Şimdi Ara

PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
4
Favori
46.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasin güzel valla.(bu arada bende Engin. memnun oldum)

Bütün ürünlerin meguiars

Benim çeyizde

-Menzerna 203s 250 Ml

-Meguiars Water Magnet

-Meguiars Kil 50 gr.

-Carpex MF bez 2 adet

Mini çeyiz değil minicik çeyiz.Bu çeyizle beni kimse almaz.

Supreme shine ı ne için kullanıyorsun?Onuda mı alsam acaba.
  • Bir daha bu başlıga girmicem..Adamın kanına giriyor bunlar ya..İlla birşeyler aldırcaksınız..Kac yıldır oto yıkayıcıda iç-dış yıkatırdık ne rahattık Hepsi Sercan ve Can yüzünden!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

Bir daha bu başlıga girmicem..Adamın kanına giriyor bunlar ya..İlla birşeyler aldırcaksınız..Kac yıldır oto yıkayıcıda iç-dış yıkatırdık ne rahattık Hepsi Sercan ve Can yüzünden!!

Aynen şimdi virüsüde kaptık eskiden kılcal çizik olunca umurum olmazdı şimdi görünce geceleri rüyama giriyor kabusum oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arguss

quote:

Bir daha bu başlıga girmicem..Adamın kanına giriyor bunlar ya..İlla birşeyler aldırcaksınız..Kac yıldır oto yıkayıcıda iç-dış yıkatırdık ne rahattık Hepsi Sercan ve Can yüzünden!!

Aynen şimdi virüsüde kaptık eskiden kılcal çizik olunca umurum olmazdı şimdi görünce geceleri rüyama giriyor kabusum oldu

Ya imkanım olsa yapıcam , ama bu durumda daha cok kuduruyorum..Neler yapılabiliceğini görüp , yapamamak Yaza kadar bişe yapamıcam gibi..Yaz gelsin kil, çizik giderme bide wax yaptım mı yeter bana..

• quote:

quote:

quote:

Ya imkanım olsa yapıcam , ama bu durumda daha cok kuduruyorum..Neler yapılabiliceğini görüp , yapamamak Yaza kadar bişe yapamıcam gibi..Yaz gelsin kil, çizik giderme bide wax yaptım mı yeter bana..

Aynen bende yapmak istiyorum ama yer yok.Bende yaza wash-kil-polish-wax yapıcam sonra 2011 yazınında görüşmek üzere.

• quote:

quote:

quote:

Eğer yolda yürürken ve araç ile trafikte beklerken araçların boyasını inceliyorsanı üzerlerinde ki boncuklanmaya kılcal çiziklere bakıyorsanız geçmiş olsun demek düşer bana ne yazık ki Tıpta buna bir çözüm bulamadılar

• quote:

quote:

quote:

Benim wax kullan kullan bitmez gibi geliyor bana hepiniz yararlanabilirsiniz Erdem

• quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

fizikchi,

evet o ürün benim üründür ama bende onun bir kücügü var . O sanirim 1 Litrelik olani benimki ise 750ml olani, 1 Litrelik alsaydim 1 sene yeterdi sanirim .

fizikchi benim ceyizimin yarisi bunlar diyebilirim, diger yarisi arabada, resimde ilk yerde gördügün Sampuan, Sampuan gercekten cok Köpük yapiyor. Sercan senin Sampuan o kadar köpük yapmiyor (Resmini göstermistin !)
     PASSAT,BAKIM ÜRÜNLERİ VE UYGULAMALAR BÖLÜMÜ!

Saygilar Yasin

Yasin ÇEyiz harika Şampuan da köpük önemli değildir ben bilerek köpük yapmıyorum çünkü eldivene sadece köpğük alırsak şampuanlı suyu alamazsak kılcal çizik oluştururuz o yüzden önce su kouyuyorum sonra şampuan koyuyorum ki köpürmesini engelliyorum Eğer ilk şampuan sonra su koyarsam 5-6 cm köpük oluşuyor....Bizim için Şampuanlı su önemli

• quote:

Benim wax kullan kullan bitmez gibi geliyor bana hepiniz yararlanabilirsiniz Erdem

150 Uyglama çıkıyor abi o kutudan Biz bir ara buluşurksak Başka bir passatta collinite - FK1000P Testi yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Yasin güzel valla.(bu arada bende Engin. memnun oldum)

Bütün ürünlerin meguiars

Benim çeyizde

-Menzerna 203s 250 Ml

-Meguiars Water Magnet

-Meguiars Kil 50 gr.

-Carpex MF bez 2 adet

Abi sende toplamışsın Çeyizi

SupremeShıne bildiğimiz MF bezidr diğer bezlere göre çok daha kaliteli Wax silmek için kullanabilirsin ama sana tavsiyem skodaforumunda bol tüylü sarı bezler vardı ondan 2 tane al Wax silmek için Daha sonra Bim'e git orda ki MF bezlere dal tanesi 1.5 Tl çok kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

150 Uyglama çıkıyor abi o kutudan Biz bir ara buluşurksak Başka bir passatta collinite - FK1000P Testi yapalım

23 Nisan'da sizin sokağı kapatmayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Bütün ürünlerin meguiars

Benim çeyizde

-Menzerna 203s 250 Ml

-Meguiars Water Magnet

-Meguiars Kil 50 gr.

-Carpex MF bez 2 adet

Abi sende toplamışsın Çeyizi

SupremeShıne bildiğimiz MF bezidr diğer bezlere göre çok daha kaliteli Wax silmek için kullanabilirsin ama sana tavsiyem skodaforumunda bol tüylü sarı bezler vardı ondan 2 tane al Wax silmek için Daha sonra Bim'e git orda ki MF bezlere dal tanesi 1.5 Tl çok kaliteli

Heh saol sercan çok aklıma takıldı şu supreme shine.Tamam bol tüylü bezden alayım ben.Skodaforuma geldi ama nasıl olsa satılmaz 2-3 gün sonra alırım dedim ondan sonraki gün girdim bez mez kalmamış.
    Öbür partiyi bekliyorum.

