Şimdi Ara

PASSAT'INA LPG TAKTIRAN VAR MII??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001-2002 MODEL DÜZGÜN Bİİ PASSAT ALIP(AYRICA KAÇA ALIRIM)LPG TAKTIRSAM DİYORUM...
    TAKTIRAN ARKADAŞLARIM VARSA NE MARKA VE MEMNUNİYET DURUMLARI NELERSİR?
    ÇEKİŞ PROBLEMİ VARMI FALAN GENEL Bİ BAKIŞ AÇISI YAPARSANIZ SEVİNİRİM....
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

• sıralı taktır istersen .ama turbolular problemli sanırım.
  • Merhaba, ben almadım ama amcamın oğlu yazın, Konya'dan 2000 model 1.8 125 bg bir Passat adlı. Araba 100.000 km'deydi. 18 milyara aldı. Lpg, devir işlemleri felan kendisine 21 milyara mal oldu. Tartarini marka sıralı sistem lpg taktırdı. Söylediğine göre araba çok az (km'de 150 bin) yakmasına rağmen performansında hiçbir düşme olmamış. Lpg ile ilgili hiç birsorun yaşamadığını söylüyor. Yani şimdilik çok memnun....
  • Ben 1.8 T kullanıyorum 3 aydır.
    Az yakmasına az yakıyor. Şehir içi maximum 19-20 kuruş.
    Uzun yolda maximum 14-15 kuruş yakar.
    Ha bu şekilde kara geçtimmi dersin ? Hayır aksine zarar ettim. Sebebi
    ülkemizdeki derme çatma satıcı-servisler. Geneli de böyle.
    Sadece LPG sektörü değil birçok sektör böyle. Saldım çayıra mevlam kayıra.
    Malı satana kadar herşey toz pembe. Sattıktan sonra sorunlar yaşadığında
    belli oluyor er mi yaman bey mi yaman.

Passat pahalı ve sanayideki tamiricilerin (Hatta bazı özel servislerinin bile) tam manası ile
    ustası olamadıkları bir araç. Kendi zamanının biraz ötesinde üretildiği için
    bizim tofaş-reno tamirciliğinden yetişme bazı tamircilerimizin ellerinde
    hırpalanabiliyor. Yetkili servsiler desen kapılarından girilecek gibi değil.
    O yüzden yol yakınken aracını ne tüpçülere ne de sıradan tamircilere kurcalatma.
    Varsın çok yaksın ama sana sürprizler, masraflar yaşatmasın.

Passat 1.8 T aracıma LPG taktırdıktan sonra yaşadığım olumusuzlukları
    aşağıdaki topiklerde yazdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_12339866/mpage_1/key_//tm.htm#12880271

http://forum.donanimhaber.com/m_12853673/mpage_1/key_//tm.htm#12880788

• İsminde tartarini-focus yazıyor zaten daha niiye marka soruyosun onu anlamadım.
  • nickindeki markadan memnun olmadığın için mi yoksa memnunsun da bunu bir başka araç için uyumundan mı endişelisin. sen sen ol bence montaja dikkat et!

quote:

Orjinalden alıntı: tartarini-focus

2001-2002 MODEL DÜZGÜN Bİİ PASSAT ALIP(AYRICA KAÇA ALIRIM)LPG TAKTIRSAM DİYORUM...
    TAKTIRAN ARKADAŞLARIM VARSA NE MARKA VE MEMNUNİYET DURUMLARI NELERSİR?
    ÇEKİŞ PROBLEMİ VARMI FALAN GENEL Bİ BAKIŞ AÇISI YAPARSANIZ SEVİNİRİM....
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....
  • Son zamanlardaki Passat Turbo ve LPG uyumsuzluğuna dair belirtilen olumsuz görüşlere karşı bir misilleme ya da prestij sağlama çabası gibi duruyor konu.

Zira son zamanlarda Passat ve LPG konusunda müteaddit konular zaten açıldı ve Sn. motoist ve diğer forum üyeleri de yeterince katkıda bulundu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

Son zamanlardaki Passat Turbo ve LPG uyumsuzluğuna dair belirtilen olumsuz görüşlere karşı bir misilleme ya da prestij sağlama çabası gibi duruyor konu.

Zira son zamanlarda Passat ve LPG konusunda müteaddit konular zaten açıldı ve Sn. motoist ve diğer forum üyeleri de yeterince katkıda bulundu.

Hayır aksine. Passat ve Turbo araçlar konusundaki eski topiklere yeni bişeyler yazarak üst sıralara taşınmasına ben sebep oldum. Hepsini aynı gün içinde yazdığım için ve benden sonra da başkaları yazı eklediği için
    sanki konuları onlar hortlatmış gibi görünüyor.

• Konunun açılış tarihine dikkat etmeden, bugün açılmış zannettim. Haklısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.