Şimdi Ara

Passat mı ? Corolla mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Corolla diyen resmen otomotiv cahilidir, donanım boş ama üst segment araç kendini belli eder direkt.

Biz otomobili eş-dost,konu-komşu beğensin,diye mi alacağız ya da konfor sunsun rahat edelim,diye mi alacağız?
  • Daha bu vw nin iyi gunleri. Yakinsa passat mi linea mi konulari acilmaya baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Ben olsam 0 değil de 2.el highline passat alırdım :) trendline bence vwde tercih etmeyin donanım olarak 30bin liraya varan eklentisi mevcut yani vw araçları çok boş. Corolla donanım seviyesini bilmiyorum ama bence donanıma bakarak yorumlayın günümüz şartlarında her firma zaten gerekli güvenlik ve motor iyileştirmelerini kasaya göre ayarlıyor.

Her şey donanım ve elektronik oyuncak mı kardeşim ? Donanıma bakarak yorumlayın ne demek ?

Donanım yeterli geliyorsa , oyuncak istemiyorsanız pek fazla ; kesinlikle Passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 4 Ekim 2015; 22:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Corolla diyen resmen otomotiv cahilidir, donanım boş ama üst segment araç kendini belli eder direkt.

Biz otomobili eş-dost,konu-komşu beğensin,diye mi alacağız ya da konfor sunsun rahat edelim,diye mi alacağız?

Ben kalite konforu kastetmiştim, yolda gidişi farklı aracın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlexRide kullanıcısına yanıt
    Ya ben sizi yanlış anladım kusura bakmayın ya da siz beni yanlış anladınız ben de donanım olaun diyorum yazdığım yorumda ve passat diyorum. Sadece trendline namı diğer boşline ile highline arasında dağlar kadar fark olduğunu belirttim siz de aynı şeyi söylüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

Corolla alacaksan 1.33 al donanim eklet kardeşim.1.6 motor hem yaktigi gibi gitmiyor,hem de benzin içiyor.60 binlik arabaya 72 bin verme boşa yani.Corolla passatin yanindan geçemez.Ama passatin trendline modelini alacağına 1.4 turbo fabrikasyon lpg li insignia alinir:
    http://www.sahibinden.com/opel-insignia-1.4-t/benzin-lpg?a5_min=2014&address_country=1&a5_max=2015
    Bide senden ricam üst üste konu açma gözünü seveyim kardeşim.Bak şikayet etmedim bu sefer her hafta 1 arabayla geliyorsunuz hem forum kurallarina aykiri hem de ne sizin kafaniz karişsin ne milleti yorun

1.6 corolla kullancısı olarak corolla hakkında şimdiye kadar gördüğüm en boş,beleş yorum.Gidip 1.6 motora boş yere para saymadık 1.33 motoru ve 1.6 motoru gidip testedin en azından internetden araştırın 1.33 motora para verilmeyeceğini anlarsınız.1.6 motorun 5000 devirde nasıl bir güç ürettiğini atmosferik motor olduğunu vb diğer özellikleri araştırın.ben olsam bu iki araç arasından passat alırım üst segment olduğu için ama dünyada corolla alan o kadar insan salak değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Ya ben sizi yanlış anladım kusura bakmayın ya da siz beni yanlış anladınız ben de donanım olaun diyorum yazdığım yorumda ve passat diyorum. Sadece trendline namı diğer boşline ile highline arasında dağlar kadar fark olduğunu belirttim siz de aynı şeyi söylüyorsunuz.

Yok hocam siz kusura bakmayın Nolmuşsa olmuş ikimiz de passat dedik sonuç aynı sonuç

• astra corolladan bir gomlek ustun bir arac ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi.bana antakya oztoprak otomotivin soyledigi buydu siz hangi servisten lpg icin garanti aldiniz?
    bos beles yorum yaptigim yok 5bin devire cikacakmismis zaten sehiricinde 9un altina inmeyen arabaya 15lt yaktirir beleside ozMan gorursuniz.1.33gayet yetiyor corollaya fazladan 12bin verip 5bin devir cevirerek benzin icmeye gerek yok