• quote:

Heh saol sercan çok aklıma takıldı şu supreme shine.Tamam bol tüylü bezden alayım ben.Skodaforuma geldi ama nasıl olsa satılmaz 2-3 gün sonra alırım dedim ondan sonraki gün girdim bez mez kalmamış.
    Öbür partiyi bekliyorum.

SupremeShıne bende alıcaktım ama baktım elimde bir sürü MF bez var gerek duymadım...ARacın içi için Vileda + scotch brite MF bez kullanıyorum , aracın dışında kurulamak için Water magnet, Wax için bol tüylü diğer detaylar için Carpex MF bez , başka yerler için cam, vs Bimden alınan MF bezler ile...

Yeni parti geldi diye biliyorum bir bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 25 Mart 2010; 21:01:46 >

• quote:

quote:

quote:

23 Nisan'da sizin sokağı kapatmayı düşünüyorum

23 Nisan Cuma günü ben zaten detay temizlik yapıcam 11.00 da başlıycam akşama kadar Wash-Detailer-Kil-Polish- Wax - waxın kurumasını beklerken iç kısım - son olarak wax silinir ve en son yeni bir MF bez ile araç tekrar silinir sonra park edilir yere oturur tüm yorgunluğu onu inceleyerek atarım

Zaten o gün bizim apartmanda Passat buluşması olucak Sedat Abim gelicek sen gelirsin Erdem Abim gelir

• Aslında Mayıs'a Haziran'a doğru düzgün boş bir mekan bulup beraber sadece wash-kil-polish-wax buluşması yaparak sohbet muhabbet eşliğinde arabaları sabahtan akşama halledelim.

O kadar yorulduktan sonra araba kullanılmaz, bırakalım arabaları taksiyle eve dönelim.
  • quote:

Aslında Mayıs'a Haziran'a doğru düzgün boş bir mekan bulup beraber sadece wash-kil-polish-wax buluşması yaparak sohbet muhabbet eşliğinde arabaları sabahtan akşama halledelim.

O kadar yorulduktan sonra araba kullanılmaz, bırakalım arabaları taksiyle eve dönelim.

Benim aklımda bir yer var

Şu bizim evin birz daha aşağısında dik bir yokuş var orda kestirme bir yol vardı sola doğru dönüyorduk orası oto yıkama ve park alanı oldu kimse gitmiyor biz aslında kapatabiliriz oraya bize suyunu elektriğini kullandırsın yeter her araç sahibi 5-10 TL verir

• Virüsü kapan herkese geçmiş olsun

Benim çeyiz daha tamamlanmadı ama geçen gün fotoğrafını göstermiştim sizlere.
    Onlrın orda olduğunu bilmek ve elbise almak için dolabı her açışımda onları görmek beni kudurtuyordu vallahi.
    Bende en az yaza kadar hiçbirşey yapamam heralde.

Değişik bir yönteme başvurdum
    Hepsini kolilere doldurup yerine koydum.
    En azından direkt oalrak görmüyorum

Collinite 476s Wax ım ve çeyizimin koliler içindeki hali

• quote:

Bütün ürünlerin meguiars

Benim çeyizde

-Menzerna 203s 250 Ml

-Meguiars Water Magnet

-Meguiars Kil 50 gr.

-Carpex MF bez 2 adet

Engin,

Supreme shine MF Bez oluyor ve Wax´i Temizlemek icin bire bir . Tavsiyem 4 tane al elinde bulunsun bu arada cegizinde Wax yok !

Sercan, heryerim tutulmus bunun sorumlusu sensin vallah kulaklarin inim inim cinlasin

Saygilar Yasin

• quote:

Engin,

Supreme shine MF Bez oluyor ve Wax´i Temizlemek icin bire bir . Tavsiyem 4 tane al elinde bulunsun bu arada cegizinde Wax yok !

Sercan, heryerim tutulmus bunun sorumlusu sensin vallah kulaklarin inim inim cinlasin

Saygilar Yasin

Yav siz ne yaptınız da o kadar kasıldı her yeriniz Bu işleri yavaş yavaş ve sabırlı olarak yapmak lazım ki hem daha güzel olsun hem bizlerde yorulmayalım

• quote:

quote:

fizikchi,

evet o ürün benim üründür ama bende onun bir kücügü var . O sanirim 1 Litrelik olani benimki ise 750ml olani, 1 Litrelik alsaydim 1 sene yeterdi sanirim .

fizikchi benim ceyizimin yarisi bunlar diyebilirim, diger yarisi arabada, resimde ilk yerde gördügün Sampuan, Sampuan gercekten cok Köpük yapiyor. Sercan senin Sampuan o kadar köpük yapmiyor (Resmini göstermistin !)

Saygilar Yasin

Yasin ÇEyiz harika Şampuan da köpük önemli değildir ben bilerek köpük yapmıyorum çünkü eldivene sadece köpğük alırsak şampuanlı suyu alamazsak kılcal çizik oluştururuz o yüzden önce su kouyuyorum sonra şampuan koyuyorum ki köpürmesini engelliyorum Eğer ilk şampuan sonra su koyarsam 5-6 cm köpük oluşuyor....Bizim için Şampuanlı su önemli

Sercan,

bende ilk suyu koydum arkasindan Sampuani döker dökmez karistirdim ve köpüklesti su !

Saygilar Yasin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.