Şimdi Ara

Passat CC- C180 K BlueEfficiency

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde Passat CC 1.8 - C180 K BlueEfficiency arabaların ikisini de görmek için galerileri dolaştım.Klasik soru:Hangisi?(Motor ve sınıf farklılıklarını yok sayarsak eğer)

• passat cc yı ılk tr ye geldıgınde ınceleme fırsatım olmustu gerckten beyendım aracı gorunum falan olarakda gayet guzel....
    ama benım gorusum c180 mercedes agır basıyo mercedes olunca ıs degısıyo bugun arkadasın arabasıylada giderkende farkı anladım mercedes herzaman mercedes dır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 14 Nisan 2009; 20:59:34 >
  • bir klasik soruda benden, aile coluk cocuk varmi ???? Varsa eyer mercedes yoksa PASSAT CC, nedeni ise PASSAT CC´de arkaya 2 kisi otura biliyor, iki koltugun arasinda cekmece gibi bir bölüm var ve PASSAT CC´nin arka kismi (Bagaj bölümü deyil) cok inik oldugu icin normal büyük bir insan zor oturuyor. Mercedes´te bu tür sorun yok. Ama bekarsan coluk cocuk yoksa sana tavsiye ederim PASSAT CC almani. Ikiside süper bir arac bununda unutmayalim.

Saygilar Yasin
  • C180 k biraz darmış gibi geldi bana ne dersiniz? Ama motor olarak gerçekten iyi bir fikirle Türkiyede.Passat CC ise daha rahat bi ortam sunuyor.Ama heriki araçta da kendine özgü standart özellikler var.Gerçekten zorlandım bu konuda.Bu arada çocuk yok.
  • Direksiyona oturduğunda öndeki "yıldızı" görmek , tarif edilmesi zor bir duygudur.
  • Yeni C serisi alışıldık Mercedes kalitesinde değil. Hatta bana sorarsanız, Mercedes S serisi dışındaki modellerinde liderliği Audi ve BMW ye kaptırmış durumda, sayısız yabancı kaynaktan okuduğuma göre konuşuyorum. C serisi D exclusive sınıfında, Passat CC ise D segmenti olsa da aslında Comfort Coupe dir ve yine exclusive bir arabadır. Birbirlerine alternatif değiller o yüzden. Passat'a en fazla 4 kişi binersiniz bunu unutmayın. Size hangisi lazımsa onu alın. Eğer size aile arabası lazımsa Passat CC ye değil(kalabalık iseniz yani), C serisine ve BMW 3 serisine, Audi A4 e, Skoda Superb'a, Honda Accord'a ve Ford Mondeo'ya da bakın (bunlar benim D segmentinde beğendiğim arabalar). Ya da Passat CC alın, keyfini sürün.
  • hemen hemen aynı sınıf otomobiller.

biri mercedes diğeri vw konuşacak bir şey yok bence.

fiyatları niye aynı derseniz, passat cc de %54 ötv var, mercedeste %18.5...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkiside kaliteli araç. Passat CC Mercedes CLS'den esinlenerek üretilmiş bir model. Benim tercihimde elbette Mercedes'ten yana olurdu.
  • mercedes c180k blueefficiency, ama avantgarde olacak.

istersen bi test et ikisini de.
  • motor hacmi problem olmazsa eyer YENİ C5 2.0 HDI EXCLUSIVE BVA bi incele buda farklı bi bakış açısı olur
  • Mercedes tartışmasız kaliteli bir otomobil, 1,6 litre motoru da hediye gibi ülkemizde hayatında sadece 1 defa için bile olsun Mercedes satın almak isteyenler için. Çizgiler ön plana çıkacak olursa tercihim belli:

• Geçen gün Passat CC gördüm beyaz renk üstü panaromik cam tavandı gözümü alamadım
  • şimdi bence şöle bi durum var, ötv olmasa idi passat cc derdim ben kendi fikrimce fakat şuanda ötv olduğundan mercedes c180 diorum. Tabi özel sipariş falan vermiyorsanız, çünü 3 ay gün veriyolar :S tabe bu vw de böle mercedes te nası olur bilemem.
  • valla mercedes isim olarak ne kadar iyi ise de aracı inceleyenler dar olduğunu göreceklerdir.bu anlamda passat daha ferah bi hacim sunuyor ama özelliklerini karşılaştırmaya gelince bu konuda bilgim kısıtlı.passat cc donanım paketlerini biliyorum ama mercedes c180k donanımı hakkında çok bi bilgim yok zaten kataloglarına bile koymuyorlar doğru dürüst bu bilgileri.C serisinin tamamının özelliklerini veriyorlar.Hangisi hangi c serisinde var belli değil.
    bu konuda bilgisi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Mercedes tartışmasız kaliteli bir otomobil, 1,6 litre motoru da hediye gibi ülkemizde hayatında sadece 1 defa için bile olsun Mercedes satın almak isteyenler için. Çizgiler ön plana çıkacak olursa tercihim belli:

bitiyorum bu arabaya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.