibir ısınma problemei yaşamadım o kadar bastırmama rağmen 1.devir polisaj için uygun geldi ve resimlerde de çizikleri nasıl yok ettiği belli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 15 Nisan 2010; 0:18:20 >

• Bilgiler için teşekkürler Sercan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.