Şimdi Ara

Passat'tan sonra tavsiyeniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2007 model Passat 2.0 TDI highline var.Aracımı değiştirmek istiyorum önerileriniz ne olur ? Aradağım özellikler konfor,sürat,güvenlik,görünüş

• Hazır bulmuşken sorayım,hocam bu 2.0TDI ların performansları nasıl?140 beygir kafi geliyor mu?
  • 2008 ini al
  • alfa 159 güzel görünüyo
  • kesinlikle çok güzel dün inceleme şansım oldu harika
    quote:

Orjinalden alıntı: cemalk

alfa 159 güzel görünüyo
  • 3.20D 177 beygir olacak onu bekle
  • 2007 model passatı niye değiştiriyosun?bi eksiğimi var sana göre?yani neyini beğenmediysen ona göre araba söyleyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta dan sonra araç tercihi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aracı değiştirmek istediğine göre senin beklentini karşılamayan bi yanı var.

bu eksikliği bizimle paylaş ki ona göre tavsiyelerde bulunalım.

yukarıda bi arkadaş alfa 159 tavsiye etmiş.ben de çok begeniyorum bu aracı fakat passattan sıkıldıgın gibi ondan da çabuk sıkılırsan 2.elde biraz daha fazla zarar edersin.ama uzun sure binmeyi düşünürsen guzel araba.

3.20d ve yeni c serisine bakabilirsin.
  • hocam passattan sonra hala konfor,sürat,güvenlik,görünüş istiyorsan E220CDI'den başkası kesmez seni.
  • MERCEDES
  • passat satilirmi ya abicim. Megersem kararlisin ozaman orta sinif ama 2007 model ford mondeo öneririm. Kalite olsun motor olsun bagaj hacmi olsun her yönden passati testlerde gecmistir. Yani yeni mondeo ile ford kalitede cag atlamisdir ve bunu dünya basini ekranlarda göstermistir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muri90

passat satilirmi ya abicim. Megersem kararlisin ozaman orta sinif ama 2007 model ford mondeo öneririm. Kalite olsun motor olsun bagaj hacmi olsun her yönden passati testlerde gecmistir. Yani yeni mondeo ile ford kalitede cag atlamisdir ve bunu dünya basini ekranlarda göstermistir...

hocam abartmaya gerek yok, çünkü otoritelere göre aracın çağ atlama gibi bir değişimi söz konusu değil. tamam çok başarılı olduğundan, bir önceki kasaya göre artılarının olduğundan bahsediliyor fakat çağ atlamış ifadesi pek doğru bulunmuyor ki bence de öyle.
  • Yeni kasa Audi A4
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafya babası

Yeni kasa Audi A4

Passattan beklediğini burda karşılayabilirsin süper abov bide sline paketli oldumu gerisi ruhlara kalmış
  • Yok abicim yanlis anladin beni. Benim demek istedigim, alman dergisinde göstermisti ford cag atladi demisti mondeo degil. Yani söyle: Ford pek kaliteli arac yapmiyordu (iscilik kalitesi). Ama yeni s-max galaxy ve mondeo ile kalitesi belli oluyor. 3üde 5 yildiz almis araclar..Bunu demek istedim..
    quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

passat satilirmi ya abicim. Megersem kararlisin ozaman orta sinif ama 2007 model ford mondeo öneririm. Kalite olsun motor olsun bagaj hacmi olsun her yönden passati testlerde gecmistir. Yani yeni mondeo ile ford kalitede cag atlamisdir ve bunu dünya basini ekranlarda göstermistir...

hocam abartmaya gerek yok, çünkü otoritelere göre aracın çağ atlama gibi bir değişimi söz konusu değil. tamam çok başarılı olduğundan, bir önceki kasaya göre artılarının olduğundan bahsediliyor fakat çağ atlamış ifadesi pek doğru bulunmuyor ki bence de öyle.

• quote:

Yok abicim yanlis anladin beni. Benim demek istedigim, alman dergisinde göstermisti ford cag atladi demisti mondeo degil. Yani söyle: Ford pek kaliteli arac yapmiyordu (iscilik kalitesi). Ama yeni s-max galaxy ve mondeo ile kalitesi belli oluyor. 3üde 5 yildiz almis araclar..Bunu demek istedim..
    quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

quote:

pardon hocam; haklısın, bi yanlış okuma ve neticesinde yanlış anlama olmuş. dediğin doğru, ford yeni modellerle çağ atlamaya başladı diyebiliriz.

• mercedes e 270 cdi anca keser passattan sonra
  • kesinlikle E serisi bir mercedez sonuçta altındaki araada harika mesela cok istiyorum ama alamıyorum
  • Passat Highline'dan sonra sizi ancak BMW-Mercedes veya bir ihtimal Audi keser.
  • sn gidecen en yakın mercedes bayiine diyecenki bana e280cdi verin dierleri kesmio ha oda kesmez diosan çak bi s600 bi turbo hem hız hem goruntu hemde konfor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.