Şimdi Ara

passat fsi katalitik konvertör arıza lambası yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler 2006 model 1.6 fsi passat comfortline aldık 160.000 de Allah olmayana daha iyisini versin arkadaşlar. samsundan aldık kayseri'ye doğru yola çıktık samsun şehir içinde 120 km dolaştık. samsun çıkışında sarı renkli bi ışık yandı kitapçıktan baktığımda katalitik konvertör ışığı olduğu yazıyordu ve öylece yaklaşık 450 km yol yapmak zorunda kaldık neden yandı acaba bilgisi olan var mı servise götürmeden danışmak istedim.? yakıtında çalışmasında performansında hiç bir sorun yok aracın yarım depoyla 120 km şehir içi 380 km şehir dışı yol yaptı. devirsiz kullandık boğaz kelebeği tıkanması olabilir mi acaba düşük devir yüksek vitesde az yakıyor diye o şekilde kullandık inşallah başımıza masraf açmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyt_hakan -- 22 Nisan 2013; 18:15:40 >

• Olayı uzun süre önce çözdük. Bilgilendirme için yazıyorum. Benden önceki sahibi katalizörlerin içini boşaltmış. Eksozcuya gittim kayseride orta eksozu 300 tl ye değiştirdim. Öndekine 600 dedi sonra da gerek yok dedi usta tüvtürk muayenesinden rahatça geçti araç. Servis 16.000 tl demişti katalizör değişimi için. Içerdeki okuma lambasının biri paylamıştı servis 120 tl dedi dışarda 1 tl karşılığında yaptırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.