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    Adam vw dedi ya herkes eksiler vw ye oyunlar oynaniyor gibi geliyor ama ben yinede passat alirdim tabi karar sizin dusunun isterseniz

• quote:

astra corolladan bir gomlek ustun bir arac ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi.bana antakya oztoprak otomotivin soyledigi buydu siz hangi servisten lpg icin garanti aldiniz?
    bos beles yorum yaptigim yok 5bin devire cikacakmismis zaten sehiricinde 9un altina inmeyen arabaya 15lt yaktirir beleside ozMan gorursuniz.1.33gayet yetiyor corollaya fazladan 12bin verip 5bin devir cevirerek benzin icmeye gerek yok

Toyota Plaza BORANLAR - Mersin . Brc takıyorlar .
  • vw tu kaka falan da passat da corolla yla kıyaslanacak araç değil, jetta corolla nın kıyası, lpg de daha pahalı olmakla beraber tsi lara da takılabiliyor, bu kıyaslamada tabiki passat tercih edilir isterse 4 teker bir direksiyon olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

vw tu kaka falan da passat da corolla yla kıyaslanacak araç değil, jetta corolla nın kıyası, lpg de daha pahalı olmakla beraber tsi lara da takılabiliyor, bu kıyaslamada tabiki passat tercih edilir isterse 4 teker bir direksiyon olsun

LPG'li araca değil garanti vermek . Servise bile sokmuyorlar ama

• Corolla'nın 950 lira farkla garantisinin 6 yıl olmasını , Passat 'ın 2 yıl olmasını ve turboların ömrü oldugu ve Zaman'ı gelince masraf çıkaracagınıda göz önüne alırsak . Bide tüp takılamaması var . Passat diyen arkadaşlar yine passatı mı tercih ederdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardespp -- 5 Ekim 2015; 17:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

Corolla'nın 950 lira farkla garantisinin 6 yıl olmasını , Passat 'ın 2 yıl olmasını ve turboların ömrü oldugu ve Zaman'ı gelince masraf çıkaracagınıda göz önüne alırsak . Bide tüp takılamaması var . Passat diyen arkadaşlar yine passatı mı tercih ederdi .

Her halukarda passat tercih ederdim isterse corollanin 15 sene garantisi olsun passatin 2 sene. Hic onemi yok. Sadece garanti suresi icin araba almiyoruz bindiginiz aracin size keyif vermeside gerekir..

• Valla su emisyon ve Sahtekarlık olmasa kesinlikle passat derdim ama sırf bu yüzden Corolla .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

astra corolladan bir gomlek ustun bir arac ama zevkler ve renkler tartisilmaz tabi.bana antakya oztoprak otomotivin soyledigi buydu siz hangi servisten lpg icin garanti aldiniz?

hadi tamam siz haklısınız biz o kadar para verip 1.6 aldık salağız.Ikinci elde niye 1.33 tutulmuyor herkes 1.6 almaya çalışıyor?

• 2. elde tutulmak mı?1.33ün fiyatlarına bir göz atın isterseniz.ilk çıktığı günden beri prim yapıyor araba.41bine piyasaya giren 1.33 comfort makyajlı kasalar 42 43 bin tl şu anda.Size salaksınız demedim,ama kalkip 1.6 uçuyor 1.33 çöp muhabbeti yapmaniz saçmaydi kabul edin.
    Diğer arkadaşım size nasil garanti vermişler lpg ye anlamadim.antakyadaki servis garanti biter diyor,toyota garanti biter diyor.Orayi ilk firsatta arayacağim.Lpg garantisi veriyorlarsa aurise göz kırparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

sahtekar bir firmadan araç alacağına git slx al hiç değilse ne olduğu belli...

onuda koc gurubu bize yillarca araba diye kaktirdi simdi sutten cikmis ak kasikmi oldu

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    Evet Hemde kendileri takıyor :)
    Bende ne kadar Passat almak istesemde .
    LPG = rahat rahat gezmek + örneğin 5 senede çok büyük kar benzine göre .
    6 yıl garanti = kafa rahatlığı
    Otm vites = büyük kolaylık
    Diyerek Corolla alacağım sanırım .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.