Şimdi Ara

Passat güneş yanığı için öneri istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 passat tsi dsg derin siyah aracım var. 10 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. km175000 olmasına rağmen daha uzun zaman kullanmak istiyorum. Fakat maalesef tavan ön kısımda ve kaputta yarıya yakın güneş yanığı oluştu. Gözüme çok takılıyor. Acaba folyo kaplama mı yaptırmalıyım yoksa boyama mı ? Ayrıca doğuda bir şehirde ikamet etmekteyim. Çözüm nasıl en iyi olur? Fiyatlar hakkında bilgi ve yönlendirme almak isterim. Teşekkürler.

• Vag’ı savunmak için komik duruma düşmeyin. Vag bile savunmuyor bu kadar. kullanıcı hatası demiyor işçiliği verin değiştireyim diyor servis bakımlı ise araç. Daha geçen gün konusu vardı bir haftalık araç dsg hatası verdi diye. Tam 26 senedir otomatik kullanıyorum, şu anki aracım da vag grubu ama yağlı kavrama. Hatta titizliğimle de etrafımda meşhurumdur bu arada. Dq200 patlamaya hazır saatli bomba.
  • Bir şekilde zımpara+ vernik ile gideriliyor ama geçici.

Ben bu sektörün boyacıların para kazanması için boş bırakıldığına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 22 Nisan 2021; 15:5:5 >
  • Hz. Passatin donanim paketini belirtmemissiniz hocam ona gore bilgi verelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelce boyatın hocam. Başka çözüm yok. Kendi aracımında tavan ve kaput boyasını yaptırdım. 2007 model. Boya eskidiyse yapacak çok birşey yok

• Sizinde mi passat? Ayrıca sadece tavan ve kaput boyanırsa diğer yerlere göre sırıtmaz değil mi?

• sinoplu kullanıcısına yanıt

2010 passat 1.4 tsi dsg comfortline 122 hp tiptronik. Renk derin siyah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asalet23 -- 22 Nisan 2021; 16:40:24 >
  • Normalde araba orjinal siyah renk koduna gore boyanmaz. Depo kapagi sokulir. Onun renk kodu okunur arac okunan degere gore boyanir. Fabrika koduna gore boyanirsa siritir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 için bi-xenon tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu ike alakalı değil ama dsg sıkıntı yarattı mı onu merak ediyorum. Kavrama, mekatronik?
    Aynı kombinasyonda ‘11 passat variantı 6 sene ben de kullandım ve çok memnundum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 DSG 6 ileri Caddy aracım var 310bin km de hiçbir sorunum yok. 7 ileri sorunlu diyorlar zaten otomatik vites nerde trak orda bırak mantığında diye düşünüyorum

• Boyatmaktan başka çare yok

• paasat a özel bir çözüm mü varki özellikle belirtmişsiniz anlayamadım :) düzenli boya koruma yapsaydınız bu sorun ile karşılaşmazdınız.

tek çözüm komple boya olacak

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

4. Senesindeyken kavrama değişti uzatılmış garantiden. 6. Senesindeyse mekatronik değişti. İyi niyet garantisinden. O zamandan beri hiçbir sıkıntı olmadı.

• asalet23 A kullanıcısına yanıt
    Klasik dq200 desenize. Ben de 2 senenin sonunda garanti bitmek üzereyken kavrama değiştirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asalet23

4. Senesindeyken kavrama değişti uzatılmış garantiden. 6. Senesindeyse mekatronik değişti. İyi niyet garantisinden. O zamandan beri hiçbir sıkıntı olmadı.

Daha ne kaldı ki zaten Passat güneş yanığı için öneri istiyorum. 

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Klasik dq200 desenize. Ben de 2 senenin sonunda garanti bitmek üzereyken kavrama değiştirmiştim.

kavramanın bu kadar çabuk bitmesi kötü kullanıma bağlı. benim 3 sene oldu kavramada tık yok daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

kavramanın bu kadar çabuk bitmesi kötü kullanıma bağlı. benim 3 sene oldu kavramada tık yok daha.

Alıntıları Göster
    Vag’ı savunmak için komik duruma düşmeyin. Vag bile savunmuyor bu kadar. kullanıcı hatası demiyor işçiliği verin değiştireyim diyor servis bakımlı ise araç. Daha geçen gün konusu vardı bir haftalık araç dsg hatası verdi diye. Tam 26 senedir otomatik kullanıyorum, şu anki aracım da vag grubu ama yağlı kavrama. Hatta titizliğimle de etrafımda meşhurumdur bu arada. Dq200 patlamaya hazır saatli bomba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 22 Nisan 2021; 21:0:32 >

• quote:

Vag’ı savunmak için komik duruma düşmeyin. Vag bile savunmuyor bu kadar. kullanıcı hatası demiyor işçiliği verin değiştireyim diyor servis bakımlı ise araç. Daha geçen gün konusu vardı bir haftalık araç dsg hatası verdi diye. Tam 26 senedir otomatik kullanıyorum, şu anki aracım da vag grubu ama yağlı kavrama. Hatta titizliğimle de etrafımda meşhurumdur bu arada. Dq200 patlamaya hazır saatli bomba.

Alıntıları Göster

Komik olan 2 senede kavrama bitirmek

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Tamam, benim hatamdı cevap yazmak sana.

• quote:

Alıntıları Göster
    Haci audilerde yagli 7 ilerimi var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.