Şimdi Ara

Passat mı ? Corolla mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
8.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan yeni passat trendline 68.500 tl ye almamıştım kaç para olmuş !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat corolla kıyasından ziyade bence üst segment boş araç, alt segment full araçtan iyidir.

Donanım oyuncaktır. Aslolan şasi,yürüyen, motor, yalıtım vs'dir.

O paralara benzinli corolla yerine üst segment benzinli daha mantıklı görünüyor.

Hatta şöyle; yakıt önemli demişsiniz. FABRİKASYON lpg'li insignia Edition Elegance 86.000 TL. Pazarlıkla 80-82 bandında alınabilir. Böylece yakıtı düşünmeniz de gerekmez.
  • Passat tabii ki.
  • Bence 2015 ikinci el ful avensis alın. 65-70 bin arası sıfıra yakın ağzına kadar dolu bir araç almış olursunuz.

• Corolla alacaksan 1.33 al donanim eklet kardeşim.1.6 motor hem yaktigi gibi gitmiyor,hem de benzin içiyor.60 binlik arabaya 72 bin verme boşa yani.Corolla passatin yanindan geçemez.Ama passatin trendline modelini alacağına 1.4 turbo fabrikasyon lpg li insignia alinir:
    http://www.sahibinden.com/opel-insignia-1.4-t/benzin-lpg?a5_min=2014&address_country=1&a5_max=2015
    Bide senden ricam üst üste konu açma gözünü seveyim kardeşim.Bak şikayet etmedim bu sefer her hafta 1 arabayla geliyorsunuz hem forum kurallarina aykiri hem de ne sizin kafaniz karişsin ne milleti yorun

• _SkiP_ kullanıcısına yanıt
    0 olmak zorunda ve İnsigna'ya param yetmiyor .
    Flood yaptığımı düşünmüyorum ama dikkate alıcam .
    Tavsiye için teşekkürler .
  • corolla yerine avensis bakın daha iyi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: somet 16

corolla yerine avensis bakın daha iyi,

Keşke önerdiğiniz aracın fiyatına bakıp yorum yazsanız .
  • Vwyi ne kadar sevmesem de ikisi arasından bazat

• Tabi ki passat. Millet abartmaya başladı yakında fiesta mı passat mı konuları açılır herkes fiesta der

• ozaman corolladan daha iyi olan şu aracı önereyim:
    Astra Sedan 1.4 140 HP Business MT LPG Business 69.300
    67ye çekerseniz çok iyi olur.hatta 70e çok iyi donanimla da alinabilir.
    D segmentine yönelecekseniz benzin parasini göze alip passat alin,zaten daha uygun seçenek de yok.
    125lik tsi ler nispeten ekonomik ama performans olarak o kasaya çok yetmeyebilir,ek olarak şehir içi tüketimleri yüksek.
    Unutmadan corollaya lpg takarsaniz garantidende vazgeçeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 4 Ekim 2015; 21:34:13 >
  • Fanlıkla suçlamayın sakın. 2 araci da kullanmis biri olarak sadece segment degil kalite farkinda bile Passat.

Iki araci da LPG olmadan dusunun. Hem performansta hem tuketimde acik ara Passat.
    Malzeme kalitesinde acik ara Passat. Sert plastige cok cok az rastlarsiniz Corolla yaninda klasiklesen tabiriyle legen plastigi gibi.
    Yol tutus konusunda yine Passat.

Sadece donanimsal olarak zengin degil fakat on arka park sensoru anahtarsiz calistirma start stop elektromekanik park freni ve fonksiyonel deri direksiyon ile deri vites standart.

Iki araca da binince daha net gorursunuz farki.

• Corolla diyen resmen otomotiv cahilidir, donanım boş ama üst segment araç kendini belli eder direkt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Corolla diyen resmen otomotiv cahilidir, donanım boş ama üst segment araç kendini belli eder direkt.

katiliyorum eğer sadece ikisi arasinda kalindiysa 60 binlik arabaya 72 bin vermenin hiç bir mantığı yok.Astra sedan çok daha kaliteli bir araç eğer C düşünülürse fabrikasyon lpg takviyesiyle 140hp lik olan alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 4 Ekim 2015; 21:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

geçenlerde kampanyası vardı 64 bin tl den başlıyordu anlaşılan kaçırmışsınız kampanyayı, corollaya vereceğiniz 72 bin tl yazık bence,
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SkiP_

ozaman corolladan daha iyi olan şu aracı önereyim:
    Astra Sedan 1.4 140 HP Business MT LPG Business 69.300
    67ye çekerseniz çok iyi olur.hatta 70e çok iyi donanimla da alinabilir.
    D segmentine yönelecekseniz benzin parasini göze alip passat alin,zaten daha uygun seçenek de yok.
    125lik tsi ler nispeten ekonomik ama performans olarak o kasaya çok yetmeyebilir,ek olarak şehir içi tüketimleri yüksek.
    Unutmadan corollaya lpg takarsaniz garantidende vazgeçeceksiniz.

Corolla ve astra test sürüşü yaptım Corolla daha çok hoşuma gitti içi daha geniş , ferah . Ön konsol bence daha iyi .
    Ve yanlış biliyorsunuz . Toyota serviste lpg takıyor . Daha 3 gün önce Corolla test ettim ve bayiyle konuştum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

geçenlerde kampanyası vardı 64 bin tl den başlıyordu anlaşılan kaçırmışsınız kampanyayı, corollaya vereceğiniz 72 bin tl yazık bence,

82400 tl den başlıyor

• passatın karizması corollaya kadar düştümü ya
  • dogayi sev, yesili koru, vw alma - aldirtma :)

saka bir yana, 75 bine tucson - qashqai olmasi lazim. onlara da bir goz atin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla al bir de brc tak. Benzin ibresi yerine keyfine bak derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.