Bildirim
Passat Garanti Uzatma
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence yüksek fiyat ben olsam vermezdim, passatın ölüsü ya da dirisi para eder, 2. El fiyatları çok yüksek zaten. Sorun olacağını yaptıemıyorum zaten çok masrafı oluyor, mtv, periyodik bakımı,akaryakıt fiyatları çok yüksek, garanti uzatmaya değmez bana göre -
Teşekkürler, DSG vites olduğu için kararsız kaldım ama 2 yılı geçince hemen problem çıkartmaz diye düşünüyorum sanırım yaptırmayacağım -
dsg varsa keşke alsaydınız, ben manuel olmasına rağmen kredinin içinde eritip 2 sene daha uzattım
hiçbirşey olmasa bile ikinci elde satarken garantisi var diyerek satışınızı kolaylaştırabilir, pazarlık limitlerini azaltabilirdiniz -
Kesınlıklen mantıklı degıl o iş, cok yuksek o paraya dısarıda mekanotrıgını tamır ettırırsıznız zaten... -
Tonlarca para verip arac aliniyor DSG kafalarda soru isareti garanti uzatmak isteyince 5400 lira daha isteniyor traji komik bir durum 🤔
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X